Dodaj do ulubionych

Nowy zwiazek

23.02.19, 16:46
Czy w 2019r wejde w zwiazek?
Diabel,Krolowa Kielichow,Paz Mieczy,Gwiazda

Diabel-zwiazek ktory bedzie opieral sie na przyjemnpsciach i seksie
Krolowa kielichow-kobieta wrazliwa
Paz mieczy-Zwiazek w ktorym bedzie wiele klotni o nie porozumien albo bedzie to rozmowa ktora wiele wyjasni miedzy ta pania a mna
Gwiazda-daje szczescie czyli zwiazek bedzie udany
Obserwuj wątek
    • katarzynka2019 Re: Nowy zwiazek 26.02.19, 22:55
      Mój drugi wpis, bo pierwszy "zjadło".
      Ja bym nie powiedziała, ze udany, raczej seks, romans. Ona królowa chyba widzi cię jako takiego pazia do łóżka, ale nie wiem, czy potraktuje cię poważnie, jak partnera do czegoś więcej niż przyjemności.
      Ja to tak widzę, można zapytać, jak się toto potoczy.
    • katarzynka2019 Re: Nowy zwiazek 26.02.19, 22:56
      Chyba, że to pani z dzieckiem?
      • koalina Re: Nowy zwiazek 27.02.19, 09:38
        Z tych dwóch wersji to bardziej mi tu pasuje matka z dzieckiem. Królowa kielichów nie jest kobietą nastawioną na czysty seks i tylko dobrą zabawę, gdyż ona kieruje się w życiu uczuciami. Jeśli tak miałoby być, to wypadłaby tu inna karta np. Królowa Buław, Królowa Mieczy....
        • koalina Re: Nowy zwiazek 27.02.19, 09:42
          Paź mieczy owszem pokazał mi dziecko, ale też czasem wskazywał na osobę pokrzywdzoną przez los lub skrzywdzoną przez nas samych, co ma żal do nas o coś.
    • cichosza Re: Nowy zwiazek 27.02.19, 09:34
      XV Diabeł, Królowa kielichów, Paź mieczy, XVII Gwiazda - faktycznie nowy i faktycznie związek, to będzie szansa dopiero, kiedy uwolnisz się emocjonalnie, mentalnie, z już zainstniałej, toksycznej relacji z kobietą, która chyba nadal jest dość mocno w Twoich myślach i w sercu.....czas odpuścić i iść dalej.
      • katarzynka2019 Re: Nowy zwiazek 27.02.19, 20:12
        Teraz to i ja widzę uzależnienie od kobiety.
        Ja jednak cienka jestem...sad
        • cichosza Re: Nowy zwiazek 27.02.19, 20:41
          Katarzynka2019, wcale nie jesteś "cienka". Mnie było łatwo, bo wcześniej widziałam jakąś prośbę tego Użytkownika o interpretację (choć w prośbach ma być słowo proszę, czy poproszę, no ale trudno) i tam już była ta Królowa kielichów i też chyba XV Diabeł. Zresztą, od pewnego czasu z innej strony rozpatruję kartę Króla kielichów w pytaniach Pań i Królowej kielichów w pytaniach Panów, przynajmniej w takich i podobnego typu pytaniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka