Dodaj do ulubionych

Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI

17.03.04, 08:58
I kolejny wątek :)
Przypominam raz jeszcze, dla tych, którzy nie czytali poprzednich:
numerologia określa cechy charakteru, możliwości, uzdolnienia, tendencje do
przyciągania jakiegoś typu problemów, ale nie zajmuje się przepowiadaniem
przyszłości.
Nie zajmuję się również analizą związków - uważam, że nie ma racji bytu.
Po pierwsze dlatego, że data urodzenia umożliwia jedynie pobieżny rys
charakteru, żeby przejść do jakiejkolwiek głębszej analizy, trzeba
przeanalizować pełen portret.
Po drugie dlatego, że o jakości związku decyduje miłość, nasz wkład pracy,
wzorce odziedziczone po rodzicach lub nabyte w ciagu życia i wiele innych
czynników, a nie jedynie nasz potencjał.
To jest znacznie głębsza kwestia, niż tylko powiedzenie, ze jakaś cyfra
pasuje do innej lub nie.

Po kolejne: wszelkie wybory należą do Was samych i nie mogę w nie w żaden
sposób ingerować.

pozdrawiam
Ewa G.
Obserwuj wątek
    • dagmara27 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 09:17
      Pani Ewo! Co mozna powiedziec o kobiecie ur. 24 maja 1960 i mezczyznie
      ur. 15 kwietnia 1957

oraz o dzieciach ur. 29 stycznia 1993 (corka) oraz 21 grudnia 1998 (syn)

Pozdrawiam
      • ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 10:00
        Dagmara,
        24.05.1960
        dziewiątka - odsyłam Cię do wątku autorstwa Devine o numerologicznych
        dziewiątkach, z adnotacją, że to osoba bardziej rodzinna niż typowa dziewiątka.
        W dzieciństwie pewnie nieśmiała i z kompleksami.

15.04.1957
        przeciwieństwa
        - domator kontra poszukiwacz przygód
        - apatia kontra zbytnia ruchliwość
        - lenistwo kontra chęć zdobywania wszystkiego
        - odpuszczanie sobie wszystkiego kontra duże wymagania i chęć sprawdzenia się
        Ta druga tendencja jest silniejsza.
        Może być albo tak, że ta pierwsza tendencja działa np. na gruncie rodzinnym, a
        druga na zawodowym, albo tak, że one się przeplatają w całym życiu.
        Uwaga na skłonności do nałogów.

29.01.1993
        wrażliwa, uduchowiona, o dużej intuicji. Ma kontakt z tzw. siłami wyższymi,
        opiekuńczymi, nawet jeśli jeszcze nie zdaje sobie z niego sprawy. Jej zadaniem
        jest rozwój duchowy.
        Możliwe, że izoluje się trochę od ludzi, wycofuje. Może być nieśmiała.
        Bardzo inteligentna.

21.12.1998
        Rodzinny, ciepły, otwarty, towarzyski. Garnie się do ludzi i zwierząt. Czuje
        się odpowiedzialny za innych. Pomocny. Ma uzdolnienia twórcze (zwłaszcza
        manualne) i poczucie humoru.
        Warto już teraz pomóc mu ćwiczyć silną wolę i asertywność, bo może mieć z nimi
        w przyszłości problemy.
        Bardzo potrzebuje uznania i akceptacji, ciężko znosi krytykę.

pozdrawiam
        Ewa G.

• jmubo Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 28.03.04, 14:17
          jestem kobietą urodzoną w dniu 31-05-1977. Mój chłopak urodził się 19-05-1973.
          Bardzo proszę o interpretację. Z góry dziękuję.
    • belka1210 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 09:32
      Ewo bardzo dziękuję za analizę.... z tego co napisałas o moim mężu to prawda..
      dostrzegam jakby dwie osoby.. w domu spokojniejszy i czuły, natomiast w pracy..
      zorganizowany, wymagający ale przy tym bardzo kreatywny.. nie znosi stagancji,
      lenistwa, ciągle ma mnóstwo pomysłow i musi zajmować się kilkoma projektami
      naraz

nie prosiłam Cię o analizę mojej daty urodzenia.. ale teraz jestem tym mocno
      zainteresowana. będę Ci ogromnie wdzięczna

12.10.1973

aha...tak On jest namiętny i zmysłowy

monika

• ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 10:09
        Monika,
        12.10.1973
        Jesteś ciepła, towarzyska, potrzebujesz ludzi. W związku potrzebujesz pełnej
        aprobaty i uznania, dowartościowania. Jesteś (nad)opiekuńcza, rodzina zawsze
        może na Ciebie liczyć. Masz w sobie wiele wdzięku, jesteś pociągająca dla płci
        przeciwnej. Jesteś zmysłowa i zazdrosna.
        Masz uzdolnienia artystyczne, zwłaszcza manualne, możliwe, że również dobrze
        czujesz się w tańcu, ruchu.
        Lubisz sobie dogadzać. Czasem poddajesz się lenistwu.
        Możesz mieć problemy z asertywnością i silną wolą.

Ewa G.
    • dzokejka dziekuje za odpowiedz 17.03.04, 11:03
      Dziekuje za odpowiedz w poprzednim watku. Tak sie jednak 'rozochocilam', ze
      postanowilam spytac o jeszcze jedna - tym razem swoja - date: 29/9/1976.
      Prosilabym bardzo o slow pare...
      • ewa.gs Re: dziekuje za odpowiedz 17.03.04, 11:18
        Dżokejko,
        Twoje cechy przewodnie to wrażliwość, umiłowanie piękna, dociekliwość, głęboka
        duchowość i umysłowość. Masz ogromną intuicję. Ciągnie Cię do wiedzy tajemnej i
        rozwoju duchowego. Twój umysł jest wybitnie analityczny.
        Nie przyjmujesz niczego apriori, wszystko potrzebujesz przemyśleć sama.
        Wolisz obserwować niż działać, a obserwatorem jestes znakomitym.
        Świetnie zdajesz sobie sprawę z ludzkich intencji, byłabyś dobrym psychologiem.
        Potrzebujesz kogoś, kogo możesz kochać, a z drugiej strony dość często uciekasz
        w samotność i zamykasz się w sobie. Niechętnie mówisz o sobie.
        Potrzebujesz dużych przestrzeni, zarówne w sensie metaforycznym jak i dosłownym.
        Lubisz wodę.
        • dzokejka dziekuje za odpowiedz... 17.03.04, 11:48
          ... i jestem pod wrazeniem :-)
    • kobitka.24 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 12:55
      proszę cos powiedziec o kobiecie 21.03.1977 ;-))
      • ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 13:26
        Pozytywna lub negatywna trójka. Zajrzyj np. tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=10942473&a=10948128
        Ewa G.
      • czanya Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 13:32
        Pani Ewo, ja też poproszę o mnie:

27.12.1979, godz. 19:00...

i moim ukochanym :)

14.05.1980
        • ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 14:01
          Czanya,
          27.12.1979 - jesteś jedenastką.
          O jedenastkach było już na tym forum sporo, napewno znajdziesz.
          Natomiast Twoja konkretnie data oznacza jeszcze, że masz zdolności analityczne
          i niezwykle lotny umysł oraz bujną wyobraźnię. Twoje nastroje są bardzo
          chwiejne.
          Te cechy połączone ze sobą mogą prowadzić do melancholii, a nawet depresji.
          Bardzo pradopodobne, że masz niskie poczucie własnej wartości, a to z kolei
          często prowadzi do nadmiernego krytycyzmu wobec siebie i innych. A na krytykę
          jestes bardzo wrażliwa.
          Cenisz szczerość.
          W kontaktach międzyludzkich zachowujesz pewną rezerwę, a na Twoje zaufanie
          trzeba się mocno napracować.
          Bardzo potrzebujesz kogoś, kto będzie Cię wspierał, ale nie ingerując w Twoją
          wolność.
          Twoim zadaniem jest nauczyć się swobody w kontaktach międzyludzkich.
          Masz dużą potrzebę miłości, ale obawiasz się ją okazywać.

14.05.1980
          Bardzo ambitny, wymagający wobec siebie i innych, energiczny, dominujący. Jego
          lekcją jest nauczenie się korzystać ze swojej wolności w taki sposób, żeby nie
          ucierpiała na tym wolność innych ludzi.
          Pobudzony, niespokojny, lubi się sprawdzać. Stale podnosi sobie poprzeczkę.
          Ceni innowacje, zmiany, wyzwania.
          Bardzo zmysłowy, aktywny.
          Słomiany zapał.
          Może mieć trudności z okazywaniem uczuć.
          Prawdopodobnie nieco egocentryczny.
          Wie, czego chce.

pozdrawiam
          Ewa G.
        • beatrix3 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 20.03.04, 17:05
          Droga Pani Ewo!
          Co mozna powiedziec o mezczyznie ur. 3 lutego 1970 i kobiecie ur. 12 listopada
          1971

Dziekuje i pozdrawiam
    • przemek_82 Mała propozycja co do sprawy cykli ... 17.03.04, 14:01
      Dziękuje za odpowiedz w porzpednim wątku. Jednoczesnie przyszedł mi do głowy taki pomysł. Czy moze moglabys napisać jakiś artykulik o tych cyklach.
      BO jak szukałem jakisk informacji o cyklach numerologicznych w internecie, to udało mi sie znalezc tyko jedną stronke. Wogule jak czytałem rózne stronki o numerologii, i przeglądałem tak pobieznie rózne ksiązki, to jakoś nikt tam nic nei wspominał o takim czyms jak cykle numerologiczne. Tylko jakos przez przypadek dowiedziłaem sie ze cos takiego wogule istnieje. Ciekawi mnie wogule, czemu o tych cyklach tak mało wspominają. Zdaje mi sie ze to jest dosc przydatna informacja w jakim okresie zycia jestesmy i co w danym czasie przychodzi nam łatwiej a co trudniej. Wiem ze zycie, nie ma tak prostych schamacików, ale dobrze jest przynajmniej wiedziec czy idziemy z pradem czy pod prąd LOSu. Sczególnie interesujący byłby chyba opis oddziaływania na siebie róznych cykli. Przypuszczam ze ludzie chcieli by np. wiedziec kiedy mają lepszy a kiedy gorszy okres np. na znalezienie miłosci.

Nurtuje mnie jezcze jedna kwestia. Tak przeglądając te watki o numerologii, zauważyłem ze wiekszosc ludzi pyta sie o ogolny rys. swojego charakteru na podstawie daty urodzenia. Z tego co wiem to z daty ur. mozna wyliczyć wibracje urodzeniową. No i tu chodzi mi o to jak to pani rozróznia, ze dana wibracja np.9 jest dziewiątce nie równa. Jak czytałem po internecie to jest kilka stronek na którch są mniej lub bardziej ogólne zarysy kazdej wibracjii.
      No i jakoś Ewo umiesz akurat tak dobrac cechy ze wszytkim one pasują.
      Przychodzi mi do głowy tylko jedno rozwiązanie, ze gdy przedstawiasz ludzią, ich ogólny zarys osobobwosci, to posiłkujesz sie Intuicją (kontaktem z Wyzszym JA). Czy to jest własnie ta recepta. Wiedza o numerologi połączona z odrobiną Intuicji ???
      • ewa.gs Re: Mała propozycja co do sprawy cykli ... 17.03.04, 14:15
        Przemku,
        artykulik o cyklach to bardzo dużo pracy, zwłaszcza opisanie tego, jak
        współdziałają ze sobą (zadanie dla matematyków: jeśli każdy z dwóch
        współdziałających cykli ma 9 lat, to ile jest kombinacji lat między sobą?)
        To, jak dana osoba czuje się w danym cyklu, zależy również od jej pełnego
        portretu.
        Napewno więcej o tym będzie w mojej książce, ale na nią trzeba jeszcze trochę
        poczekać.
        Na forum, bez dogłębnej analizy, mogę podać tylko ogólne informacje nt. danego
        roku, ale to już Wy, za pomocą analizy i intuicji, dopasujcie je do siebie.
        Tylko nie tak od razu - mam teraz dużo pracy.
        A z daty urodzenia można wyliczyć nie tylko wibrację urodzenia. Ważna jest
        liczba dnia, miesiąca, roku i to, jak na siebie wzajemnie wpływają. Czasem
        jeszcze spoglądam na podpis tego, kto pyta - to też informacja.
        Oczywiście, że w pracy z numerologią używam intuicji. Ze swoim Wyższym Ja
        kontaktuję się zawsze, kiedy zajmuję się numerologią.
        Natomiast kontakt z Wyższym Ja osoby, której robię kartę, to bardzo
        wyczerpująca energetycznie praca, korzystam z niego świadomie tylko podczas
        zmiany karty.

I jeszcze jedno - nie wszystkim moje pobieżne opisy pasują. Powód - data
        urodzenia to tylko niewielki procent pełnego portretu. W niektórych przypadkach
        pozostałe cyfry portretu potrafią przechylić szalę charakteru na inną stronę.

pozdrowienia
        Ewa G.
        • ania2577 Re: Mała propozycja co do sprawy cykli ... 17.03.04, 14:38
          Pani Ewo, bardzo proszę o charakterystykę mojej trójki dzieciaczków. Syn:
          14.02.1996, córka: 15.05.1998 i najmłodsza córeczka: 28.10.2002r. Bardzo
          dziękuję.
          • ewa.gs Re: Mała propozycja co do sprawy cykli ... 17.03.04, 15:00
            Aniu,
            14.02.1996
            Twój synek ma za zadanie nauczyć się, jak korzystać ze swojej wolności i
            swobody nie ograniczając przy tym wolności innych i nie odmrażając sobie uszu
            na złość mamie. Niestety, w jego przypadku nic więcej nie mogę Ci powiedzieć
            bez pełnej analizy, ponieważ ta wibracja jest bardzo zależna od reszty portretu.
            Prawdopodobne, że jest bardzo niespokojny.

15.05.1998
            spragniona czułości, przylepka, potrzebuje ciepła, uwagi i akceptacji. Trudno
            jej znosić krytykę i strofowanie. Bardzo wrażliwa, delikatna. Warto pomóc jej
            nauczyć się śmiałości i asertywności. Lubi się kimś opiekować.
            Ma zdolności artystyczne. Emocjonalna.

28.10.2002
            nie wiem co już widać, a czego nie, ale zgodnie ze swoim potencjałem będzie
            osobą ciepłą, silnie emocjonalną, opiekuńczą, troskliwą i rodzinną, również ze
            zdolnościami artystycznymi. Będzie potrafiła określać swoje cele.

pozdrawiam
            Ewa G.

• ania2577 Re: Mała propozycja co do sprawy cykli ... 18.03.04, 22:52
              Pani Ewo, bardzo, bardzo dziękuję za opis dzieciaczków i muszę powiedzieć, że
              jestem w lekkim szoku bo to.... prawda. Dziękuję.
          • lablafox Re: Mała propozycja co do sprawy cykli ... 17.03.04, 15:09
            Ewo , proszę o charakterystykę tych 3 dat : 12.10.49; 12.05.1952 i 30.04.59
            Właściciel której z tych dat powinien najlepiej współgrać z datą 30.03.49?
            Pozdrawiam M.B.
    • cristof_17 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 18:05
      Mam do Pani wielką prosbe. 25.04.1987 - czy moze Pani coś o mnie powiedziec.
      Bardzo zalezy mi na zeby okresliła Pani tym czego oczekuje od partnerki z
      numerologiczeog punktu widzenia.

Z góry dziekuje!
      • lablafox Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 18:36
        Moze umieściłam pod złym tytułem moją prośbę.
        Ponawiam ją więc pod numerologią....Część VI
        Właściciel, której z tych dat powinien najlepiej współgrać z datą 30.03.49?
        Z którym z nich najlepiej robić interesy? Który powinien być partnerem życiowym?
        (tu mrugam okiem )
        Pozdrawiam M.B.
        Ps. Proszę mi odpowiedzieć czy takie wielokrotne proszenie mam zapisane w
        gwiazdach .Pytam dlatego ,że w życiu też mi się tak zdarza ,że aby coś otrzymać
        , muszę robić wielokrotne podchody , natomiast osoby proszące oczekują ode mnie
        reakcji natychmiastowej.
        Z góry dziękuję M.B.
        • przemek_82 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 17.03.04, 19:32
          Dziekuje za poprzednie odpowiedzi, z tego co mi dopowiedziała Ewo wyniaka ze nawet w numerologii zycie nie ma tak prostego schemaciku jak bym chcial :). Moze dlatego w miare zdobywania kolejnych informacji pytan przybywa zamiast ubywać.
          A wiec mamy tez osobiste miesiace i dni (jakby lat było mało ;) ). Znalazłem jzu w internecie jak sie je wylicza, teraz tylko nurtuje mnie pytanko ja je rozumiec. Czy podobnie jak w przypadku osobistych lat (np. 1 miesiac to poczatek, czegosik, a 9. to koniec) czy moze tu mamy całkiem inną regułe.
          Tak czy siak duzo tego, i domyslam sie ze zeby to wszystko jakoś połaczyc miedzy sobą (lata, dni, miesiace, osobiste), trzeba odniesc sie do calego portreciku, i pewnie to sa własnie niektóre z jego składowych. Czy mam racje, i pewnie tu wchpdzi w gre intuicja, jesli sie nie myle :).
          Gdzieś tam kiedyś usłyszałem, ze numerologia dzieli sie jeszcze, wiem ze jest jeszcze numerologia chińska. A jestem ciekaw jaką nazwe nosi ta o której tu cały czas mowa. No i czy róznice miedzy tymi róznymi numerologiami są jakiesik znaczące czy moze są one nieznaczene, takie bardziej kosmetyczne (np. to samo rózeni sie nazywa w roznych numerologiach).

No i tak widze ze wszyscy tu pytają o ogólną charakterystyke, wiec ja bym tez prosił 4.05.1982 . Chce zobaczyć jak to mniej wiecej wygląda mój ogólny zarysik (przyanjmniej zobacze jak te wszytkie dane - osboisty dzien, miesiac , rok i wibracja tak mniej wiecej wyglądają w połaczeniu w całośc :) )
          No i prosiłbym również zebys Ewuniu napisała mi co oczekuje od partnerki zyciowej (oczywiscie z num. punktu widzenia :) ).

Z góry dziekuje

Przemek

• ewa.gs Re: Przemek 18.03.04, 08:51
            Mamy osobiste miesiące i dni... wiesz, niektórzy twierdzą, że tak, ale ja nie
            zauważyłam ich wpływu, więc nie zajmuję się nimi.
            Zakładając, że na niektóych one również działają, mają podobną interpretację,
            jak lata osobiste.
            Intuicja w grę wchodzi zawsze.
            Numerologia dzieli się, oczywiście. Jak wszystko :)
            Nie wiem natomiast, jak nazywa się ta, którą się zajmuję, bo jeszcze nie
            wymyśliłam do niej nazwy. W dużej mierze zgadza się z interpretacją znanej
            hiszpańskiej numerolożki Gladys Lobos, w pewnych kwestiach zaś jest różna, a to
            dlatego, że zawsze wyciągam wnioski na podstawie własnych przemyśleń i
            obserwacji.
            A co do Twojego ogólnego rysu:
            04.05.1982
            Cygańska dusza uporządkowanego i wrażliwego poszukiwacza prawdy i miłości na
            ścieżce rozwoju duchowego.
            :)
            Skrócik myślowy.
            Jeśli pójdziesz tą ścieżką, możesz być inspiracją do rozwoju dla innych, takim
            światełkiem.
            Od partnerki oczekujesz czułości, wierności, przyjaźni, ciepła, wsparcia. Musi
            być dla Ciebie partnerką do dyskusji. Musisz jej ufać.
            Nie może być osobą powierzchowną.
            Nie znosisz agresji, a cenisz wrażliwość i dociekliwość.

Ewa G.

• ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 18.03.04, 08:31
          Lablafox,
          nie odpowiedziałam, ponieważ nie przeczytałaś wstępu do wątku. Jeżeli nie
          zwracasz uwagi na to, co piszę, dlaczego ja mam odpowiadać na to, co Ty
          piszesz? :)
          Przeczytaj, a odpowiedź znajdziesz sama.
          pozdrawiam niemniej serdecznie
          Ewa G.
          • lablafox Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 18.03.04, 13:33
            ewa.gs napisała:

> Lablafox,
            > nie odpowiedziałam, ponieważ nie przeczytałaś wstępu do wątku. Jeżeli nie
            > zwracasz uwagi na to, co piszę, dlaczego ja mam odpowiadać na to, co Ty
            > piszesz? :)
            > Przeczytaj, a odpowiedź znajdziesz sama.
            > pozdrawiam niemniej serdecznie
            > Ewa G.
            Czytam
            Forum Wróżbiarstwo to miejsce, w którym rozmawiamy o wróżbach, znakach i
            tajemnicach, które nie zawsze dają się racjonalnie wytłumaczyć. Na pytania
            odpowiadać będą Miłosława Krogulska i Izabela Podlaska, które prowadzą serwis
            www.czary.pl. Z racji publicznego charakteru forum nie są tu sporządzane
            szczegółowe indywidualne wróżby!

Pytanie o 3 daty związane z moim życiem zadałam czytając podobne pytania
            związane z datami innych ludzi na poszczególnych postach- i informacje były
            zawsze podawane.Przyjełąm to jako normę.
            Przepraszam jeśli uraziłam.
            W takim razie czy mogę prosić tylko o charakterystykę tych 3 dat - 12.10.1949,
            12.05.1952,30.04.1959r.
            Pozdrawiam serdecznie
            • ewa.gs Re: Lablafox 18.03.04, 13:44
              Chodziło mi o wstęp do tego wątku, czyli pierwszą w nim wiadomość.
              Przytaczam więc:

"I kolejny wątek :)
              Przypominam raz jeszcze, dla tych, którzy nie czytali poprzednich:
              numerologia określa cechy charakteru, możliwości, uzdolnienia, tendencje do
              przyciągania jakiegoś typu problemów, ale nie zajmuje się przepowiadaniem
              przyszłości.
              Nie zajmuję się również analizą związków - uważam, że nie ma racji bytu.
              Po pierwsze dlatego, że data urodzenia umożliwia jedynie pobieżny rys
              charakteru, żeby przejść do jakiejkolwiek głębszej analizy, trzeba
              przeanalizować pełen portret.
              Po drugie dlatego, że o jakości związku decyduje miłość, nasz wkład pracy,
              wzorce odziedziczone po rodzicach lub nabyte w ciagu życia i wiele innych
              czynników, a nie jedynie nasz potencjał.
              To jest znacznie głębsza kwestia, niż tylko powiedzenie, ze jakaś cyfra
              pasuje do innej lub nie.

Po kolejne: wszelkie wybory należą do Was samych i nie mogę w nie w żaden
              sposób ingerować."

Natomiast co do charakterystki:
              12.10.1949
              dziewiątka - poczytaj w wątku autorstwa devine pt. "numerologicznie 9" jest tam
              duzo informacji.

12.05.1952
              analityczny umysł, dobry obserwator, nieufny. Jego domeną jest raczej myślenie,
              niż działanie. Logika. Uwaga na uzależnienia - lubi uciekać z tego świata.

30.04.1959
              stabilny, odpowiedzialny, solidny. Dobrze czuje się wśród ludzi. Ceni wierność,
              konsekwencję i uporządkowane życie. Ma poczucie humoru.
              • lablafox Re: Lablafox 18.03.04, 13:54
                Bardzo dziekuję.Przepraszam za kłopot.
                • ewa.gs Re: Lablafox 18.03.04, 13:56
                  wszystko w porządku, żaden kłopot.
        • lablafox Po raz 3 pytam cierpliwie czekając na odpowiedź 18.03.04, 11:14
          Moze umieściłam pod złym tytułem moją prośbę.
          Ponawiam ją więc pod numerologią....Część VI
          Właściciel, której z tych dat powinien najlepiej współgrać z datą 30.03.49?
          Z którym z nich najlepiej robić interesy? Który powinien być partnerem życiowym?
          (tu mrugam okiem )
          Pozdrawiam M.B.
          Ps. Proszę mi odpowiedzieć czy takie wielokrotne proszenie mam zapisane w
          gwiazdach .Pytam dlatego ,że w życiu też mi się tak zdarza ,że aby coś otrzymać
          , muszę robić wielokrotne podchody , natomiast osoby proszące oczekują ode mnie
          reakcji natychmiastowej.
          Z góry dziękuję M.B.

• ewa.gs Re: Po raz 3 pytam cierpliwie czekając na odpowie 18.03.04, 11:18
            Lablafox,
            odpowiedź dostałaś, jest dokładnie nad ostatnim Twoim postem.
            Ewa G.
      • ewa.gs Re: Cristof 18.03.04, 10:59
        25.04.1987
        jesteś dziewiątką, dużo informacji o sobie znajdziesz w wątku
        Devine "numerologiczne 9".
        Co do wymagań, partnerka napewno nie może ograniczać Twojej wolności i odbierać
        Ci niezależności. Potrzebujesz kobiety inteligentnej, głęboko myślącej,
        inspirującej.
    • devine I jeszcze raz ja, tym razem pytam o zakręconą 8. 18.03.04, 09:54
      Pani Ewuniu
      Jeszcze proszę o drobną podpowiedż w sprawie: 26.03.1977. To mój przyjaciel, ma
      zdolnosci paranormalne i tak w ogóle chciałabym sie dowiedzieć... Wkrótce
      prześlę odpowiedź na pytania na temat 9. Odpowiadała osoba, o którą już Panią
      pytałam (29.03.1975).
      Tak więc pozdrawiam wiosennie...
      Devine
      • ewa.gs Re: I jeszcze raz ja, tym razem pytam o zakręconą 18.03.04, 10:10
        Devine,
        26.03.1977
        jest bardzo zmienną ósemką - raz taką, raz inną. Huśta się po całej wibracji od
        jej negatywnych do pozytywnych cech, sam nie wie czego się po sobie w danej
        chwili spodziewać.
        Myślę, że walczył lub walczy jeszcze z nieśmiałością.
        A czasem przydałby mu się podręczny zestaw małego terrorysty, bo terroryzuje
        wymaganiami siebie i innych.
        Do czasu, kiedy nie przejdzie nagle na drugą stronę wibracji, a wtedy wszystko
        sobie odpuszcza :)
        I coś dziwnego jest u niego z finansami...
        A ósemki mają zwłaszcza często zdolności uzdrowicielskie.

też pozdrawiam wiosennie, zwłaszcza że słońce za oknem razi mnie w oczy :)
    • karolcia123 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 18.03.04, 09:56
      Proszę Pani, a co Pani powie o mnie? 24.01.1982.
      Mojej przyjaciółce wszystko się sprawdziło i dlatego jestem bardzo ciekawa.
      Pozdrawiam - Karolcia
      • ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 18.03.04, 10:21
        jesteś dziewiątką, Karolciu, zerkinij do wątku Devine "numerologiczne 9", jest
        tam dużo informacji.
        Od siebie zaś dodam, że jesteś silnie emocjonalna, łatwo uzależniasz się od
        ludzi, choć ważna jest dla Ciebie niezależność, bardzo potrzebujesz miłości i
        rodziny i czasem popadasz w nicnieróbstwo.
        Staraj się nie podporządkowywać w związkach uczuciowych.
        W miłości jesteś bardzo zazdrosna.
        Zmysły grają ważną rolę w Twoim życiu.

• ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 18.03.04, 10:29
          aha, coś jeszcze - masz bujną wyobraźnię i skłonności do obracania problemów w
          myślach po wiele razy, dlatego możliwe, że "wymyślasz sobie" problemy, a potem
          zaczynasz w nie wierzyć i wyolbrzymiać.
    • cleopa Pliss ;) 18.03.04, 10:07
      Pani Ewo bardzo proszę:
      ja: 21.03.1966
      córa: 10.10.1991
      ukochany: 12.VII.1968
      brat: 7.VIII.1964
      Pozdrawiam :)
      • ewa.gs Re: Pliss ;) 18.03.04, 10:49
        Cleopa,

21.03.1966
        jesteś ambitna, masz wiele dążeń i duże wymagania wobec siebie i innych, choć
        zdarza się że, nie wiedzieć czemu, nagle wszystko sobie odpuszczasz. Łatwo
        przystosowujesz się do nowych okoliczności, dobrze czujesz się w towarzystwie,
        choć pracować woli raczej sama niż w zespole. Cenisz niezależność i
        samodzielność.

10.10.1991
        Stabilna, konsekwentna, uparta,(nad)odpowiedzialna. Ma duże wymagania wobec
        siebie, może być zbyt krytyczna. Na razie prawdopodobnie nieśmiała, ale to się
        zmieni. Pracowita.
        może mieć żyłkę kolekcjonerską.

12.07.1968
        inteligentny, analityczny umysł. Skłonność do filozofowania i dociekania sensu
        świata. Bystry obserwator. Ma trudności z mówieniem o sobie i okazywaniem, co
        czuje. Dość nieufny, na jego przyjaźń trzeba się porządnie napracować.
        Niezależny. Lubi wodę i duże przestrzenie.

07.08.1964
        Tutaj trudno cokolwiek powiedzieć bez pełnego portretu. Napewno jednak
        zasadniczy, perfekcjonista i z ogromnymi wymaganiami. Nie lubi kompromisów.

pozdrawiam
        Ewa G.

• ewa.gs Re: Pliss ;) 18.03.04, 10:56
          Cleopa, jeszcze jedno.
          Od urodzin (czyli niedzieli) będzie Ci przyjemniej, niż było :)
          To dobry czas.
          • cleopa Re: Pliss ;) 18.03.04, 11:41
            Naprawdę??! :)) Kochana Ewo nawet nie wiesz jak tego potrzebuję!! :)
            A co do portretów : zgadzają się:))
            Tylko dlacxzego ja tak irytuję inne kobiety? :)
            Bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam bardzo wiosennie i cieplutko:)
            • cleopa Re: Pliss ;) 18.03.04, 11:43
              Paniu Ewuniu, jeszcze jedno myślisz że córka dobrze radzi sobie z jęz. obcymi?
              warto dalej w to inwestować?? A ja?
              • ewa.gs Re: Pliss ;) 18.03.04, 11:49
                Ma dobrą pamięć, to jej pomoże. Do gruntownego poznania języka obcego może jej
                brakować trochę elastyczności, ale tego da się nauczyć. A wytrwałości i uporu
                ma wytarczająco dużo.
                A Ty dobrze sobie radzisz z nauką i elastyczności Ci nie brak.
            • ewa.gs Re: Pliss ;) 18.03.04, 11:46
              Naprawdę, i widzę że potrzebujesz. Zwłaszcza, że aż do ok. 28 roku życia mogło
              być Ci ciężko na planie uczuciowym i emocjonalnym...
              A dlaczego irytujesz kobiety?
              Może są zazdrosne, bo jesteś interesująca dla płci przeciwnej, a na dodatek
              masz w sobie wewnętrzną siłę, którą wyczuwają, i nie dajesz im wejść sobie na
              głowę...
              • cleopa Re: Pliss ;) 18.03.04, 11:53
                Jeszcze raz ślicznie dziękuję! :)
                Milego dnia :))
    • appletree57 Pani Ewo.. bardzo prosze... 18.03.04, 14:57
      Pani Ewo,
      Czy moglaby mi pani powiedziec cos na temat osob urodzonych w dniach:
      on 28.02.1973
      ja 18.02.1975
      Z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie.
      Beata
      • ewa.gs Re: Pani Ewo.. bardzo prosze... 18.03.04, 15:05
        28.02.1973
        ambitny, może nawet za bardzo, stale ma jakieś cele do osiągnięcia, lubi się
        sprawdzać w nowych zadaniach i sytuacjach. Lubi zmiany i podróże. Ciężko mu
        usiedzieć w jednym miejscu. Niespokojny, pobudzony, energiczny. Nieco
        chaotyczny. Słomiany zapał, tysiąc pomysłów, mniej realizacji. Brak mu
        konsekwencji i stabilności.

18.02.1975
        ciepła, towarzyska, opiekuńcza. Łatwo podporządkowujesz się innym i zapominasz
        o swoich potrzebach. Masz zmysł artystyczny i zdolności twórcze. Jesteś
        zazdrosna i zmysłowa. Łatwo "wkręcasz się" we własny tok myślenia i tworzysz w
        głowie problemy. Lubisz sobie dogadzać. Brak Ci nieco silnej woli i
        asertywności.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • appletree57 Re: Pani Ewo.. bardzo dziekuje 18.03.04, 15:11
          Super! Bardzo dziekuje i pozdrawiam,
          Beata
        • appletree57 Pani Ewo.. bardzo prosze...pomylka... 22.03.04, 10:55
          Pani Ewo... Przepraszam, ale pomylilam date.
          Czy moze Pani cos powiedziec na temat mezczyzny 27.02.1973?
          Cos mi sie nie zgadzal Pani opis z rzeczywistoscia... a to ja sie pomylilam !
          Pozdrawiam i dziekuje,
          Baata
          • ewa.gs Re: Pani Ewo.. bardzo prosze...pomylka... 26.03.04, 08:59
            Beata,
            no tak - różnica doś istotna :))
            27.02.1973
            solidny, odpowiedzialny, pracowity. Ważni są dla niego ludzie, zawsze można na
            niego liczyć. Ceni sprawiedliwość i walczy o nią jak lew. Sprzeczności - z
            jednej strony konsekwentny i podporządkowujący się regułom, z drugiej nieco
            zwariowany i niezależny. Może się to objawiać tak, że w niektórych dziedzinach
            życia przejawia się jedna tendencja, a w innych druga, lub mogą się te cechy
            przeplatać w życiu - raz jest taki, raz inny.
            pozdrawiam
            Ewa G.
    • 2litry Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 19.03.04, 13:06
      Chciałam się zapytać czy ciągle pojawiające się liczby 21 i 27 moga miec jakies zanaczenie?? Liczby te pojawiają się w róznych sytuacjach np. jak sprawdzam która godzina to zawsze jest 21 lub 27 po, zdaża się ze przechodzę w domu obok zegarka i nagle mój wzrok pada na zegarek i jest 21:27 albo pytam się kogos która godzina a on mi odpowiada 21 lub 27 po! To samo jak spojrze na przejezdzający samochód a na tablicy rejestracyjnej znajduja się te liczby. Do tego odczówam niepokój, stram się o tym nie myślec ale te liczby ciagle się pojawiają. Dodam jescze że rok temu w tych miesiacach miałam taką samą sytuację ciagle widziałam te liczby!! i do tego ten lęk.
      Prosze jeszcze o charakterystykę mnie 24.02.1976
      i druga data (mężczyzna)21.11.1974r.
      Dziękuje :-)
      • a_gnes Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 19.03.04, 15:08
        Pani Ewo, jeżeli można proszę o charakterystykę osoby urodzonej 12.02.1983
        (kobieta)
        z góry dziękuję:-)
        • ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 19.03.04, 15:31
          Agnes,
          12.02.1983
          przeczytaj charakterystykę mężczyzny w poprzednim wątku (2litry). Twoja byłaby
          taka sama.
          Może tylko jestes nieco łagodniejsza...
      • ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 19.03.04, 15:29
        2litry,
        nie widzę w numerologii wytłumaczenia Twóich 21 i 27.
        Natomiast co do charakterystyki,
        24.02.1976
        odpowiedzialna, również za innych, cenisz stabilizację, rodzinę i pracę.
        Konsekwnetna, systematyczna. Można na Ciebie zawsze liczyć, jesteś pomocna i
        lojalna. Masz dobrą pamięć. Uparta. Dość nieufna.
        21.11.1974
        silny, radykalny, o wyrazistej osobowości. Nie lubi półśrodków i kompromisów.
        Dobrze czułby się w roli szefa. Rozmach w pomysłach i konsekwencja w ich
        wdrażaniu w życie. Wymaga wiele od siebie i innych. Uparty tak samo ja Ty.

Jesteście dość podobni.

pozdrawiam
        Ewa G.
      • przemek_82 Do 2litry o liczbach .... 19.03.04, 19:39
        Ja wiem mniej wiecej co to jest i z czego sie bierze. Ja moge si tylko poweidziec ze to są KODY które zostały ci wpojone przpez HIPNOZE w poprzednich wcieleninach. Wiem to bo miałem ten sam problem :), tylko ze z inną liczbą :P.
        Wyjasniła mi to osoba która sie zwie Leszek Żądło, masz tu linka na takie Forum i sie so sama spytaj :) www.cudownyportal.pl/forum.php?opt=show&id=1703
        • ewa.gs Re: Do 2litry o liczbach .... 26.03.04, 09:00
          hmmm...
          raczej nie polecam.
    • bubu76 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 19.03.04, 18:54
      Pani Ewo !!

Poproszę dla mojego synka 23.03.2000

Dziękuję serdecznie
      • ewa.gs Re: Bubu76 26.03.04, 09:05
        23.03.2000
        ambitny, nieco władczy, silny. Lubi, żeby stanęło na jego zdaniu.
        Szuka wyzwań, przygód, lubi się sprawdzać. Może być nieco kłótliwy.
        W przyszłości napewno będzie wiedział czego chce, będzie lubił pracować (ale
        niezależnie, nie jako podległy pracownik), będzie chciał osiągnąć jak najwięcej.
        Warto uczyć go elastyczności i bycia wyrozumiałym dla słabości innych.
    • julia333 Pani Ewo, prosba o slow kilka nt. 6 (33) 20.03.04, 17:38
      Droga Pani,
      bylaby bardzo wdzieczna za kilka slow odnosnie osoby urodzonej 09.07.1970 r.
      (kobieta).Jest to numerologiczna "6", ale tez i "33", (to wlasnie ja, osoba,
      ktora znalazla sie na zakręcie zyciowym)
      Serdecznie pozdrawiam
      Julia
      • ewa.gs Re: Pani Ewo, prosba o slow kilka nt. 6 (33) 26.03.04, 09:12
        Julio,
        09.07.1970
        Jesteś osobą szukającą w życiu przede wszystkim uczucia, ciepła, rodziny. Ważne
        jest dla Ciebie wsparcie ze strony bliskich, utwierdzanie Cię w poczuciu
        własnej wartości, pełna akceptacja. Lubisz i umiesz opiekować się innymi. Łatwo
        rezygnujesz ze swoich potrzeb, aby poświęcać się innym - uważaj na to.
        Zwłaszcza, że nienajlepiej się z tym czujesz, kiedy już się zapętlisz.
        Żeby korzystac z wibracji mistrzowskiej 33 musisz/musiałaś najpierw rozprawić
        się z negatywnymi cechami szóstki, czyli skłonnością do lenistwa, zależności od
        innych, zazdrości.
        Ciekawi mnie, jak traktujesz inne kobiety? Jaki masz do nich stosunek? Gdybyś
        mogła mi odpowiedzieć, byłabym bardzo wdzięczna.
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • julia333 Re: Odp. od julii333 26.03.04, 13:10
          Pani Ewo,
          serdecznie dziekuje za odpowiedz.Pozwolilam sobie na udzielenie odpowiedzi na
          konto mailowe "gazety".Nie wiem czy to dobry pomysl i czy to nietakt z mojej
          strony, jesli tak to przepraszam.
          Mam nadzieje, ze moj list dotarl do Pani, nie wiem natomiast czy moja odpowiedz
          rozwieje jakies Pani watpliwosci, odpowiedz wbrew pozorom wcale nie byla taka
          prosta.
          Pozwolilam sobie rowniez poprosic o podpowiedz co moze mnie spotkac w 2004
          roku. Musze podjac szereg decyzji, a to moglabym potraktowac wlasnie jako mala
          podpowiedz w jakim kierunku powinnam isc.
          Dziekuje i pozdrawiam.
          Julka
          • ewa.gs Re: do julii333 26.03.04, 13:42
            Dziękuję, odpisałam obszernie, ale w trakcie wysyłania coś się zawiesiło. Czy
            dotarła moja odpowiedź do Ciebie? Bo jak nie, to elaboracik jeszcze raz :)
            Ewa G.
            • julia333 Re: do Pani Ewy- julia333 26.03.04, 14:43
              Pani Ewuniu,

czekalam z niecierpliwoscia na wiadomosc od Pani. Niestety nic nie dotarlo. Cos
              dzis szwankuje poczta, bo ja mialam okropne problemu, aby do Pani wyslac list.
              Bardzo prosze o ponowne wyslanie Pani wiadomosci. Dziekuje i czekam.
              Julka
    • lila16 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 21.03.04, 05:42
      Pani Ewo - oststnio osoba ur. 26.06.1961 nadużyła mojego zaufania. Kto to jest,
      czy warto jej ufać. Proszę!
      • ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 26.03.04, 09:17
        Lila,
        nie mogę Ci powiedzieć sądząc po tak niewielkiej ilości danych, czy warto temu
        komuś ufać. Ty wiesz to najlepiej, posłuchaj przede wszystkim siebie.
        Natomiast co do daty (pamietaj, że to tylko część pełnego portretu):
        26.06.1961
        człowiek stabilny, konsekwentny, uporządkowany. Ceni sprawiedliwość. Dąży do
        zdobycia siły poprzez rozprawienie się ze swoją słabą i miękką stroną - nie
        wiem, na którym jest etapie i czy już się z nią rozprawił?
        Ma lub miał do przerobienia lekcję związaną z władzą, manipulacją, pieniędzmi.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • risposta Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 21.03.04, 19:22
      Pani Ewo bardzo prosze o interpretacje mojej daty urodzenia 21.06.1979 ,mojego
      meza 04.04.1976 (nie jestesmy juz razem) oraz naszego syna 14.03.2000.

Z gory dziekuje i pozdrawiam
      • ewa.gs Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 26.03.04, 09:24
        Risposta,
        21.06.1979
        jesteś pewna siebie, silna, uporządkowana. Wiesz, czego chcesz od życia i jak
        to zdobyć. Masz rozmach i charyzmę, a do tego bardzo duże wymagania względem
        siebie i innych ludzi. Ciężko Ci jest godzić się na półśrodki i kompromisy,
        albo wszystko, albo nic. Jesteś uparta. Cenisz niezależność.

04.04.1976
        to człowiek, który aby dojść do pozytywnych cech swojej wibracji musi najpierw
        rozprawić się z jej negatywnymi stronami. Negatywne to zbytnia lekkomyślność,
        nieodpowiedzialność, lekceważenie dla ludzi, niekonsekwnecja, cynizm. Kiedy się
        z nimi upora (a może już się uporał?), będzie dążyć do tego, aby stać się
        człowiekiem konsekwentnym, cierpliwym, idealistą, pracowitym, silnym i
        stabilnym.
        Trudno powiedzieć, w którym miejscu tej drogi jest teraz.
        Jest conajmniej tak uparty, jak Ty.

14.03.2000
        zobacz opis dla synka bubu76, jest taki sam.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • risposta Do Pani Ewy... 27.03.04, 18:47
          Dziekuje bardzo za interpretacje.Z cechami mojego meza trafila Pani w
          dziesiadke.Szczegolnie pasuja do niego cynizm i nieodpowiedzialnosc.Niestety
          chyba aktualnie jest na poczatku swojej drogi mam nadzieje,ze nie bedzie trwal
          w tym punkcie wiecznie i kiedys przypomni sobie ze ma dziecko i ...
          Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie
    • magdaaa21 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 21.03.04, 20:08
      Bardzo proszę o charakterystyke kobiety urodzonej 19.06.1983r , jakie ma
      relacje z mezczyzna 16.09.1982 ?
    • cleopa Re: Puk-Puk!! Panie Ewo jest Paniu Tu?? 22.03.04, 10:15
      Jeszcze jedno pytanie,jesli można:
      moja mama poznała fajnego faceta..jaki on jest??
      mama: 24.07.1942
      ten pan: 4.09.1948
      • ewa.gs Re: Puk-Puk!! Panie Ewo jest Paniu Tu?? 26.03.04, 09:28
        Cleopa,
        Twoja mama potrzebuje kogoś, kto się nią zaopiekuje, będzie wspierał, umacniał
        ją. Ważna jest dla niej pełna akceptacja, czułość, siła partenera. Ten pan tymi
        cechami dysponuje. Jest ponadto stabilny, silny, konsekwentny, wie czego chce.
        Jest zdecydowany, co może pomóc Twojej niezdecydowanej mamie. Można na nim
        polegać.
        Bardzo sprawiedliwy i lojalny.
        Ma dryg do pieniędzy.
        Nieco władczy, dominujący, ale i opiekuńczy.

pozdrowienia
        Ewa G.
        • cleopa Re: Puk-Puk!! Panie Ewo jest Paniu Tu?? 26.03.04, 09:44
          Bardzo dziękuję!!! :)
    • bubu76 PANI EWO PROSIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!! 25.03.04, 13:14
      PANI EWO PROSIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!
      • ewa.gs Re: PANI EWO PROSIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!! 26.03.04, 09:29
        już :)
    • astria1 Re: Numerologia - :-) 26.03.04, 11:20
      Witam serdecznie !

Pani Ewo mogę jeszcze prosić o datę pewnego miłego męzczyzny 14.08.1970 r.

pzdr serdecznie

Anna
      • devine Pani Ewo... 26.03.04, 13:19
        Pani Ewo
        Wiem, wiem obiecałam wypowiedzi kolejnej 9 i będzie taka, na pewno już nie-
        długo, już "robi się"... Postaram sie zdążyć na poniedziałek, a mam jeszcze w
        planie "usidlenie" jeszcze jednej dziewiąteczki;-))).
        Pani Ewo, czy mogę prosić o małą charakterystykę, członków mojej przedziwnej
        rodzinki? Oto daty:
        - Siostra 8.12.1983
        - Mama 29.12.1952
        - Tata 13.06.1954 (czyżby liczba mistrzowska?)
        Dziękuje i niedługo pojawię się tu z odpowiedziami i rozbrykanymi dziewiątkami;-
        )))...
        Pozdrawiam już wiosennie bardzo...
        Devine
        • ewa.gs Re: Pani Ewo... 26.03.04, 13:56
          Już już.
          I dzięki za dziewiątki :)

08.12.1983
          nieco chaotyczna i narwana. Charakter choleryczny, zwłaszcza za parę lat...
          Nerwowa i niespokojna, ciągle szuka nowości, zmian, przygód. Ogromna ambicja i
          mnóstwo pomysłów, nieco zbyt mało konskwencji w ich realizacji. Bardzo
          inteligentna, odbiera rzeczywistość intensywnie wszystkimi zmysłami naraz. Lubi
          szum informacyjny (np. kiedy się uczy, to jednocześnie ogląda telewizję i czyta
          gazetę :) )
          Lubi pokonywac swoje ograniczenia.
          Jednocześnie emocjonalnie nieco wycofana, bywa nieśmiała, trudno jej się
          otworzyć.

29.12.1952
          sprzeczności:
          - niezdecydowanie - zdecydowanie
          - wahanie - konsekwnecja
          - niestabilność - stabilność
          - emocjonalność - racjonalizm
          Może być tak, że w jednych dziedzinach życia przejawia się jedna tendencja, w
          innych druga, lub że stale się te tendencje przeplatają. Np. jedna tendencja w
          życiu uczuciowym, druga w zawodowym. Ta druga jest zawsze silniejsza.
          Poza tym bardzo wrażliwa, sprawiedliwa, lojalna. Jak przyjaciel - to na całe
          życie. Potrzebuje akceptacji. Do ok. 30 r.ż pewnie też była dość narwana...

13.06.1954
          mistrzowska 11.
          Podobny do mamy, choć u niego pierwsza z tych tendencji jest silniejsza, druga
          słabsza.
          Przez całe życie ciężko pracuje, prawda?

Pozdrowionka
          Ewa G.

• tiffany79 Re: Pani Ewo... 26.03.04, 14:54
            Pani Ewo! Czy i ja moge prosic o krótką charakterystykę - 11.08.1979? Z góry
            bardzo dziekuję.
            • ewa.gs Re: Pani Ewo... 26.03.04, 15:02
              Tiffany, jesteś dziewiątką, idealistką, nieco postrzeloną i pewnie mało pewną
              siebie... Bardzo wrażliwą i emocjonalną. Huśtawki nastrojów jak stąd do
              Maroko...
              A o dziewiątkach znajdziesz sporo w wątku Devine - numerologicznie 9.
              • tiffany79 Re: Pani Ewo... 26.03.04, 15:38
                Ślicznie dziękuję Pani Ewo!
                Ma Pani rację - z pewnością sibie u mnie kiepsko i jestem chyba nadwrażliwa,
                niestety. Z tymi huśtawkami nastrojów też sie zgadza, ale chyba jeszcze dalej
                niż do Maroko :)
                Jeszcze raz dziękuję!
      • ewa.gs Re: Numerologia - :-) 26.03.04, 15:05
        Aniu,
        14.08.1970
        Uczy się, jak korzystać ze swojej wolności nie ograniczając przy tym i nie
        raniąc innych. Poza tym sympatyczny, ciepły, dusza towarzystwa, kontaktowy.
        Lubi, kiedy wszystko się wokół niego kręci. Pewnie dobrze tańczy.
        Brak mu silnej woli i konsekwencji, trochę nieuporządkowany.

pozdrowienia
        Ewa G.
    • magdaaaa21 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 26.03.04, 16:50
      Pani Ewo!

Baaaardzo proszę: kobieta 19.06.1983, mężczyzna 16.09.1982; to dla mnie bardzo
      ważne.
      Pozdrawiam i z góry dziękuję!
      :)))
      • ewa.gs Re: Magda21 29.03.04, 14:19
        19.06.1983
        hmm... o Tobie akurat trudno cokolwiek powiedzieć bez dokładnej analizy. Jesteś
        bardzo wrażliwa na punkcie własnej wolności i niezależności, tak bardzo, że
        czasem przysłania Ci to szersze widzenie. Twoim zadaniem jest nauczyć się nie
        odmrażać sobie uszu na złość mamie :)

16.09.1982
        dziewiątka, dużo informacji znajdziesz w wątku Devine pt. "numerologicznie 9".
        Poza tym, jakieś trudności w życiu rodzinnym i okazywaniu uczuć.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • comma Re: Ja i moje dziecię 27.03.04, 00:40
      Bardzo proszę o analizę.
      15.12.1964
      04.04.1995
      Gorąco i serdecznie dziękuję. Pozdrawiam.
      • ewa.gs Re: Ja i moje dziecię 29.03.04, 14:31
        Comma,
        15.12.1964
        Jesteś osobą wrażliwą, delikatną, czułą. Priorytetem życiowym jest dla Ciebie
        miłość i znalezienie poczucia bezpieczeństwa i akceptacji. Jesteś uzdolniona
        artystycznie, masz zdolności mediatorsko-dyplomatyczne i świetną intuicję. W
        życiu szukasz harmonii. Ciężko Ci znosić krytykę, stajesz się . Możesz mieć
        kłopoty z powodu zmiennych nastrojów - jak na huśtawce.
        Jesteś idealistką.
        Lubisz pomagać ludziom.
        Nienajlepiej czujesz się w samotności, potrzebujesz kogoś obok siebie.
        W związkach łatwo się podporządkowujesz.

04.04.1995
        Dziecię energiczne i ambitne, ma dobrą pamięć. Lubi się sprawdzać. Wszędzie
        go/jej pełno. Bystry/a. Silne dążenie do wolności i niezależności.
        A poza tym nieco sprzeczności (przy czym druga tenedencja silniejsza):
        uporządkowanie - chaos
        reguły - łamanie reguł
        odpowiedzialność - trzpiotowatość
        konsekwencja - słomiany zapał
        stabilizacja - ruch
        To może objawiać się tak, że jedna tendencja przejawia się w jednych
        dziedzinach życia, a druga tendencja w innych, lub że te dwie tendencje
        przeplatają się w całym życiu.

Pozdrawiam serdecznie
        Ewa G.

• comma Re: Ja i moje dziecię - dziękuję :-) 29.03.04, 23:53
          Bardzo trafny opis nas obojga :-)
    • kuweta5 Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 27.03.04, 10:34
      Witam P.Ewę
      Urodziłam się 7.v.1976 ,mój partner jest starszy ode mnie o jeden rok,jeden
      miesiąc i jeden dzień /06.04.1975/Nasza córa urodziła się 23.03.2000 r.O ile
      pamiętam to jestem 8 ale nie wiem czy to jest prawda.Proszę o krótki opis.

Pozadrawiam
      Kasia
      • ewa.gs Re: Kuweta 29.03.04, 14:42
        Witaj.
        07.05.1976
        tak, jesteś ósemką, ale jak już gdzieś wspominałam, "czystych" ósemek mało mamy
        w Polsce. Jakoś niewielu ludzi potrafi korzystać z silnych stron tej wibracji.
        Ta "czysta" ósemka to siła, zdecydowanie, bezkompromisowość, rozmach i ogromna
        ambicja. Zdolność do tworzenia wizji i wprowadzania ich w życie. Pasja,
        namiętność, witalność. Działanie.
        U Ciebie napewno więcej jest autoanalizy niż u typowych ósemek, które wolą
        działać niż myśleć.

06.04.1975
        Najprawdopodobniej jest różny w różnych dziedzinach życia. Działają tu
        conajmniej dwie tendencje, przy czym druga jest silniejsza:
        roleniwienie - nadmiar energii
        domator - potrzeba zmian
        potrzeba stabilizacji - potrzeba sprawdzenia się w nowych sytuacjach
        skłonność do podporządkowywania się - skłonność do dominowania.
        spokój - niepokój
        Słomiany zapał niezależnie od tendencji.

Prawdopodobne, że w życiu rodzinnym i uczuciowym korzysta z pierwszej
        tendencji, a w zawodowym - z drugiej.

23.03.2000
        jest/będzie:
        Niespokojna, szukająca przygód i zmian. Dominująca. Niezwykle ambitna, jest
        przekonana, że jeśli ktoś może coś zrobić, to ona również. Niezależna i
        niekonwencjonalna, poszukiwacz nowych dróg i rozwiązań. Nie lubi chodzić za
        tłumem. Energiczna, o dużej witalności. Lubi podnosić sobie poprzeczkę.
        Warto, żeby uczyła się okazywania uczuć i wrażliwości na innych.

pozdrawiam
        Ewa G.

• moniq.b Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 28.03.04, 13:19
      Wysłałam do pani maila. Barzdo prosze o odpowiedź. Z góry dziękuję.
      • jmubo Re: Numerologia - kto pyta nie błądzi. Część VI 28.03.04, 14:34
        Proszę o interpretację następujących dat urodzenia: 31-05-1977-kobieta i 19-05-
        1973-mężczyzna. Czy pasujemy do siebie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
        • ewa.gs Re: jmubo 30.03.04, 08:49
          31.05.1977
          miłość, rodzina, stabilizacja są dla Ciebie bardzo ważne. W związku
          potrzebujesz kogoś silnego, kto by się Tobą opiekował, czasem podjął za Ciebie
          decyzję, wspierał Cię. Łatwo się podporządkowujesz i jesteś skłonna do
          poświęceń - uważaj na to.
          Akceptacja jest Ci niezbędna do życia.
          Pewnie lubisz sobie dogadzać - zwłaszcza jeść i spać :)
          Masz kłopoty z asertywnością i silną wolą.
          Jesteś bardzo opiekuńcza.
          Zazdrosna.

19.05.1973
          silny i zdecydowany. Szuka niezależności, czasem ta potrzeba bierze górę nad
          każdą inną i "na złość mamie odmraża sobie uszy". Pasjonat. Wszystko jest dla
          niego dobre lub złe, nigdy po środku. Bezkompromisowy.

Co do pasowania, spójrz na wstęp do tego wątku.

Ewa G.
    • sugar.free o Smokach? 28.03.04, 19:06
      20.12.1970?
      trochę się Go boję
      bo znów Wielka Niezwykłość na mej drodze...
      • ewa.gs Re: o Smokach? 30.03.04, 08:52
        20.12.1970
        Bardzo wrażliwy, czuły, dobry. Idealista, ale i realista. Odpowiedzialny i
        uporządkowany, choć przy tym bardzo uczuciowy i z nieco zmiennymi nastrojami.
        Czuły i ciepły. Szuka stabilizacji. Ma dużą intuicję. Walczy o sprawiedliwość.
        Umie i lubi planować. Pracowity i ambitny. Potrzebuje kogoś bliskiego obok
        siebie.

Gratuluję spotkania Wielkiej Niezwykłości :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka