Dodaj do ulubionych

zmiany w pracy

25.02.19, 19:24
Witam, z początkiem roku dowiedziałam się o planach przeniesienia mnie (wbrew mej woli) na wg mnie gorsze stanowisko, tj. z innym zakresem zadań, w innym dziale, pod innym kierownikiem. Tzn. szefowa jest na tak (za przeniesieniem), ale bezpośredni szef chyba nie bardzo, gdyż obecnie nie ma komu przekazać moich obowiązków. Nie ucieszyłam się gdyż według mnie ta zmiana jest na gorsze głównie dlatego, że to praca z klientem, z czym za bardzo nie mam doświadczenia ani predyspozycji. Do tego nowa przełożona, z której miałam słaby kontakt do tej pory i nie wiem czego się po niej spodziewać mam. Przeniesienie to miało już się odbyć w lutym, ale wciąż nie odbyło się, a szefostwo zaczęło unikać tego tematu, jakby coś stało na przeszkodzie do zmiany przeze mnie stanowiska. Ja sama też z nim nie przypominam się im z tym tematem, gdyż nie spieszy mi się do tych zmian. Mam w tej sprawie kilka pytań ogromną prośbę o zerkniecie, czy dobrze interpretuję karty:
Co jest przyczyną opóźnień w zmianie mojego stanowiska? Król Buław-4 Buław-Paź Kielichów
Wydaje mi się, że mój bezpośredni szef może zwlekać z rozumową z moją przyszłą szefową na temat dogadania szczegółów mojego przeniesienia. Podchodzi do tej sprawy trochę niepoważnie, ponieważ nie ma teraz głowy do tego i trochę mu też żal mnie oddać do innego działu, gdyż dobrze nam się pracuje razem w obecnym dziale.
Czy w marcu zostanę przeniesiona do tego działu? Paź Monet-10 Buław-Cesarz
Raczej nie, gdyż zostanę obciążona maksymalnie obowiązkami od szefa, które uniemożliwią mi przejście na nowe stanowisko. Będę miała bardzo dużo pracy, którą muszę skończyć zanim mnie przeniosą, gdyż nie ma komu teraz przejąć ode mnie moich obowiązków
Czy w ogóle zostanę przeniesiona do tego nowego działu? (bo już zaczynam mieć nadzieję, że może jednak nie i że szefostwo zmieni zdanie) 2 Monet-Diabeł-Paź Monet
Jednak ta, zostanę przeniesiona bo widać nową umowę, ale nie do końca będzie tak, jak mi obiecywać, mogę zostać oszukania albo będę zmuszona pracować na dwóch etatach jednocześnie (starym i nowym)?Na pewno to stanowisko będzie mniej ważne, niż mi obiecywano i będę zmuszona uczyć się wszystkiego od nowa.
W ciągu jakiego czasu zostanę przeniesiona na nowe stanowisko? Królowa Monet
Tak kojarzy mi się, że w ciągu miesiąca jakoś. To będzie wg mnie na wiosnę, np. może być kwiecień.

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka