Dodaj do ulubionych

Komu kartę?

06.01.16, 17:43
Szarotka już przytomnieje w domu, moje samopoczucie odrobinę lepsze. W związku z tym każdemu chętnemu wyciągnę kartę Mądrości Ukrytych Królestw.
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: Komu kartę? 06.01.16, 17:51
      Ja poproszesmile
      • baba_potwor Aprepope 06.01.16, 18:10
        Strażnik Studni. Sygnalizuje potrzebę skierowania się ku źródłu mocy, którym jest Bóg. Głos wewnętrzny wskaże Ci właściwą drogę. Bóg może też zesłać Ci pomocnych ludzi. Strażnik Studni ostrzega też przed uporem i rozwiązaniami siłowymi. Zaczerpnij z mądrości Boga. Kiedy się zregenerujesz i nawiążesz kontakt ze swoją wyższą mocą, pójdziesz do przodu. Jeżeli jesteś w związku, nie walcz o dominację. Pamiętaj, że prawdziwym źródłem mocy jest tylko Bóg.
        • aprepope Re: Aprepope 06.01.16, 20:12
          Piekna, silna i madra karta - bardzo dziekuje smile Chcialam odrazu napisac, ze sie bardzo ciesze, ze Ci Szarotko samopoczucie sie poprawia, ale bylam tak spiaca, ze dalam rade wystukac tylko dwa slowawink Po krotkiej drzemce przybieglam sprawdzic - przeslanie juz jest i do tego zyciowo calkiem na czasiewink

Jesli nazwalas sie Szarotka, to Karta Kwiatowa bedzie w ramach podziekowania jeszcze bardziej na miejscu - tez na S, bo Stokrotka - przypomina o czasie dziecinstwa - pozwol sobie na chwilke nostalgii - moze nadszedl czas na odnowienie kontaktu z kims, z kim kiedys dawno cos Cie laczylo? Nie czuj sie "za powazna" na odrobine zabawy i beztroski - nie ma w tym nic zlegosmile Nie uciskaj swego wewnetrznego dziecka - badz dla siebie samej lagodna i milasmile Odnow kontakt ze starymi przyjaciolmi, lub zorganizuj zabawny wieczor przy grze planszowej - cokolwiek, byle na luzie i tylko dla zabawy - takie jest przeslanie Stokrotkismile

Pozdrowienia
          • baba_potwor Re: Aprepope 06.01.16, 20:43
            Dla wyjaśnienia: Szarotka to mój kot, który miał dziś zabieg w narkozie. Za kartę bardzo dziękuję, rzeczywiście od jakiegoś czasu mam ochotę na popołudnie przy chińczyku albo czymś takim.
      • aprepope Re: Komu kartę? 06.01.16, 22:21
        Przepraszam najmocniej - to przytomnienie skojarzylo mi sie z Toba - myslalam, ze to po tym winku wink Wiesz, tu nie wszyscy znaja Twoje zwiarzatko z imienia smile

Pozdrowienia dla Szarotki od Stokrotkismile
    • pinia1214 Re: Komu kartę? 06.01.16, 18:04
      Ja poproszesmile
      • baba_potwor Pinia 06.01.16, 18:15
        Metalowy Król. Jest silny, chce Ci użyczyć swojej tarczy niemożliwej do przebicia. Żaden krytykant ani zazdrośnik nie zrobi Ci krzywdy. To dobry moment na to, żeby zabłysnąć i być dumną ze swoich osiągnięć. Metalowy Król mówi też o nakreśleniu jasnych, rozsądnych granic - empatia empatią, ale nie możesz brać na siebie czyichś emocji i uzależniać własnego samopoczucia od cudzego. Nie rzucaj się z pomocą, kiedy nie jesteś o nią proszona. Król przestrzega też przed niezdrowymi relacjami w każdej sferze życia.
        • pinia1214 Re: Pinia 06.01.16, 20:30
          Bardzo dziekuje.smilepostaram sie zastosowac do rad.mysle ze karta idealna wyszla,bo mam problem z nakreslaniem zdtowych granic i braniem ns siebie zbyt.duzo od innych. Pozdrawiam
    • ninkasz Re: Komu kartę? 06.01.16, 18:20
      Ja również bardzo proszę.
      • baba_potwor Ninkasz 06.01.16, 19:12
        Jastrzębi Książę. Nadchodzi przesłanie, które pomoże Ci zamanifestować Twoje przeznaczenie. Telefon, list, mail, rozmowa - każda z tych rzeczy może Ci wskazać kolejny krok na Twojej drodze lub poinformować, że dotarłaś na niej do ważnego etapu. Jastrzębi Książę to także sprzymierzeniec duchowego porozumienia. Jeżeli dotrze do Ciebie ważna wiadomość z radia, telewizji albo przypadkowo usłyszanej rozmowy, to będzie znaczyć, że Duch z Tobą rozmawia. Jeżeli się otworzysz, wskaże Ci drogę do dobrobytu w każdej sferze życia. Jastrzębi Książę ostrzega też przed brnięciem w niewłaściwym kierunku mimo pojawiających się na drodze przestróg. Słuchaj swojego wewnętrznego głosu, bo Duch chce dla Ciebie jak najlepiej.
    • nikix4 Re: Komu kartę? 06.01.16, 18:27
      Zanim się obejrzysz będzie zdrowa jak rydz wink
      Zwierzaki są mądre. Czasem mądrzejsze od nas. Miałam psiaka. Można by było książkę napisać o tym, co z nim przechodziliśmy. Z ilu pogryzień i wypadków się wylizał.
      Był z nami ponad 20 lat wink

O kartę poproszę. Podobnie jak u Agat, brakuje mi Twoich Mądrości na 2016 r smile
      • baba_potwor Nikix4 06.01.16, 19:24
        Mam nadzieję, że szybko się wyliże, bo to tylko czyszczenie zębów było. Tyle że ze względu na jej wiek panicznie się bałam narkozy. Ale już chodzi, nawet na stół wskoczyła surprised. Twoja karta to Królowa Cieni. Wiele rzeczy nie pozwala Ci w tej chwili ruszyć naprzód. Królowa Cieni przynosi lampę, która pozwoli Ci zobaczyć to, co kryje się w Tobie albo w Twojej sytuacji. Może nie wiesz, jak masz postąpić. Dowiedz się więcej o swoich zamiarach i wykorzystaj zdobytą wiedzę. Nie wahaj się prosić o pomoc kogoś bardziej doświadczonego, kto pomoże ci zrozumieć Twoje położenie. Królowa obiecuje, że spotkasz kogoś takiego. Uważaj, aby przez nadmierny pośpiech nie zabłądzić w ciemnościach, bo możesz potknąć się i upaść, a wtedy wszystko trzeba będzie zaczynać od nowa. Nie porównuj się z innymi, a o swoich potrzebach mów otwarcie, bo manipulacje nie są sposobem na ich zaspokojenie. Nie pozwalaj też manipulować sobą. Nadeszła odpowiednia chwila, żeby przyjrzeć się sobie i roli, którą odgrywasz w dramatach swojego życia. Kiedy docierasz do miejsca pełnego pokory, wybaczenia i łaski, możesz znów ruszyć naprzód i wejść w krąg światła.
        • nikix4 Re: Nikix4 06.01.16, 20:50
          Bardzo Ci dziękuję smile

Mam nadzieję, że nie zgaszę tej lampy, co już mi się zdarzało wink
    • rozmaryn_1 Re: Komu kartę? 06.01.16, 18:29
      To ja poproszę bardzo chętnie smile
      • baba_potwor Rozmaryn 06.01.16, 19:29
        Zaklinaczka Ducha. Zwiastuje to, co cudowne i natchnione. Szeptem przekazuje boskie przewodnictwo do Twoich wyższych zmysłów. Dzięki niej intuicyjnie wiesz, co robić. Oddala Cię od kłopotów i zachęca do pójścia naprzód. Dzięki niej zawsze wiesz, gdzie postawić kolejny krok. Jej pojawienie się to znak natchnionych pomysłów, które wraz z nieprzerwanym działaniem prowadzą do sukcesu. Z drugiej strony ostrzega przed sytuacjami, w których musiałabyś sprzątać narobiony nieświadomie przez siebie bałagan. Nie powtarzaj tego, czego nie musisz przerabiać od nowa.
        • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 06.01.16, 20:26
          Dziękuję Ci kochana smile Musze to jeszcze przemysleć. Pierwsza część brzmi obiecująco, ale te dwa ostatnie zdania ostrzegawcze... sprzątanie bałaganu, który sama narobiłam... kurcze, co ja znowu narozrabiam tongue_out I uczyc się na błędach,żeby ich nie powtarzać... stanowczo musze przemyśleć. Jeszcze raz dziekuję smile
          • baba_potwor Re: Rozmaryn 06.01.16, 20:41
            Nic nie narozrabiasz, bo ostrzeżony-uzbrojony smile.
            • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 06.01.16, 21:13
              Często narozrabiam z rozkojarzenia? albo czegoś podobnego smile Tak nieswiadomie, jak w Twojej wróżbie, a potem robię "wielkie oczy"- JA? O CO CHODZI? TO JA COŚ ZROBIŁAM NIE TAK?
              Taka juz moja natura, ale karta mi się bardzo podoba, własnie zaklinam ducha osho i jako przesłanie noworoczne to widze, że mi wiele radości duchowych przepowiada, a to jest jak miód na serce smile Jeszcze raz dzieki i buziaczki kiss
        • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 28.03.16, 21:09
          Babo, poszukałam tego wątku, bo tak mi się sprawdziła ostatnio Twoja karta- Pani Lustra, że musiałam sobie przypomnieć i tą noworoczną wróżbę smile
          • baba_potwor Re: Rozmaryn 28.03.16, 22:25
            I jak z noworoczną, sprawdziła się chociaż trochę?
            • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 29.03.16, 17:36
              Pomysły były i nawet się zdziwiłam, czemu wcześniej na to nie wpadłam, ale prawdopodobnie nic by mi to nie dało i wszystko ujawniło się we właściwym czasie. Czy sukces z tego będzie, trudno powiedzieć, myślę, że do końca roku się to rozstrzygnie. Z natchnieniem różnie smile Z podszeptami to coś jak z tą Panią Lustra, ale sporo tych podszeptów w tym roku smile
    • re.ne Re: Komu kartę? 06.01.16, 19:07
      Ja również bardzo proszę
      • baba_potwor Re.ne 06.01.16, 19:52
        Pani Miłości i Współczucia. Miłość stoi za każdą manifestacją tego, co niewidzialne w tym, co materialne. Największą twórczą moc miłości powoduje świadome działanie współczucia. Hojność serca, szacunek i głębokie zrozumienie wszystkiego, co żyje, daje Ci wielką moc. Dzięki temu Twoje życie będzie pełne szczęścia i zadowolenia. Jeżeli chcesz, żeby niczego Ci w życiu nie zabrakło, Twoim myślom, uczuciom i działaniom musi towarzyszyć miłość, współczucie i życzliwość wobec wszystkich. Miłość wróci dziesięć razy mocniejsza. Pani Miłości i Współczucia przypomina też o patrzeniu dalej niż na czubek własnego nosa i myśleniu o skutkach Twoich wyborów dla innych. Nie narzucaj się z pomocą, która ogranicza i nie pozwala innym się rozwinąć. Pamiętaj, że nie jesteś sama na świecie. Zachowuj się tak, jakbyś w każdej żywej istocie widziała Boga. Nie zapominaj, że żywy świat to wspólnota, której jesteś częścią. Wszyscy są ważni. Pani Miłości i Współczucia pomoże Ci osiągnąć największy sukces, ale pomyśl o innych.
        • re.ne Podziękowanie 08.01.16, 09:36
          Dziękuję za piękne i mądre przesłanie.
          Daje mi dużo do myślenia i mobilizuje do pracy nad sobą.
          Dodaje mi wiary, że jeszcze wszystko jest możliwe.
          Pozdrawiam
    • bronxi Re: Komu kartę? 06.01.16, 19:21
      Więc i ja poproszęsmile
      • baba_potwor Re: Komu kartę? 06.01.16, 20:03
        Wyszła Ci Królowa Cieni, tak samo jak Nikix. Prawdopodobnie nie wiesz, w którą stronę iść, więc przyjrzyj się sobie i swojej sytuacji. Zapytaj kogoś bardziej doświadczonego - Królowa Cieni zapewnia, że spotkasz kogoś takiego. Nie spiesz się, żeby nie zabłądzić w ciemnościach, bo potkniesz się i upadniesz, a wtedy wszystko będziesz musiała zacząć od nowa. Wyrażaj swoje potrzeby otwarcie, nie manipuluj innymi i nie pozwalaj manipulować sobą. Przyjrzyj się sobie i roli, którą odgrywasz w dramatach swojego życia. Kiedy dotrzesz do miejsca pełnego pokory, wybaczenia i łaski możesz iść dalej i wejść w krąg światła.
        • bronxi Re: Komu kartę? 06.01.16, 21:13
          Bardzo Ci dziękujęsmile
          Będę starała się nie zgubić w ciemnościach...
    • meda08 Re: Komu kartę? 06.01.16, 19:40
      Mnie, mnie. Od razu badzo dziękuję smile
      • baba_potwor Meda08 06.01.16, 20:05
        Wyszła Ci Zaklinaczka Ducha, jak Rozmarynowi. Zwiastuje to, co cudowne i natchnione. Szeptem przekazuje boskie przewodnictwo do Twoich wyższych zmysłów. Dzięki niej intuicyjnie wiesz, co robić. Oddala Cię od kłopotów i zachęca do pójścia naprzód. Dzięki niej zawsze wiesz, gdzie postawić kolejny krok. Jej pojawienie się to znak natchnionych pomysłów, które wraz z nieprzerwanym działaniem prowadzą do sukcesu. Z drugiej strony ostrzega przed sytuacjami, w których musiałabyś sprzątać narobiony nieświadomie przez siebie bałagan. Nie powtarzaj tego, czego nie musisz przerabiać od nowa.
        • meda08 Re: Meda08 06.01.16, 21:08
          Bardzo dziekuje. Myślę że dobry czas przede mną. Ostatnio dużo sprzątałam w swoim życiu, więc myślę, że teraz czas lepszy przede mną. Ten bałagan......myślę, że to ostrzeżenie" nie popełniaj tych samych błędów"
          Bardzo dziękuję-brzmi optymistycznie i tego będę się trzymać. Pozdrowionka
    • inguszetia_2006 Re: Komu kartę? 06.01.16, 19:52
      Witam
      Ja też, ja też, poproszę. Babo, żebyś nie musiała tyle pisać to tylko rzuć nazwę karty, którą wyciągniesz. Doczytam sobie w sieci znaczenie.
      Pzdr.
      Ing
      • baba_potwor Inguszetia 06.01.16, 20:10
        Wcale nie ma dużo tego pisania smile. A wyszedł Ci Chłopiec z Wielbłądem, który zsyła pomoc, kiedy o nią poprosisz. Wyraź swoją prośbę i oczekuj jej spełnienia. Radzi zająć się domem i porządkami, może także we własnych myślach. Medytacja może pomóc. Robiąc drobne rzeczy, osiągasz także wielkie, jeżeli nie chcesz dojść do wszystkiego od razu i sama. Pozwól innym, aby Ci pomogli. Nadszedł czas, abyś przestała wszystko kontrolować.
        • inguszetia_2006 Re: Inguszetia 06.01.16, 20:34
          Witam
          Dzięki wielkie. Już życzenia/prośby posłałam w eterwink
          Pzdr.
          Ing
          • baba_potwor Re: Inguszetia 06.01.16, 20:50
            A muszę dodać, że kiedy tasowałam karty, kilka mi wypadło. Był wśród nich Chłopiec z Wielbłądem. Potem znów go wyciągnęłam. Czyli liczy się podwójnie smile.
    • babowa Re: Komu kartę? 06.01.16, 20:23
      daj babo i mi jakas karte
      oby sil mi dał i wdupiemiania kroplewink
      • baba_potwor Babowa 06.01.16, 20:49
        Książę Pustyni. Przynosi dar. Pustynne rośliny żyją i kwitną mimo braku wody. Niezależnie od okoliczności nie poddawaj się. Nie tylko przetrwasz trudny okres, ale rozkwitniesz dzięki niemu. Bez względu na sytuację osiągniesz sukces. Niesprzyjające okoliczności to także próba wiary i odwagi. Oczekuj spełnienia najcenniejszych marzeń. Uważaj na fałszywe obietnice, nie chodź na skróty i nie wierz pochlebcom. Jeżeli coś wygląda zbyt pięknie, żeby było prawdziwe, to właśnie tak jest. Najlepiej pogodzić się z tym, że w życiu nastąpił pustynny okres, który trzeba przetrwać. Gdy przyjdzie czas, Bóg doprowadzi Cię do wody i zieleni.
        • babowa Re: Babowa 06.01.16, 21:09
          dziekuje
          rada adekwatna do sytuacji i tego co mysle
          uwazam,ze trafna

bardzo dziekujesmile
      • nagietek123 Re: Komu kartę? 06.01.16, 20:49
        Jeśli starczy Ci cierpliwości i sił, to też poproszę - jak z moim zdrowiem?
        • baba_potwor Nagietek 06.01.16, 21:05
          Przy tasowaniu wypadł mi Książę Ognia, a potem wyciągnęłam Panią Lustra. Książę Ognia to przedstawiciel niewidzialnych sił odpowiadających za wszystko, co ukazuje się naszym oczom. Przynosi optymizm i dar cudu. Rzeczy i wydarzenia zbiegają się, tworząc rzeczywistość, do której dążysz. Masz wszelkie powody ku temu, żeby nie tracić nadziei. Idź do przodu. Masz wszystko, czego Ci potrzeba, a nawet więcej. Bądź entuzjastyczna, wierz w innych i bądź pełna optymizmu w stosunku do nich. Wtedy zaznasz pełni szczęścia. Strzeż się wypalenia, odpuść sobie, nie skupiaj się na niczym obsesyjnie. Pani Lustra prosi, żebyś spojrzała na siebie w lustrze zrobionym z wydarzeń Twojego życia i przypomina, że jesteś tym, co przyciągasz do siebie. Uświadom sobie, jak reagujesz na małe i duże wyzwania. Nie osądzaj. Zaakceptuj rzeczy takie, jakimi są, bez osądzania. Uszanuj każdą część swojej historii jako niezbędną w Twoim rozwoju. Czy podoba Ci się to, co widzisz w lustrze? Czy dostrzegasz swój udział w swoich reakcjach i motywach stojących za Twoim pytaniem? Odpowiedź znajdziesz w dokładnej i szczerej samoocenie.
          • nagietek123 Re: Nagietek 06.01.16, 21:19
            Bardzo dziękuję, mądre i prawdziwe smile
    • algaria Re: Komu kartę? 06.01.16, 21:28
      Cieszę się że już Ci lepiej
      Bardzo proszę jesli termin nie minął
      • baba_potwor Algaria 06.01.16, 23:03
        Strażniczka Wagi. Objawia Prawo Harmonii. Dokonaj świadomych wyborów, które wprowadzą w Twoim życiu równowagę. Połączysz się wtedy w cudowny sposób z obfitością Wszechświata oraz z potężnymi siłami synchronii. Dzięki temu powstaną warunki i możliwości prowadzące do spełnienia Twoich najwyższych intencji. Harmonia ma źródło w Tobie. z Ciebie promieniuje w kierunku innych ludzi. Pozostajesz w harmonii ze sobą, kiedy pielęgnujesz w sobie miłość, szacunek i akceptację i zawsze bierzesz pełną odpowiedzialność za swoje czyny. Dopiero wtedy możesz być w harmonii z innymi ludźmi. Strażniczka Wagi przynosi też wiadomość o odnowie i pozytywnym, uczciwym rozwiązaniu wszelkich sporów, także prawnych - i innych ważnych konfrontacji. Jeżeli ludzie lub zdarzenia wprowadzają chaos w Twoje życie, uwolnij się od nich i zrób wszystko, żeby przywrócić w nim równowagę. Nie zapominaj, że co rzucisz za siebie, to znajdziesz przed sobą. W taki czy inny sposób sprawiedliwość zostanie oddana, a harmonia przywrócona.
        • algaria Re: Algaria 06.01.16, 23:32
          Dziękuję, ta przepowiednia jest idealna dla mnie, będę się nią kierować smile
    • ziajka.a Re: Komu kartę? 06.01.16, 21:32
      Jeśli jeszcze mozna to poprosze smile
      • baba_potwor Ziajka.a 06.01.16, 23:30
        Tancerka Spirali. Porusza się we własnym rytmie, w takt muzyki, którą tylko ona może usłyszeć. Zabiera Cię na krętą drogę. To, co odczuwasz jako komplikacje, to biegnąca w górę spirala. Nie cofasz się, ale kręcisz w kółko i idziesz do góry. Kroczysz drogą sukcesów, przygód i przeżyć. Idź za Tancerką, bo ona porusza się po magicznej drodze. Wszystkie relacje mają swoje przeznaczenie. Każdy człowiek to nauczyciel, który dzieli się z drugim cennymi lekcjami, nawet jeżeli wydaje się, że tańczy w zupełnie innym kierunku. Nie ma niedoskonałych kroków. Tancerka Spirali przypomina, że prawdziwa droga przeznaczenia rzadko bywa prosta.
        • ziajka.a Re: Ziajka.a 07.01.16, 09:17
          Serdecznie dziekuje za tak piękne przesłanie. Pozdrawiam cieplutko ??
    • black.kiara Re: Komu kartę? 06.01.16, 21:50
      ja bardzo poproszę i dziękuje z góry przesyłając pozytywną energię wink
      • black.kiara Re: Komu kartę? 06.01.16, 22:00
        pamiętam jak mojemu śp, Jackowi mini sznaucerowi krew zamawiałam w wawie i o 4 na dworcu na nia czekałam , ugryzł go złośliwy kleszcz , niestety nic to nie pomogło , ale wiem co się czuje jak się kocha swojego "dzieciaczka " , potem przyplatała się suczka rasy west , ktoś ja wyrzucił , miała ok 5 miesięcy i jest moja pociecha po Jacusiu do dziś , ale o nim myśle często także rozumiem Cię Kochana w 100 %
        • black.kiara Re: Komu kartę? 06.01.16, 22:02
          tzn wiem że koteczka żyje ha ha ha ale też wiem że musialaś się nieźle zamartwiać
          • black.kiara Re: Komu kartę? 06.01.16, 22:05
            ha ha ha że się ciesze jakby co wink)))
      • baba_potwor Black.kiara 06.01.16, 23:43
        Pięknie dziękuję za energię, bardzo jej potrzebuję. Wyszedł Pan Słowa. Wyraża się tylko pozytywnymi słowami. Wychwala wszystko, co widzi. Przypomina o prawie Dostatku i Pochwały. Kiedy błogosławisz świat, sama jesteś błogosławiona. Gdy wypowiadasz afirmujące, wspomagające słowa, niosą one energię, która powraca do Ciebie w postaci fizycznej. Nie zapominaj, że każde słowo ma moc i rozbrzmiewa we Wszechświecie, szukając swojego odbicia materialnego. Twoje ciało odpowiada na pochwałę jak wszystko, co Cię otacza. Podziwiaj je. Podziwiaj siebie za wszystko, co robisz. Nie umniejszaj się i nie drwij z siebie. Zapisuj afirmacje i wypowiadaj je na głos. Nie bierz do siebie cudzych opinii. Nie musisz przyciągać do siebie innych, jeżeli przenoszą na Ciebie swoje obawy i zło.
        • black.kiara Re: Black.kiara 07.01.16, 12:32
          bardzo dziękuję , godne przemyślenia ))) i nic sie nie martw Kicia na pewno wyzdrowieje wink
    • ag_at5 Re: Komu kartę? 07.01.16, 00:02
      Cieszę się bardzo i oczywiście poproszę.
      • baba_potwor Ag_at5 07.01.16, 14:37
        Głodne Duchy. Symbolizują ciągłe skupianie się na przeszłości i przyszłości, przez co tracisz teraźniejszość. Pokazują rutynowe zachowania i obsesyjne myśli. Może wciąż robisz to samo, oczekując innych skutków. Najwyższy czas z tym skończyć. Powierz Bogu swoje życie, pragnienia i wszystko, co Cię boli, a do Twojego życia wróci porządek. To, czego chcą inni, albo rzeczy, które według stereotypów mają Cię uszczęśliwić, wcale nie muszą być dla Ciebie dobre. Nie daj się zwieść pozorom. Nie wszystko złoto, co się świeci. Nie porównuj się z innymi, nie zazdrość im i nie oceniaj się na podstawie zdobyczy materialnych. Bierz rzeczy, jakimi są - doskonałym, obfitym wyrazem Boga. Pozbądź się złudzenia niedostatku. Ufaj tylko dostatkowi Ducha.
      • ag_at5 Re: Komu kartę? 07.01.16, 16:46
        Właśnie tak jest.
        Dziękuję Ci Babo bardzo.

I - nie dawaj się złym nastrojom. Za mądra na to jesteś.
    • leda-is-one Re: Komu kartę? 07.01.16, 05:11
      Ja też bardzo proszę
      • baba_potwor leda-is-one 07.01.16, 14:40
        Królowa Cieni. To już chyba trzeci raz w serii, więc po prostu napiszę to samo, co dla Nikix (mam nadzieję, że się nie obrazisz). Wiele rzeczy nie pozwala Ci w tej chwili ruszyć naprzód. Królowa Cieni przynosi lampę, która pozwoli Ci zobaczyć to, co kryje się w Tobie albo w Twojej sytuacji. Może nie wiesz, jak masz postąpić. Dowiedz się więcej o swoich zamiarach i wykorzystaj zdobytą wiedzę. Nie wahaj się prosić o pomoc kogoś bardziej doświadczonego, kto pomoże ci zrozumieć Twoje położenie. Królowa obiecuje, że spotkasz kogoś takiego. Uważaj, aby przez nadmierny pośpiech nie zabłądzić w ciemnościach, bo możesz potknąć się i upaść, a wtedy wszystko trzeba będzie zaczynać od nowa. Nie porównuj się z innymi, a o swoich potrzebach mów otwarcie, bo manipulacje nie są sposobem na ich zaspokojenie. Nie pozwalaj też manipulować sobą. Nadeszła odpowiednia chwila, żeby przyjrzeć się sobie i roli, którą odgrywasz w dramatach swojego życia. Kiedy docierasz do miejsca pełnego pokory, wybaczenia i łaski, możesz znów ruszyć naprzód i wejść w krąg światła.
      • leda-is-one Re: Komu kartę? 08.01.16, 05:12
        Bardzo Ci dziękuje. Piękne przesłanie, trafione w czasie, muszę nad sobą popracować. Serdecznie Cię pozdrawiam.
    • perl-a80 Re: Komu kartę? 07.01.16, 17:13
      Poproszę również o kartę smile Dziękuję
      • baba_potwor Perl-a80 08.01.16, 18:42
        Mistrz Strzały. Zjawia się, żeby pomóc Ci określić Twoje zamiary. Uczy, jak wysoko mierzyć. Wskazuje, żebyś koncentrowała się na swoich marzeniach i pragnieniach oraz abyś połączyła swoją intencję z Duchem. Niech polecą, kierowane przez Boga, aż osiągną cel. Jedynym sposobem trafienia do celu jest przyzwolenie na swobodny lot strzały, bez krępowania jej Twoimi wyobrażeniami co do toru jej lotu. Mistrz Strzały skłania Cię do spojrzenia na motywy, którymi się kierujesz - czy nie są egoistyczne? Czy nie chcesz komuś czegoś wydrzeć albo osiągnąć cel bez zwracania uwagi, czy będzie dobry dla wszystkich? Pamiętaj też, że życie to nie rywalizacja. Upewnij się, że zmierzasz we właściwym kierunku i nie szukaj drogi na skróty.
        • perl-a80 Re: Perl-a80 09.01.16, 12:14
          Dziękuję za Kartę, bardzo ciekawa jest, musze jakoś ją dopasować jeszcze do swojej sytuacji, ale mysle ze trafiona smile miłego weekendu big_grin
    • sucharek70 Re: Komu kartę? 07.01.16, 19:57
      Czy moge prosić o karte?
      • baba_potwor sucharek70 08.01.16, 18:48
        Tkaczka Sieci. Cieszy się, że Twoje dzieła są dalekosiężne i że pozytywnie wpływają na wiele osób. Każde działanie, słowo, myśl i uczynek są wplecione w sieć kreacji. Tkaczka umożliwia spotkanie osób o poglądach i zamiarach podobnych do Twoich. Daje znak, że nie jesteś sama w swych staraniach. Pamiętaj, że jeżeli wciąż robisz to samo, nic nowego się nie zdarzy. Sieć pamięta o wszystkim. Jeżeli chcesz zmiany, zrób coś innego i obserwuj cud.
        • sucharek70 Re: sucharek70 08.01.16, 22:45
          Dziekuje smile)))) prawda jest ze moje działania w poważnych sprawach zawsze rozważam i zawsze mysle o konsekwencjach w przyszłości czy to tak? Nie wiem jak to rozumieć ,chciałabym "cudu"
          • baba_potwor Re: sucharek70 08.01.16, 23:17
            To znaczy, że możesz liczyć na korzystne zbiegi okoliczności i nowe znajomości, które pozwolą Ci zrealizować Twoje zamierzenia, ale nie możesz uporczywie trzymać się wzorców postępowania, które nie przynoszą efektów albo są wręcz szkodliwe. Na przykład wiele kobiet na pierwszej randce zaczyna planować ślub, przerażony facet z miejsca daje nogę, a one płaczą, że ciągle są same (nie twierdzę, że Ty tak robisz, to tylko przykład). A powinny odpuścić parcie na tzw. białą suknię, spotykać się to z jednym, to z innym bez zobowiązań, oczekiwań i roszczeń. Wtedy w końcu znajdą kogoś odpowiedniego. Nie traktuj życia jak przedsięwzięcia, które musisz od początku do końca nadzorować, tylko po prostu żyj.
            • sucharek70 Re: sucharek70 09.01.16, 00:09
              Postaram sie smile) mnie juz biała suknia nie grozi jestem babcia hi hi ,ale fakt wszystko planuje od a do z chyba trzeba troche spontaniczności ,dziekuje za,rady
    • gosia44114 Re: Komu kartę? 07.01.16, 22:32
      i ja poproszę smile
      • sabina_online Re: Komu kartę? 08.01.16, 19:00
        Witam!Jeśli jeszcze się załapię o poproszę smile i Dziękuję
        • baba_potwor sabina_online 08.01.16, 23:36
          Tancerka Spirali. Porusza się we własnym rytmie, w takt muzyki, którą tylko ona może usłyszeć. Zabiera Cię na krętą drogę. To, co odczuwasz jako komplikacje, to biegnąca w górę spirala. Nie cofasz się, ale kręcisz w kółko i idziesz do góry. Kroczysz drogą sukcesów, przygód i przeżyć. Idź za Tancerką, bo ona porusza się po magicznej drodze. Wszystkie relacje mają swoje przeznaczenie. Każdy człowiek to nauczyciel, który dzieli się z drugim cennymi lekcjami, nawet jeżeli wydaje się, że tańczy w zupełnie innym kierunku. Nie ma niedoskonałych kroków. Tancerka Spirali przypomina, że prawdziwa droga przeznaczenia rzadko bywa prosta.
      • baba_potwor gosia44114 08.01.16, 23:34
        Siostry Pór Roku. Wszystko ma swój naturalny rytm zgodny z wyższym prawem. Nie można zmienić natury narodzin, rozwoju, zbioru plonów i śmierci. Osiągniesz sukces, jeżeli będziesz iść swoją drogą zdecydowanie, uważnie obserwując otaczający świat i pozwalając, żeby wydarzenia następowały po sobie w naturalny sposób. Bądź cierpliwa. Wszystko na przemian zwalnia i zamiera, po czym zaczyna się od nowa. Nie spełnisz swoich pragnień, żyjąc w pośpiechu, szukając dróg na skróty i usiłując sztucznie osiągnąć rezultat. Siostry Pór Roku nadchodzą każda w swojej kolejności. Jeżeli będziesz próbowała je rozdzielać, postawią na Twojej drodze przeszkody. Jeżeli pozwolisz im wyrażać się w odpowiedniej kolejności, zaznasz szczęscia.
        • gosia44114 Re: gosia44114 08.01.16, 23:55
          dziekuję, rzeczywiście mam teraz tak,że pewien etap sie kończy i mam nadzieje,że po chwili ciszy,odpoczynku odżyje na nowo.Zastanawiam sie tylko,czy mozliwa jest kontynuacja czegoś w troszke zmienionej formie, czy tez rozpocznie sie zupełnie nowy rozdzial w moim życiu. Wciąż cierpliwie czekam...
          • baba_potwor Re: gosia44114 09.01.16, 00:15
            Jak mówią Siostry Pór roku, pozwól wydarzeniom płynąć własnym rytmem, nie zawracaj rzeki kijem i wierz, że cokolwiek się stanie, będzie najlepsze dla Ciebie.
    • aprepope Re: Komu kartę? 29.03.16, 14:00
      a wlasnie, jak tam Szarotka?
      • baba_potwor Re: Komu kartę? 29.03.16, 14:41
        A dziękuję, ma się nieźle. Uwielbia się mościć na moim biurku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka