Dodaj do ulubionych

Diabeł w zamiarach

25.01.22, 01:27
Cześć,
Z Tarotem dopiero się zapoznaję: uczę się z YT, czytam, co oznaczają konkretne karty. Jednak mam problem z interpretacją 😅 W pytaniu o zamiary wyszło mi: Diabeł, 6 buław i As pucharów. Facet będzie chciał zrobic ze mnie seksualne trofeum a potem się zakocha?
Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Z góry dziękuję i pozdrawiam 💛
Obserwuj wątek
    • czarnula46 Re: Diabeł w zamiarach 25.01.22, 10:46
      Diabeł kojarzy mi się z energia sexualną taki napalony facet- może chce cie zdobyc? To tez nieuczciwe zamiary tego Pana a Ty masz nadzieję w tym Asie
      Trudno mi tego Diabełka rozkminic może ktoś coś wiecej powie?? Będzie udawał że cię kocha?
      Nie chce gdybać a może nie taki Diabeł straszny??
      • uhuhana Re: Diabeł w zamiarach 25.01.22, 13:37
        dość płytkie zamiary, facet nastawiony na podbój i tworzenie pozorów. Ale możesz spróbować, a nóż widelec z czasem okaże się, że rozwinie się wartościowa relacja. Na razie to taki macho z drinkiem w reku prezacy muskuly.
        • dalia.ivy Re: Diabeł w zamiarach 25.01.22, 17:16
          Hehe. Dzięki. On ma na mnie wywalone póki co- bardzo skupiony na swojej pracy smile Jakiś miesiąc temu poprosiłam Panią Tarocistkę o rozkład nt. tego, jaką jest nasza lekcja. Ogólnie w rozkładzie wyszło, że niekoniecznie chodzi o związek. Kazdy ma się od siebie czegoś nauczyć... Pośród tych kart znajdowała sie karta Gwiazdy... Nie wiem, czy ta nadzieja z czyjejs strony jest tak wielka, że wkrada się w ten układ? Być może ja mam tak wielka nadzieję... Sama nie wiem. Dziękuję Wam serdecznie za pomoc 💚 Przesyłam buziaki.
          • czarnula46 Re: Diabeł w zamiarach 25.01.22, 21:39
            Postaw partnerski
            • dalia.ivy Re: Diabeł w zamiarach 26.01.22, 21:53
              No właśnie smile Dziś- jak będzie możliwość- to jak najbardziej wink
      • dalia.ivy Re: Diabeł w zamiarach 25.01.22, 17:11
        Dziękuję za pomoc smile
    • beata225_84 Re: Diabeł w zamiarach 29.01.22, 01:14
      On z pewnością jest bardzo napalony na Ciebie. Może też lubić ostry seks, na pewno ma duży temperament, może też mocno uzależniać. Diabeł to zawsze jakieś uwikłanie, czasami kłamstwo.
      6 buław to sukces - on Cię uwiedzie i rozkocha w sobie.
      Pytałaś się i jego zamiary, nie o wydarzenia czy jego uczucia. Jeśli zaczyna się to od diabła,to tam jest instynkt,nie serce, może być postęp i on swoje osiągnie.
      • dalia.ivy Re: Diabeł w zamiarach 03.02.22, 21:06
        Dziękuję za pomoc <3
    • cytrynianka Re: Diabeł w zamiarach 02.02.22, 17:56
      Zgadza się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka