Dodaj do ulubionych

Formalny plan poprawy

29.06.24, 20:35
Hello!
Dwa miesiące temu napisałam tutaj, że w mojej nowej pracy wysłali mnie na dodatkowe doszkalanie. Mialam kilka spotkań z managerem, powtarzał, ze idzie mi coraz lepiej. Z 20% pozytywnych rozmów (praca w obsłudze klienta) robię teraz 80%. Nie wspomniał o administracyjnej części pracy. Właśnie mi powiedział , że wykonuje 50% wlasciwie, a cel jest 80% i teraz jestem na formalnym planie poprawy , najpierw trzy tygodnie, potem ewentualnie dodatkowe trzy. Jeśli nie osiągnę wymaganego celu, zwolnią mnie.
Jak mi pójdzie plan poprawy pierwsze trzy tygodnie?
Świat, ósemka monet, Umiarkowanie.
Pójdzie mi dobrze. Dużo pracy. Jestem jak czeladnik w terminie. Muszę bardzo zwracać uwagę na szczegóły . Umiarkowanie, nie wolno mi ponieść się emocjom , muszę być dokładna , rozumować na chłodno. Opanowana.
Jakieś komentarze, proszę?
Obserwuj wątek
    • cherry_orchard Re: Formalny plan poprawy 03.07.24, 15:04
      Nie wiem czemu U ciebie twoja firma pokazuje sie jako swiat, widocznie taka jej specyfika. Ja tez mysle ze szlifujesz swoj fach, ale potem bedzie z gorki, dobrze ci pojdzie.
    • andgie Re: Formalny plan poprawy 17.11.24, 16:59
      Uaktualnienie. Nie przeszłam planu pracy i mnie zwolnili. Znalazłam nową pracę. Do dziś nie mogę zrozumieć, dlaczego nie poszło dobrze. Napisałam inny wątek o zwolnieniu. Ale to już przeszłość. Pracuję w innym miejscu i mam pracę bardziej mi odpowiadającą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka