camaretto
31.12.21, 13:47
Mieczowy Król jest tego prywatnym patronem.
Warto, tym bardziej że w Nowy Rok jest takie podsumowanie nie tylko starego roku,gdzie dostałam jeszcze stare promo. A podwyżki i tak rozsadziły kieszeń.
Białoruś olałam tymczasowo, mimo jaichś sygnalów, bardziej mnie zajęły konserwanty i Ukraina,bo Putin rzekomo coś ksztaltuje,gdzie "polski rzond" nie che przyznać, że był manipulowany. A TO już ważniejsza sprawa.
2 Buław na Putina i kontakty z Ukrainą.
21 Świat na Ukrainę
Co jest znacznie gorsze to "gorset mentalny' W PRZYPADKU MOIM WŁASNYM , nie chcę bowiem stanąć przed pręgierzem... ops-u. To nie unia bowiem, z pootężną kasą i garniturem urzędników, mam niewiele środków, a sprawy poleciały... odrobinę za daleko,tymczasem w lutym "wypada mi " prywatna "Wieża"a niby sprawa sądowo rozwinięta i załatwiona dla mnie dobrze,niby mnie chroni a niby nie- bo co jeden mi chrzani, że niby ojciec po mnie coś dziedziczy.Nie ma za to żadnych praw do tego i ze swoim wiekiem nawet gdyby chciał, już do mnie nie ma szans dostawki.
No jak, przecież 70-latek nie zainteresowany też jest z niego..
Tymczasem nie tylko mnie sąsiedzi i rodzinka denerwują uporczywym nawracaniem że on niby po mnie ma coś oddziedziczyć - a jakiś sąsiad już wdowiec że ode mnie kupić by coś kupił.
I to rzekomo dobre aspekty sa...
Najlepiej to jeszcze mieszkanie w Waffce za 500zł. swojej wiejskiej renty.
Ratatunku, karcioszki.! Dla Ukrainy wygląda dobrze
Świat może beędzie.
Jest -też nie tak źle choć Putin 2 Buław straszy eskalscją konfliktu
Tymczasem jak na ops odpowiedziałam brawurowo-zgadza się, 11/- Moc w kryzysie, zagroziła babie rozbiciem nosa i zjazdem po schodkach z pięterka na molestowanie że będzie wracać mi tutaj jeszcze raz.
To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary..
Kości zostały rzucone.Tylko interpretator do kitu

stare przysłowie Starożytnych Rzymian
www.oczary.wordpress.com