Dodaj do ulubionych

interpretacja

31.05.07, 10:00
Mam ostatnio pewien problem natury egzystencjalnejsmile mianowicie zastanawiam
sie czy powinnam zostac w miejscu w ktorym jestem czy ( moze wspomne, ze
wprowadzilam sie tu 2 miesiace temu) czy tez powinnam wrocic do miejsca w
ktorym mieszkalam przez ostatnie poltora roku.
Zrobilam dwa odrebne rozklady na kazde z miejsc:
Miejsce w ktorym jestem:
Sad, As pucharow, 3 Kije

Miejsce w ktorym przebywalam przed przyjadem tutaj:

Cesarz, As monet, Krol Monet.

Nie wiem ktore w sumie bedzie lepsze.Prosze o pomoc. Dziekuje

Obserwuj wątek
    • kesit Re: interpretacja 31.05.07, 11:00
      witam,
      w pierszym rozkladzie wyglada na to ze bedziesz miala wiele urzedowych spraw do
      zalatwiania w tym miejscu, duzo nauki, pocztku jakiegos etapu, ktore zmusza
      ciebie do dzialania.ale nauka wyjdzie tobie na dobre.

2 rozklad wskazuje,ze to miejsce bardziej dla ciebie sentymentalne,szanse na
      spotkanie tego jedynego, bo w poblizu jest jakis partner ktory na ciebie czeka,
      albo czekan na twoj powrót, bo mu gdzies zniknelas, pocztek biznesu,nowa praca
      w okolicy-jezeli bedziesz szukac pracy, pomoc mezczyzny, okolo 40/50 lat tobie
      pomoze na osowojenie sie z powortem.

2 rozklad zdecydowanie wedlug mnie jest lepszy,tak karty podpowiadaja, z reszta
      to ze ciebie naszlo na motyw przeprowadzki tez o czyms swiadczy
      pozdrawiam
    • cosmicwoman27 Re: interpretacja 31.05.07, 14:10
      wielkie dzieki kesti, wiec weglud kart powinnam wrocic?
    • romanticca Re: interpretacja 31.05.07, 15:32
      jeszcze nie podejmuj decyzji, bo jeszcze ja się chcę wypowiedzieć smile)))))
      ale dopiero wieczorem będę miała czas pomyśleć smile)))
      • cosmicwoman27 Re: interpretacja 31.05.07, 17:50
        ok romantica, czekam na ciebiesmile) zaraz jednak wychodze z pracy wiec sprawdze
        jutro raniutko . wielkie dzieki....zapomnialam, ze w obydwu rozkladach na
        poczatku wyciagnelam cesarza...pilnuj dorobku w kazdym przypadku... tak to
        zinterpretowalam. W pierwszym dociagnelam tylko Krola monet i Asa monet w
        drugim natomiast Sad, Asa pucharow i 3 Kije...nie pytaj czemu jeden ma trzy
        karty a drugi cztery...tak czulam smilePozdrawiam
    • romanticca Re: interpretacja 01.06.07, 00:37
      hmmm...
      wg mnie oba rozkłady są dobre. Pierwszy mówi o nowym etapie, który jednak jest
      potrzebny i mimo ewentualnych problemów sprawy rozwiążą się same i ostatecznie
      osiągniesz coś w rodzaju niezależności.

Drugi rozkład mówi bardziej o stabilizacji, spokoju, spoczywaniu na laurach.
      • mag811 Re: interpretacja 05.06.07, 14:14
        JESLI MOGę PODPOWIEDZIEC, TO W NOWYM MIEJSCY CZEKA CIę COS FASCYNUJąCEGO, CZEGO
        JESZCZE NIE WIDZISZ BO TO DOPIERO SIE WYKLUWA. NATOMIAST MAM WRAZENIE ZE W
        STRAYM MIEJSCU NIE MA MIEJSCA NA ZADNA PRZYGODE ANI SZALENSTWO, TO BARDZO
        "POWAZNE MIEJSCE"smilePOZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka