25.10.16, 20:16
Czy jest tu osoba która wykonałaby dla urok lub klątwe ale warunek taki ,że zapłacę po wykonaniu obrzędu...Jesli ktoś zna się na rzeczy może to zrobic zapraszam do kontaktu .To moje zabezpieczenie przed oszustami dlatego zapłace gdy zadziała ;p
Obserwuj wątek
    • flora-777 Re: witam 11.11.16, 22:24
      Ja bym na twoim miejscu nie kombinowała z takimi rzeczami. To nie żarty!
    • martoni83 Re: witam 23.11.16, 13:22
      Polecam serdecznie Panią Emilię. Kompletnie odmieniła moje życie!!!
      Zajmuje się zdejmowaniem uroków, oczyszczaniami, działaniami na aurze i energii oraz rytuałami wszelkiej maści.
      Pomogła mi stanąć na nogi. Regularnie korzystam z jej pomocy i nigdy mnie nie zawiodła.
      Wykonywała dla mnie rytuał miłosny łączenia aury oraz na powodzenie finansowe!
      Jej e-mail to: wrozbyemiliiangel@gmail.com
    • burrza Re: witam 10.12.16, 13:51
      Konkretnie, nie mnij dosyć ostrożnie i na dystans. Trzeba dobrze się wsłuchać a wszystko wyjaśni. Dzisiaj wiem że ta cierpliwość i wiara dały efekt. Trwało to dłuuuuuuuuuuuuuuuugo i warto było. Tak to naprawdę działa a i cena na tle pseudo rytualistów ni dużo ni mało
      • iskierka749 Re: witam 04.01.17, 19:01
        Burrza, bardzo proszę napisz do mnie na maila: iskierka749@wp.pl
    • malgorzata-jackowska1977 Re: witam 08.04.17, 22:35

Polecam sprawdzić panią Zofię - zrobić u niej rytuał i sprawdzić, że działa, przekonać się samemu a potem wystawić komentarz tu na forum,
      email: zofia-rytualy@wp.pl
      To uczciwa kobieta, mówi szczerze co trzeba zrobić aby się udało, nie obiecuje cudów tak jak niektórzy tylko mówi prawdę odnośnie tego czy i co da się zrobić, ma dużą wiedzę na temat magii.
      Sprawdzcie i dajcie potem komentarz.
      W razie pytań, mój email malgorzata.jackowska1977@wp.pl
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka