Bardzo proszę o opinię wszystkich użytkowników. Wrózki oraz osoby podczytujące i oczywiście pytające.
Jak widzicie - bardzo opadł zapał wróżek do stawiania kart. Wiele pytań czeka i niedoczekuje się odpowiedzi. To przykre, ale chyba zrozumiałe. Uważam, że spowodowała to postawa roszczeniowa niektórych osób, próby oszukiwania i traktowanie forum jako "miejsca, gdzie umieszcza się wróżby".
Tracą na tym początkujące wróżki, dla których pytania miały być okazja do praktyki, oraz osoby pytające, bo wróżki są już zmęczone i zniechęcone.
Nadal chcę by to miejsce służyło ludziom, ale tym, którym naprawdę zależy.
Moja koncepcja - braku zasad - na początku była trafiona, teraz jednak psuje to, co najważniejsze - przyjazną atmosferę. Macie jakieś pomysły jak to zmienić? Tłumaczenie nie pomaga, opisy w nagłówku nie pomagają, może czas zamknąć forum i ustalić jakieś zasady? Domyślam się, że forum zapewne straciłoby swoją popularność, ale być może wtedy osoby, które naprawdę potrzebują pomocy - otrzymałyby ją.
Wiem, że ten temat był poruszany, jednak sytuacja się pogarsza, zniechęcenie jest wyraźne i czas na kroki, bo w takiej formie forum długo nie pociągnie. Liczę na pomysły.
Pozdrawiam wszystkich ciepluchno