Dodaj do ulubionych

Bardzo, bardzo prosze o postawienie mi kart....

14.09.07, 20:28
Dzien dobry,
Chcialabym prosic ktoras z Pan o postawienie dla mnie tarota,
pytanie dotyczy zwiazku w ktorym obecnie jestem a wlasciwie ktory
sie dopiero zaczyna.Chcialabym wiedziec jaka mamy przed soba
przyszlosc i co on tak naprawde do mnie czuje. Dodam tylko ze
poznalismy sie w internecie, w poprzedni weekend widzielismy sie po
dlugiej przerwie (to moja wina, ja zepsulam nasze pierwsze, ale on
stwierdzil ze jestem dla niego wazna i nastapilo to drugie spotkanie
w poprzednim tygodniu).
Bardzo prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • cyncaria00 Re: Bardzo, bardzo prosze o postawienie mi kart.. 14.09.07, 20:48
      napwet z zwyklej grzecznosci nie zapytasz,czy moze nie zaplacic symbolicznej sumy z grzecznosci?
      • romanticca Re: Bardzo, bardzo prosze o postawienie mi kart.. 14.09.07, 22:02
        Sprawę zapłaty za wróżbę reguluje nasz "regulamin", który jest umieszczony w nagłówku forum, więc to akurat nic nie szkodzi, że Koleżanka nie spytała.
        Jednak mimo wszystko będę musiała ten post usunąć (patrz: regulamin) chyba, że jakaś wróżka mimo wszystko zdecyduje się powróżyć.
        • coill Re: Bardzo, bardzo prosze o postawienie mi kart.. 15.09.07, 04:32
          ale smietnisko z tego forum sie zrobilo. I tak wisza i beda wiecznie wisiec wątki z prosbami o darmowe wrózby.
          • romanticca Re: Bardzo, bardzo prosze o postawienie mi kart.. 15.09.07, 13:49
            Akurat to nam nie przeszkadza, bo takie jest założenie, że wróżymy za "coś" smile
            W tym wypadku jednak maagduusiiaa ma - że tak powiem - czyste konto, tzn. nie wypowiadała się jeszcze nigdzie, dlatego jesteśmy nieufne (uczymy się na błędach).
            Ja się jednak zdecyduję, jeśli maagduusiiuu nadal chcesz by Ci powróżyć prześlij mi "zapłatę" na maila a ja postawię dla Ciebie karty.
            • maagduusiiaa Re: Bardzo, bardzo prosze o postawienie mi kart.. 15.09.07, 16:23
              Przepraszam Panie, ja nie chcialam nikogo urazic. Przeczytalam
              prosby inne i napisalam. Ja wiem ze wrozenie to usluga tak jak inne,
              za ktore sie placi. Nikt w innych prosbach nie pytal o zaplate i
              myslalam ze dostane jakiegos e-maila z odpowiedzia i podanym kontem.
              Jeszcze raz przepraszam, nie mialam zlych zamiarow.
              Nie wypowiadam sie na forum, bo nie umiem poslugiwa sie Tarotem, nie
              znam rozkladow
              • romanticca Re: Bardzo, bardzo prosze o postawienie mi kart.. 15.09.07, 16:30
                Nie chodzi o zapłatę pieniędzmi, przeczytaj regulamin a wszystko stanie się jasne i... proste smile
                Nie trzeba też wypowiadać się tutaj, wystarczy gdziekolwiek na portalu gazeta.pl - miałyśmy trochę problemów z osobami, które zakładały nowe konta i wciąż pytały o to samo - stąd nasza ostrożność.
                Ale jak już wspomniałam - prześlij mi coś, a postawię Ci karty.
    • aglaonike Re: Bardzo, bardzo prosze o postawienie mi kart.. 14.09.07, 22:15
      zapraszam na moją stronę ;-P , może przyjmiesz warunki ...smile wtedy ci powróżę smile
    • romanticca Wróżba 15.09.07, 21:17
      Trochę dziwnie mi to wyszło. Przyznaję, że mam kłopot z ostateczną odpowiedzią.
      Widzę to tak: sporo Was łączy i rzeczywiście pasujecie do siebie. Jednak ten związek będzie wymagał zaangażowania i to dużego. Bez ciężkiej pracy nad nim niewiele tu zdziałacie. Musicie oboje dawać i brać, mieć dla siebie zrozumienie i szacunek. Nie wiem co takiego Was dzieli, czyżby wiek?

"jaka czeka Was przyszłość" - ŚMIERĆ.
      Odpowiedź wydaje się prosta: Żadna niestety.

Ale żeby nie bawić się tu w sędziego to powiem, że nasunęło mi się też, zwłaszcza po analizie pozostałych kart, że być może jest dla Was szansa i widzę ją w Waszej (obydwojga) odmianie. Być może musicie dorosnąć? Kto wie, może GWIAZDA, która zwraca uwagę na to by dawać i brać po równo doprowadzi Was do nie tyle śmierci związku co do całkowitej odmiany Waszego życia i to pozwoli Wam być razem?
      W każdym razie ja życzę powodzenia a do ewentualnej dyskusji podaję rozkład:
      1. Co łączy SPRAWIEDLIWOSĆ
      2. Co dzieli CESARZ
      3. Czy do siebie pasują UMIARKOWANIE
      4. na co powinni zwrócić uwagę GWIAZDA
      5. jaka czeka ich przyszłość ŚMIERĆ
      • maagduusiiaa Re: Wróżba 16.09.07, 08:20
        Rozumiem. Jest Pani kochana, bardzo dziekuje.
        • maagduusiiaa Re: Wróżba 16.09.07, 19:16
          Jezeli moge zadac jeszcze jedno pytanie Pani...Co karty mowia na
          temat naszego kolejnego spotkania?
          • maagduusiiaa Re: Wróżba 16.09.07, 19:35
            Prezent juz wyslalam, mam nadzieje ze sie Pani spodoba
          • romanticca Re: Wróżba 16.09.07, 21:57
            Sądzę, że spotkanie będzie raczej udane, ale pozostawi niedosyt. Będzie koleżeńskie, bez szaleństw i wylewności. Będziesz się dość dobrze czuła, jednak nie będzie to do końca to o co Ci chodziło. Będziecie zachowywać bezpieczny dystans, zabranie jakichkolwiek deklaracji na przyszłośc (których być może oczekujesz). Będziecie raczej kurtuazyjni niż szczerzy.
            Będziesz czuła lekkie rozczarowanie i może coś jak zniecierpliwienie.
            • maagduusiiaa Re: Wróżba 18.09.07, 19:56
              No właśnie takie było nasze ostatnie spotkanie i tak dokładnie się
              czuję. Jest Pani kochana, dziękuję bardzo za Pani czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka