Dodaj do ulubionych

prosba o wrozbe

19.09.07, 22:06
witam
chcialabym prosic o wrozbe, oczywiscie czytalam rgulamin i zaplata
bedziesmile
jestem w nieformalnym zwiazku z ojcem mojego dziecka, obecnie nie
uklada sie miedzy nami.jest jeszcze jeden mezczyzna,z ktorym mam
kontak ale nie w realu(kolega ze studiow).ten kolega niedlugo
bedzie mial slub? czy przypadkiem nie on byl mi pisany, wiele razy
byly takie sytuacje, ze wskazywaly nam na to.moje pytanie tyczy sie
zarowno obecnego partnera-czy bedziemy razem i czy poprawia sie
stosunki miedzy nami?i kolegi-czy poprostu nie minelismy sie kiedys?
dziekuje
Obserwuj wątek
    • romanticca Re: prosba o wrozbe 24.09.07, 21:44
      Witaj,
      co do tego kolegi to raczej nie był Ci przeznaczony. Karty wyszły takie w zasadzie neutralne. Czyli owszem, mogło coś między Wami być, natomiast byłby to jedynie Wasz wybór - nie przeznaczenie.

Co do Twojego obecnego partnera to wygląda mi na to, że któreś z Was nie chce poprawy. Ona mogłaby nastąpić i zależy tylko od Was samych, ale Wy tkwicie w miejscu, wyszukujecie różnice, problemy. Tymczasem to wszystko leży w Waszych rękach.
      Analizując rozkład dalej widać, że Ty chcesz może nie tyle poprawy co zdecydowanych zmian a w tym celu musisz dokonać wyboru, podjąć jakieś zdecydowane kroki. On natomiast zupełnie poprawy nie chce, wręcz to chyba on jest źródłem tych problemów. Widać tutaj, że pierwsza karta sygnalizująca doszukiwanie się i wyolbrzymianie kłopotów mówiła o nim. On szuka wręcz dziury w całym.
      Gdyby jednak jakiejś poprawy zechciał powinien skupić się na rodzinie, docenić to, że ją ma i dostrzec jak bardzo jest ważna.

To tyle ode mnie. Mam nadzieję, że pomogłam choć odrobinę.
    • barbara592 Re: prosba o wrozbe 25.09.07, 03:12
      karty mowią - masz powazny problem , musisz podjąć powazną decyzję,
      myslisz o rozstaniu ,zanim się rozejdziesz , zmien swoje zycie ,
      bo dluga droga cię czeka ,nie raz myslami będziesz wracala do przeszlosci,lecz nie będzie powrotu,lecz na ta sprawę masz wlasny poglad , zrob to co ci mowi serce ,podejrzewam ze postapisz dobrze
      po medytacji , tak karty powiedzialy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka