sommak 25.09.07, 13:01 Witam serdecznie,prosze Was o wrozbe-otrzymalam wezwanie do sadu,czego moze dotyczyc sprawa i jakie beda konsekwencje? Zgory serdecznie dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ines113 Re: Prosze o wrozbe 26.09.07, 22:46 Na forum O TAROCIE dziewczyny robia warsztaty tarotowe i probuja odgadnac gdzie znajduje sie jakis przedmiot w mieszkaniu jednej z nich. Moze jakbys sie tam zglosila, mialyby ochote zrobic taki warsztat dla Ciebie na temat czego moze dotyczyc sprawa sadowa, skoro sama sie nie domyslasz. Odpowiedz Link
sommak Re: Prosze o wrozbe 27.09.07, 20:36 Witam serdecznie, bardzo dziekuje Wam za odpowiedzi na moja prosbe,zgodnie z regulaminem przesle Wam cos sympatycznego Tak jeszcze tylko dodam-moze zdziwilo Was,ze mimo iz wiem,ze otrzymalam wezwanie do sadu nie mam kompletnie pojecia,czego moze ono dotyczyc.Wezwanie przyszlo na moje nazwisko panienskie i na polski adres,a ja od dluzszego czasu mieszkam zagranica,nie bardzo kto ma odebrac to wezwanie,a co za tym idzie dowiedziec sie o co chodzi-przypadek sprawil,ze w ogole sie o tym fakcie dowiedzialam.Nie wiem zupelnie jak sie za ta sprawe zabrac,tym bardziej,ze teraz nieodebrane wezwanie uwaza sie za doreczone,a co jesli to cos dla mnie niekorzystnego..ja w chwili obecnej nie jestem w stanie udac sie do Polski. Postanowilam zapytac Was na tym forum,gdyz sama troche wroze z kart (ale zwyklej talii)-mnie wyszlo,ze jest to cos zwiazanego z pieniedzmi,ale nie uzyskalam jasnej odpowiedzi. Jezeli chodzi o kredyt-nigdy nie bralam,ani nikomu nie zyrowalam kredytu...hmm. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
aglaonike Re: Prosze o wrozbe 27.09.07, 21:35 może jakiś mandat ?? ...może jechała kiedyś Pani autobusem / trawajem na gapę i kanar Panią złapał ... (nie postawiłam kart - strzelam ) Odpowiedz Link
ines113 Re: Prosze o wrozbe 28.09.07, 18:05 Tez myslam jak Barbara, ze to jakas prowokacja. Postawilam nawet karty i nie widze tego tak optymistycznie jak Barbara. Zastanawiajace jest, ze przyszlo ono na Twoje nazwisko panienskie. Przepraszam, ze pytam, ale czy wychodzilas za maz juz za granica i nie uregulowalas tego w papierach w Polsce? Z kart wychodzi mi dziwnie, czy masz w Polsce jakiegos krewnego , moze dalekiego z ktorym kompletnie nie utrzymujesz kontaktow? Wujek, dziadek, sama nie wiem. Moze to ktos spokrewniony, kogo nie akceptowalas, kto sam zerwal kontakty i nikt z jego otoczenia nie ma pojecia, ze wyszlas za maz. Mam odczucie, ze to ma zwiazek z kims zmarlym. Moze jakies sprawy spadkowe? Np. ktos zostawil mieszkanie (oby nie zadluzone). Mam odczucie, ze ten spadek moglby Cie raczej nie cieszyc. Napisalam, ze moze chodzi o osobe zmarla, bo stala mi karta smierci i sadu ostatecznego. Takie polaczenie tak mi sie kojarzy. Moze chodzi po prostu o to, ze to bedzie dla Ciebie klopotem i nie bedziesz zadowolona z calej sytuacji. Tak ja odbieram moj rozklad, choc nie powinnam moze stawiac kart, bo jestem przeziebiona i troche w zwiazku z tym rozbita, ale cala sprawa mnie zainteresowala i chcialam sprobowac pomoc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sommak Re: Prosze o wrozbe 28.09.07, 21:12 Witam Was ponownie, przepraszam,ze nieswiadomie spowodowalam,ze odnioslyscie sie do mojej prosby z lekka podejrzliwoscia,zapewniam,ze nie mialam tego na celu Doslownie godzine temu odbylam rozmowe telefoniczna z pewna osoba z Polski i jak sie okazalo wiedziala ona co w trawie piszczy. İnes,sporo zgadza sie z tego co mi napisalas,ale moze po kolei: -malzenstwo zawarlam faktycznie zagranica,ale juz od roku jest ono zarejestrowane w Polsce,mam tez juz wszystkie dokumenty wymienione na nowe nazwisko, -faktycznie 4.5 roku temu zmarl moj ojciec,a spadek,ktory po sobie zostawil przysporzyl mi bardzo duzo klopotow -tym krewnym,o ktorym wspominasz jest zapewne moj przyrodni brat,z ktorym nie mam zadnego kontaktu,tym bardziej,ze nasze kontakty przede wszystkim nigdy nie byly dobre. Z rozmowy,ktora przeprowadzilam wynika,ze jestem wezwana jako swiadek w sprawie zwiazanej z firma,ktora ojciec pozostawil w spadku- sprawie,ktora uwazalam juz za zakonczona-tak jak wyszlo w moich kartach faktycznie chodzi o pieniadze,na szczescie nie ode mnie,a od nieuczciwego pracownika. Przez weekend musze podjac decyzje jak sie do tego wszystkiego zabrac,bo narazie wyjazd do Polski nie wchodzi w gre. Bardzo dziekuje Wam za odpowiedz na moja prosbe,gdybyscie mialy dla mnie jakies cenne rady,z gory dziekuje. Pozdrawiam Was serdecznie! Odpowiedz Link
ines113 Re: Prosze o wrozbe 28.09.07, 23:02 Czyli ogolnie karty mnie nie zawiodly, choc oczywiscie nie jestem w stanie wszyskiego odgadnac nie znajac czyjejs sytuacji prywatnej. Ale to ciekawe, bo karta firmy stala mi w rozkladzie jako negatywny wplyw czyli ze cos z ta sprawa nie tak. Myslalam, ze moze chodzi o mieszkanie i np. spoldzielnie mieszkaniowa itp. A tu okazalo sie, ze chodzi o firme rodzinna! Ciesze sie, ze sytuacja sie wyjasnila i ze napisalas nam o co chodzi oczywiscie. Pozdrawiam i dopowiem, ze na koncu widzialam ugode, wiec tak czy inaczej wszystko zakonczy sie polubownie i za zgoda obu stron (karta umiarkowania). Odpowiedz Link
ines113 Re: Prosze o wrozbe 28.09.07, 23:14 Moze zle to ujelam, w kazdym razie umarkowanie znaczy znalezienie jakiegos zadowalajacego wyjscia z sytuacji, moze przez jakiegos adwokata? Kogos kto bedzie Cie prezentowal w sadzie. Stal tam mag wiec moze chodzi o prawnika. Odpowiedz Link
sommak Re: Prosze o wrozbe 29.09.07, 09:59 Witaj İnes, juz kilka miesiecy temu doszlo do ugody i dlatego wlasnie uwazalam ta sprawe za zakonczona,stad gdy przyszlo wezwanie do sadu,w ogole nie polaczylam tego z ta konkretna sprawa-cos widocznie nie zostalo nalezycie dopilnowane i dalej sprawa jest w toku-ale faktycznie z tego co wiem,obydwie strony chcialy ugody i mam nadzieje,ze tak to sie wlasnie skonczy.Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
barbara592 Re: Prosze o wrozbe 28.09.07, 01:53 --wiesz a ja podejrzewalam ze nas w maliny wpuszczasz ,bo przy takiej karcie , takie pytanie pozdrawiam kochaj i byc kochaną Odpowiedz Link
ines113 Re: Prosze o wrozbe 30.09.07, 00:01 Dostalam az 4 maile z podziekowaniem za wrozbe!!! Robi to wrazenia, chocby sama ilosc. Dziekuje wiec, ze pamietalas. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze wszystko ulozy sie tak zgodnie i harmonijnie jak w mojej dalszej czesci wrozby . Pozdrawiam. Odpowiedz Link