nine-west 18.02.10, 18:37 Witam, Czy mój ukochany podejmie konkretne i wiążące decyzje względem mnie w zalegalizowany sposób, bądź bardziej wymowny? Czy w tym roku zamieszkam z moim ukochanym? Pozdrawiam ciepło Asia(19maj78) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: moja miłość 22.02.10, 11:27 Tak. Karty pokazały, że jego działania staną się bardziej zdecydowane, że się zadeklaruje. Odpowiedz Link
nine-west Re: moja miłość 22.02.10, 18:10 wyka_ptasia napisała: Tak. Karty pokazały, że jego działania staną się bardziej zdecydowane, że się zadeklaruje. Kiedy to nastąpi? Pozdrawiam Odpowiedz Link
nine-west Re: moja miłość 23.02.10, 10:07 a dzieciątko - zaręczyny - ślub? Będzie chciał? ...w tym roku, w przyszłym? Ściskam! Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: moja miłość 24.02.10, 11:41 Z przedstawieniem tarotowego czasu bywa różnie. Ja z reguły pytam o okresy roczne bądź półroczne. Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej jest nie wracać w zbyt krótkim czasie do postawionych wróżb. Proponuję ponowić pytanie dajmy na to , za miesiąc. Odpowiedz Link
nine-west Re: moja miłość 24.02.10, 12:59 Jeśli mogę jeszcze coś dopytać Co się z nim obecnie dzieje....co on tam główkuje? - odsunął się ;/ Ściskam Odpowiedz Link
nine-west Re: moja miłość 27.02.10, 15:53 Czy uda się Pani jeszcze dzisiaj spojrzeć w karty i powiedzieć mi co tam udało się wyczytać z jego główki? Strasznie za nim tęsknie! A jego odsunięcie się i brak kontaktu źle na mnie wpływa Nie wiem co się z nim dzieje. Czy on w ogóle myśli o mnie - o nas? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: moja miłość 03.03.10, 14:26 Karty pokazują, jakby ten związek miał się od nowa rozkręcić, po okresie chłodu uczuciowego, oszczędności w okazywaniu uczuć. Coś było nie tak z formułą związku, z czym co zbudowaliście. Z jego strony zostało to pokazane jako 'zdjęcie maski' , jak również, że uczucia nie wygasły. Karty pokazały 'demontaż' waszego zawiązku z twojej strony. Ale może to oznaczać, że się z tym związkiem pożegnałaś. Odpowiedz Link
nine-west Re: moja miłość 03.03.10, 19:47 Ma Pani rację jeśli chodzi o złą formułę związku! Zastanawia mnie jego "zdjęcie maski" chyba powinnam się ciszyć - czyż nie? Hmm...demontaż...tu też trafiła Pani idealnie. Chcę zmienić konstrukcję związku - zasady działania Więc stwierdzenie "nowy związek" jest tu idealnym określeniem Mam nadzieje, że mi się to uda! Gdyby tak dało się jeszcze powiedzieć, że ten nowy związek to już wiosną do nas zawita. Jak Pani myśli? Kłaniam się nisko Pozdrawiam serdecznie! Ps. Za tatę - ściskam jeszcze mocniej!!! Odpowiedz Link
nine-west Re: moja miłość 06.04.10, 10:27 Witam Pani Jolanto. Mam wielką prośbę Czy możemy powtórzyć pytanie odnośnie sprawy dotyczącej mojego ukochanego? Sytuacja od miesiąca się nie zmieniła. Nadal nie mam z nim żadnego kontaktu. Może już coś się w nim zmieniło i to tylko kwestia paru dni kiedy nawiąże ze mną kontakt i zaczniemy być razem parą. Będę dozgonnie wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: moja miłość 22.04.10, 11:42 Witam, o ile rozumiem mam spytać kart, jak ułoży się relacja? W kartach pokazało się odnowienie kontaktu po okresie zastoju. Jednak wygląda to bardziej na odnowienie przed ostatecznym zerwaniem. Tak jakby on na tej drodze własnych przemyśleń zaszedł za daleko. Proponuję tzw. wzięcie na wstrzymanie, połóżmy karty np. za miesiąc - może pokażą coś innego. Życzę wiele dobrego ! Odpowiedz Link
nine-west Re: moja miłość 25.04.10, 16:56 Witam, Nic z tego nie rozumiem. Najpierw, że się zadeklaruje, a teraz, ze zerwie. A może to był jeden z tych trudniejszych dni - kiedy miał zły dzień. Tak chyba też może być - a dziś np karty mogłyby pokazać znowu to samo co poprzednio. Dziękuję za pomoc. Nie będę już pytać co, jak i kiedy. Zostanę myślami przy pierwszej wróżbie - zadeklaruje się i będziemy razem! Tak chcę i w to wierzę! Pierwsze pytanie zadane było z głębi serca, a to z niepewności, sprawdzenia i ciągłego zagłębiania się. Jeśli nie sprawi to Pani kłopotu - proszę o skasowanie wątku. Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link
nine-west Ponowne zaglądnięcie w karty... 21.04.10, 16:02 Czy mogę prosić o ponowne rozpatrzenie mojego pytanka? Z góry dziękuję Odpowiedz Link