dorota3574 24.07.10, 09:56 Wróżko czy można napisać do Ciebie na priv? Tu są bardzo nieprzychylni ludzie dostaję przykre komentarze. Mam kłopoty zależy mi na Twojej pomocy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odin2 Re: Prośba 24.07.10, 13:17 ja niejestem nieprzychylny, tylko jest tylu wolnych mężczyzn i akurat musi byc żonaty? A może on cie oklamuje i tylko chodzi mu o sex z tobą? a zresztą wyciagne dla ciebie karte.w sumie wyszło mi ze jest w porządku, tylko dlaczego zdradza swoja zone.Ja tez byłem żonaty i ktoś trzeci rozbił moje małżeństwo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
dorota3574 Re: Prośba 24.07.10, 13:32 Widocznie nie przyciągam wolnych facetów wogóle się nad tym nie zastanawiam. Mam taką osobowość że ciągną do mnie mężczyżni z problemami a Ci najczęściej są zajęci albo żonaci. A co to znaczy że jest w porządku? Przepraszam ale miałam wobec Pana bardzo brzydkie myśli myślałam że ktoś próbuje mnie "nawrócić". Chciałam zareagować atakiem. Skoro już jestesmy przy tym temacie to moge prosić o odpowiedż na moje pytanie o tego mężyczyznę? Zależy mi na tym. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
dorota3574 Re: Prośba 24.07.10, 13:35 Nie wiem dlaczego zdradza zonę. Może zaczęło Mu na mnie zależeć i nie potrafi teraz wybrnąć z tej sytuacji.....nie wiem- właśnie dlatego chciałam zapytać o to kart. Odpowiedz Link
odin2 Re: Prośba 24.07.10, 14:25 Brak mozliwości porozumiewania sie powoduje wiele zamieszania, niedomówień i przykrych sytuacji.Nadzieja na wyjaśnienie spraw trudnych i zawiłych z powodu zaistniałych okoliczności.Zachowana życzliwośc i dobre słowo , wyrozumiałośc i pogodzenie się z rzeczywistością.To mi karty powiedziały. Ja już nie będe wchodził w paradę. Przepraszam i pozdrawiam! Odpowiedz Link