anty19 16.10.07, 09:07 postawiłam na partnera czy nie oszukuje .6kart 9mieczy odwr .diabeł .paż kielichów .5 mieczy .8 kielichów .walet pałeczek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiadzika Re: pomoc w interpretacji 16.10.07, 09:27 to tak - jak powiedziała kiedyś jedna mądra wróżka- jakbyś rozkręciła silnik auta i potem dzwoniła do mechanika i pytała się co to za mała śrubka i jak to skręcić z powrotem. jeśli wyciągasz aż tyle kart to na pewno każda pozycja czegoś dotyczy prawda , nawet się nie wysiliłaś żeby napisać co sama o tym rozkładzie sądzisz. poza tym pytanie jest niewłaściwe bo powinno brzmieć czy partenrt jest wobec mnie uczciwy Odpowiedz Link
anty19 Re: pomoc w interpretacji 16.10.07, 10:03 wiesz gosia ten diabeł pokazał sie i uważam że nie jest do końca ze mną szczery mam wątpliwosci napisz mi coś od siebie Odpowiedz Link
angelbell Re: pomoc w interpretacji 16.10.07, 17:24 Jaki to rozklad, co maja oznaczac poszczegolne karty? Bo to co napisalas po pierwsze nie zawiera zadnej Twojej interpretacji (a powinno) a po drugie nie ma opisu rozkladu i nie podalas z jakiej talii korzystalas.Mozna o tym rozkladzie napisac wszystko i nic, zarowno jedno jak i drugie bedzie jakas prawda, niekoniecznie na temat, ktory cie interesuje.Uzupelnij dane bo zadna z dziewczyn nie bedzie sie bawila w ciuciubabke. Odpowiedz Link