Dodaj do ulubionych

wynik operacji: królowa buław (-)

29.05.08, 08:45
witam, w wątku Czaszki00, o tu:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46867&w=80039140&a=80050252
postawiłam Jej rozkład studnię na problem halluksów. Jako wynik wyszła królowa
buław w pozycji odwróconej i jakoś jej nie rozumiem. Może ktoś zechciałby
zerknąć? smile)
Obserwuj wątek
    • czaszka00 Re: wynik operacji: królowa buław (-) 29.05.08, 08:56
      hihi no ja to lipnie widze - wynik tej operacji
      sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((
      mam troche czasu bede prosic mojego anioła by mi pomógł i ochronił przed złymi
      skutkami tej operacji ....bede prosic zeby wszystko dobrze poszło ...
      na operacje jestem prawie zdecydowana ...nie mogę patrzeć na moje stopy - bo
      ryczeć mi się chce sad(
      • vickydt Re: wynik operacji: królowa buław (-) 29.05.08, 08:59
        ee, jak tylko wygląd to luz. Sorki za pytanie, ale nie probowalas moze takich
        patyczkow do przywiazywania-prostowania palcow (scholla albo innych)? (pewnie
        probowalas, dlatego glupie pytanie). A tak troszke z ciekawosci: myslisz, ze to
        przez wysokie obcasy czy tez "samo sie porobilo"?
    • vickydt errataaaa!!! : królowa monet (-) 29.05.08, 09:01
      jak w temacie: pozajaczkowalo mi sie, miala byc odwrocona krolowa monet!!.
      • czaszka00 Re: errataaaa!!! : królowa monet (-) 29.05.08, 09:14
        he kiedys zakładałam taki aparat na noc
        niestety nie wiele to dało w mim przypadku ....
        haluksy odziedziczyłam po prababci - tzn płaskostopie a z płaskostopia zrobiło
        mi się to ...
        żeby sam wygląd mnie dołował ?? może by i udało mi sie to zaakceptować ...ale to
        mnie juz cholernie boli crying nie mogę chodzić dużo uncertain
        byłam juz u lekarza jednego powiedział że tylko operacja wchodzi w grę ...
        • czaszka00 Re: errataaaa!!! : królowa monet (-) 29.05.08, 09:17
          he juz sama nie wiem co gorsze królowa monet (-) czy królowa buław (-)
          • vickydt Re: errataaaa!!! : królowa monet (-) 29.05.08, 09:22
            ale na NFZ zrobią, tak? To moze przeanalizujmy, ktory szpital wybrac.
            • czaszka00 Re: errataaaa!!! : królowa monet (-) 29.05.08, 09:41
              tak ta operacja jest refundowana przez NFZ

więc 1 szpital na ul szasera
              2 szpital na ul Barskiej
              • vickydt Re: errataaaa!!! : królowa monet (-) 29.05.08, 09:42
                w domciu sprobuje smile
                • czaszka00 Re: errataaaa!!! : królowa monet (-) 29.05.08, 09:44
                  dziękuję ci
                  • czaszka00 który szpital - postawiłam karty... 29.05.08, 14:28
                    wysłałam maila tego zaległego wink)

i postawiłam karty na te 2 szpitale ....

nie napiszę ci teraz który szpital lepiej mi wyszedł
                    żebyś się nie zasugerowała ...

albo dobra napiszę hihi karty niżej (specjalnie , bo być może będziesz chciała
                    sama postawić i się nie sugerować)

rozkład decyzja

1 tło problemu - król pucharów (-)
                    i już wiadomo może trafić mi się zły lekarz !!

pierwszy szpital przy ul Barskiej

stan obecny śmierć (-)
                    rada - sprawiedliwość (-)
                    wynik 8 buław (+)

hm wychodzi , jakby nie chcieli zrobić mi tej operacji ...śmierć (-)
                    8 buław (+) mówi właśnie o kontaktach ...czyli będę musiała jeszcze się
                    nachodzić na tych haluksach żeby mi to zrobili
                    a sprawiedliwość (-) może mówi o tym że będzie trzeba długo czekac na tą
                    operację hmmm lub coś z papierami będzie trzeba pozałatwiać ...

szaserów

1 stan obecny - kapłanka (-)
                    no tak to ja , jak najbardziej ja ...kobietka która ma jakieś dziadostwo i musi
                    się tego pozbyć i jak się pozbędzie to rozwinie swoje skrzydła
                    rada 10 buław (+) będę musiała się bardzo starać i chodzić za lekarzem , 10
                    kijów (+) to też moim zdaniem że uda mi się doprowadzić do tej operacji choć
                    będzie ciężko
                    wynik gwiazda (+) - lepiej być nie mogło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i może faktycznie na szaserów ją zrobię , robi tam dość znany lekarz
                    od tych spraw , jedynie co to tą wizytę do tego lekarza mam na 3 lipca , a do
                    tego pierwszego szpitala mam 12 czerwca ...
                    ale co tam chyba poczekam na szaserów na operację ...
                    oczywiście to są dopiero wizyty ...a ciekawe ile na operacje sobie poczekam
                    • vickydt Re: który szpital - postawiłam karty... 29.05.08, 14:31
                      nie, nie czytam na razie, nie kuś wink))
                    • vickydt Re: który szpital - postawiłam karty... 29.05.08, 18:53
                      dobrze, ze nie przecytalam Twojego rozkladu, bo zzwalilabym na sugestie...tez mi
                      Szaserow wyszlosmile))

rozkład decyzja

1 tło problemu - as palek (+) w glowie masz juz decyzje by problemu sie pozbyc.
                      No i to taka karta dzialanie

pierwszy szpital przy ul Barskiej

stan obecny umiarkowanie(-) cos tam pod gorke bedzie, albo juz sie zle
                      nastawilas do tego szpitala (czyzby karty wyczuly, ze juz w nie patrzylas?wink)

rada - mag(-) jak dla mnie - zly lekarz, albo i dobry, ale tu zawiedzie, co daje
                      ten sam, zly efekt

wynik 8 mieczy(-) moze i sie nie znam, bo widzialam i pozytywne interpretacje
                      tej karty (ale nie w pozycji (-)), ale dla mnie to jest rozpacz po dzialaniu maga...
                      Nie wybralabym tej opcji

szaserów

1 stan obecny - 5 kielichow(+) no dokuczaja Ci te halluksy

rada 10 kielichow(+) wydaje mi sie, ze trafisz tam w dobre rece (tylko na tej
                      karcie jest wiecej niz 1 ludzi)

wynik 9 kielichow(+) super smile)
                      Wybralabym ten szpital

mam wrazenie, ze karty jasno pokazaly wybor II opcji nawet patrzac na ulozenie
                      kart (w I odwrocone, w II na plus) i nawet tak na szybko patrzac: w II wyborze
                      jest coraz lepiej, smetny facet z 5 kielichami zamienia sie w radosna parke a
                      potem w zadowolonego handlarza wink)) podczas gdy w I nie dosc, ze magik na
                      glowie stoi, to wynik ta smetna kobita z nozami wink)
                      • czaszka00 Re: który szpital - postawiłam karty... 29.05.08, 21:17
                        heheh super jest ta twoja intepretacja dzięki wielkie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka