darek_liryk 22.10.06, 23:15 Bardzo ostro poszli z kampanią. Wiszą już na wszystkich słupach w mieście. Czy dobiegną do mety po takim falstarcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: optymista Re: Chłopaki z PISu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:17 A ja mam nadzieję, że ludzie nie nabiorą się tym razem na błyskotki i masę plakatów, bannerów i tym podobnych. Mam nadzieję, że wybiorą lepszych a nie głośniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Chłopaki z PISu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:18 a ja ze glosnieszych i lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: Chłopaki z PISu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:27 W takich sytucajach zawsze rodzi się pytanie - dlaczego innych nie stać na taaaaką kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie głosuję Re: Chłopaki z PISu macie za dużo kasy IP: 82.139.48.* 22.10.06, 23:32 Albo inaczej: skąd oni wzięli takie pieniądze? Na takich rozrzutnych lepiej nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burmuch Re: Chłopaki z PISu macie za dużo kasy IP: *.internet.radom.pl 23.10.06, 00:53 Nic im nie pomoże, nie plakaty decydują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuefista Re: Chłopaki z PISu macie za dużo kasy IP: *.tkdami.net 23.10.06, 11:54 Sońka okleił wszystkie słupy na Ustroniu i Glinicach swoją twarzyczką (z pensyjki nauczyciela wf ten majątek wydany na plakaty?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak nie z PISu Chłopaki i dziewczyny - pytanie do prawnika IP: *.aster.pl 23.10.06, 12:01 A ja tu widzę chłopaków i dziewczyny z PISu i z PO. Czy to się ściga z urzędu czy potrzebne jest zgłoszenie obywatelskie? Może działacze PISu, mający wszak w nazwie słowo PRAWO, odpowiedzą? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś