Dodaj do ulubionych

Chłopaki z PISu

22.10.06, 23:15
Bardzo ostro poszli z kampanią. Wiszą już na wszystkich słupach w mieście.
Czy dobiegną do mety po takim falstarcie?
Obserwuj wątek
    • Gość: optymista Re: Chłopaki z PISu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:17
      A ja mam nadzieję, że ludzie nie nabiorą się tym razem na błyskotki i masę
      plakatów, bannerów i tym podobnych. Mam nadzieję, że wybiorą lepszych a nie
      głośniejszych
      • Gość: mmm Re: Chłopaki z PISu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:18
        a ja ze glosnieszych i lepszych
    • Gość: rac Re: Chłopaki z PISu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:27
      W takich sytucajach zawsze rodzi się pytanie - dlaczego innych nie stać na
      taaaaką kasę?
      • Gość: nie głosuję Re: Chłopaki z PISu macie za dużo kasy IP: 82.139.48.* 22.10.06, 23:32
        Albo inaczej: skąd oni wzięli takie pieniądze? Na takich rozrzutnych lepiej nie
        głosować.
        • Gość: burmuch Re: Chłopaki z PISu macie za dużo kasy IP: *.internet.radom.pl 23.10.06, 00:53
          Nic im nie pomoże, nie plakaty decydują.
          • Gość: wuefista Re: Chłopaki z PISu macie za dużo kasy IP: *.tkdami.net 23.10.06, 11:54
            Sońka okleił wszystkie słupy na Ustroniu i Glinicach swoją twarzyczką (z
            pensyjki nauczyciela wf ten majątek wydany na plakaty?).
    • Gość: chłopak nie z PISu Chłopaki i dziewczyny - pytanie do prawnika IP: *.aster.pl 23.10.06, 12:01
      A ja tu widzę chłopaków i dziewczyny z PISu i z PO. Czy to się ściga z urzędu
      czy potrzebne jest zgłoszenie obywatelskie?

Może działacze PISu, mający wszak w nazwie słowo PRAWO, odpowiedzą? Z góry
      dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka