djtrust Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 30.01.10, 11:41 Witam serdecznie W odpowiedzi na Pani ogłoszenie zgłaszam chęć poprowadzenia imprezy :) Ze swojej strony mogę obiecać tlko i wyłącznie super zabawę i pełną satysfakcję :)oraz to że dj ma więcej możliwości niż zespół przez co jest lepszy www.megaparty.pl/dj/view.do?id=659550 allegro.pl/item896578154_dj_na_kazda_impreze_wolne_terminy.html pozdrawiam i czekam na odpowiedź Artur tel 510 322 062 Odpowiedz Link
yourstime Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 02.02.10, 22:53 Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio fotograficznym pod adresem www.yourstime.eu Odpowiedz Link
fotografia-wielobob Fotograf Śląsk 30.10.2010 06.02.10, 00:36 Dynamiczne kadry, naturalne ujęcia, świetna cena i uśmiechnięty fotograf: zapraszam do obejrzenia zdjęć i zapoznania się z ofertą! Fotografia Magdalena Wielobób - ZDJĘCIA, z których płynie ŻYCIE www.fotografia-wielobob.pl mawielobob.iportfolio.pl pozdrawiam serdecznie, Magdalena Wielobób magda@fotografia-wielobob.pl tel. 605 836 244 Na dzień dzisiejszy termin 30.10.2010 jest wolny - zapraszam do kontaktu. Dbając o zadowolenie moich klientów i jakość zdjęć nie zatrudniam podwykonawców - każdy termin mogę zarezerwować tylko raz. Odpowiedz Link
djtrust Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 10.02.10, 20:03 Witam ponownie jeśli oferta aktualna proszę o kontakt Moje doświadczenie ( gram 7 lat z tego 5 lat w Starym Browarze )z pewnością daje gwarancje udanego wesela Pozdrawiam Artur 510 322 062 Odpowiedz Link
agatalaw Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 12.02.10, 15:27 Zamówiłam w zeszłym roku zespół z dj`em oraz fotografa z MC Polecam informację znajdziesz na : www.kusza.org Odpowiedz Link
kk06 Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 13.02.10, 12:15 www.fotokos.pl Zapraszam Serdecznie Odpowiedz Link
piotrusb_1 Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 13.02.10, 14:28 Zapraszam serdecznie! www.piotrbednarek.pl Odpowiedz Link
patryk_stanisz Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 15.02.10, 01:00 Serdecznie zapraszam Jestem Fotografem z Żor www.patrykstanisz.com Odpowiedz Link
djdon Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 17.02.10, 13:06 Witam. Szukaja Panstwo Dja na swoja uroczystosc, jubileusz, zabawe, bal ? Jesli tak zapraszam do zapoznania sie z moja oferta: 3 lata doswiadczenia, dziesiatki zagranych imprezy i zadowolonych klientow, ponad 2 lata stalej pracy jako zawodowy dj, profesjonalne naglosnienie i oswietlenie, prowadzenie calej imprezy, konkursy i zabawy z nagrodami, szeroki repertuar muzyczny, mozliwosc pracy w duecie (Dj i Wodzirej). Jestem ze Slaska, okolice Bytomia, do kazdego klienta podchodze indywidualnie. Przed impreza omawiamy szczegolowy repertuar i scenariusz imprezy. Zawsze klimat muzyczny dostosuje do gosci! Nie gram muzyki techno aczkolwiek na zyczenie moge grac klubowe utwory. Istnieje mozliwosc wynajecia profesjonalnego wodzireja i dodatkowo zywy glos (wokal). O szczegoly prosze pytac na mejla. Jesli sa Panstwo zainteresowani prosze napisac mejla wodarczyk@cidernet.pl Wysle pelna oferte lub umowimy sie na spotkanie gdzie bede mogl Panstwa przekonac do swoich uslug. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tom.73k Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 21.02.10, 21:57 Zapraszam na www.tomaszkandzia.com Odpowiedz Link
rita82 Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 22.02.10, 14:02 Polecam zespoły z Muzycznego Centrum, bawiłam się na trzech w tym na własnym - zero problemów, świetna jakość świadczonej usługi. Ale czego spodziewać się po profesjonalistach :P Polecili mi również świetnego fotografa Info: www.kusza.org Odpowiedz Link
djdamian82 Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 23.02.10, 13:44 POLECAM SWOJE USŁUGI WSZELKIE SZCZEGÓŁY 792 550 825 TERMIN MAM WOLNY CENA TEŻ MYŚLE BĘDZIE ATRAKCYJNA Odpowiedz Link
djdamian82 Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 23.02.10, 14:52 Polecam swoje usługi jako dj'a na wesele albo poprawiny proszę o kontakt 792 550 825 DAMIAN lub e-mail damiankisiecki@vp.pl w celu poznania szczegółów. Gwarantuje profesjonalną oprawę muzyczną (prowadzenie wesela,zabawy, super nagłośnienie i oświetlenie możliwe także karaoke :) za konkurencyjną cenę. Pełen profesjonalizm 100% gwarancji Nie tylko posiadam mikrofony, ale z nich korzystam!!!:-) Posiadam referencje oraz video z innych uroczystości muzycznych oraz duże doświadczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
swiatlem-malowane.pl Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 24.02.10, 15:30 Witam Polecam swoje usługi. Zapraszam na stronę www.swiatlem-malowane.pl i obejrzenia moich zdjęć. Termin jeszcze wolny :) Pozdrawiam serdecznie Andrzej Jakubczyk Odpowiedz Link
proaction Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 09.03.10, 13:26 Witam. Zapraszam do obejrzenia mojego porfolio na www.proaction.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
romario2010 Re: Szukam Dj i fotografa - Śląsk 09.03.10, 17:54 SPRAWDZENI LUDZIE W BRANŻY VIDEO FOTO 666 950 323 POZDRAWIAM Odpowiedz Link