Gość: KaC IP: *.koof.com.pl 12.01.03, 19:37 Colson! co? DO DOMU CIOTO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mwe Re: Jamison wraca! IP: *.biskupin.wroc.pl / 10.6.5.* 12.01.03, 19:41 To dobra wiadomość, ale swoją drogą to co wyprawiają w Śląsku to przecież kabaret. A może jeszcze Urlep?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaG Oby jednak był w formie...... IP: 195.205.212.* 13.01.03, 09:23 Bo jeśli nie grał i nie trenował przez pół roku, to jego forma jest po prostu zagadką. Nawet najlepszemu koszykarzowi taka przerwa daje sie strasznie we znaki.... No i bierze kase za gwarantoany kontrakt w NBA, więc mam nadzieję, że gry w ŚLĄSK-u nie potraktuje jako płatnych wakacji i przeczekania przed kolejnym sezonem za oceanem ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halasp Re: Jamison wraca! IP: 62.233.249.* 13.01.03, 00:26 bardzo dobry wybór,co prawda lugo jest lepszy,ale haroldowi przynajmniej chce sie dupe ruszac na boisku!a osobowe-Bozia nie dała! Odpowiedz Link Zgłoś
je_leszcz harold 13.01.03, 02:37 Nie wiem czy cos zwojuje. Ktorys rok z rzedu Slask nie trafia z transferami, a potem caly rok walczy o zycie. To mnie frustruje - dlaczego inne zespoly moga jakosc zbudowac zespol, a my nie? Maciek Zielinski i Dominik tez w koncu kiedys skoncza kariere. Dominikowi juz teraz nerwy trzaskaja. Odpowiedz Link Zgłoś