czarnasia13 19.10.07, 23:00 Mamy ślub właśnie w Kimie i chciałabym prosić o opinie na temat tej restauracji osoby które miały tam ślub bądź były na weselu w charakterze gości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnasia13 Re: Restauracja Kim Katowice - Podlesie - ktoś zn 19.10.07, 23:05 No tak zawsze szybciej piszę niż myślę miało byś oczywiscie wesele a nie ślub. Odpowiedz Link
cumberland Re: Restauracja Kim Katowice - Podlesie - ktoś zn 20.10.07, 11:36 witaj, tak jak już pisałam wcześniej byliśmy w KIMie na weselu jako goście w ubiegłym roku, restauracja jest naprawdę OK PLUSY to na pewno dobre jedzenie.. i dużo z tego co pamiętam ;) fajny ogródeczek gdzie można się "przewietrzyć" - jednocześnie nie aż tak ogromny, że goście się rozejdą co dobre też nie jest. Jeśli masz gości przyjezdnych plusem jest też hotelik na miejscu - ale to już na pewno wiesz. Sala była fajnie ubrana-nie wiem niestety czy to wchodziło w "pakiet" czy jakaś w tym zasługa samych MŁODYCH. Sala jest z tego co się orientuję bardzo popularną salą weselną tu w Katowicach. Zresztą chyba tak właśnie chciała się ubranżowić..;) A dlaczego my nie zdecydowaliśmy się na tę salę?;) Dla mnie osobiście brak temu miejscu klimatu; jest to typowa sala weselna, ja wolę coś bardzij kameralnego i stylowego, po drugie jest troszkę za blisko drogi, choć wbrew temu, co niektóre dziewczyny piszą na forum, hałas absolutnie podczas imprezy nie doskwierał, ostatnim minusem był centralnie umieszczony w samym środku parkietu filar - wszystkie kółeczka i inne zapawy grupowe, miały zawsze ten filar za "głównego bohatera", ale to już niuans, nie dla każdego w końcu to jest problem...zresztą z tego co wiem jest tam kilka sal, może akurat traficie na tę bezfilarową;) Aha i jeszcze jedno, nie przejmuj się w ogóle faktem, że w sali obok może odbywać się inne wesele; mimo, że podczas wesela przyjaciół obok też odbywała się inna impreza, dowiedzieliśmy się o tym bodaj tydzień po weselu...gdyby MŁODZI nam nie powiedzieli, kompletnie nikt by tego nie zauważył ;)to tak na optymistyczny finał!!! ;) My zdecydujemy się chyba na La Cantinę na Dolinie Trzech Stawów...też poszukuję weselnych opinii ;)pozdrawiam Odpowiedz Link
czarnasia13 Re: Restauracja Kim Katowice - Podlesie - ktoś zn 22.10.07, 23:25 Wielkie dzięki cumberland trochę mnie podniosłaś na duchu bo nie znam nikogo kto miał tam wesele więc wybieraliśmy w ciemno. Odpowiedz Link
videobeta Re: Restauracja Kim Katowice - Podlesie - ktoś zn 24.10.07, 14:28 POLECAM!!!! Jedna z najlepszych restauracji jakie znam. Bierz w ciemno. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link