juliaborejko 15.03.08, 16:07 czy był ktoś tam na weselu? jakie opinie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolaa71 Re: restauracja Amfora Mysłowice 25.03.08, 10:44 znam tą restaurację, bardzo ładna, powiedziałabym elegancka, ale polecam swoje usługi :) więcej napiszę na pocztę.. Odpowiedz Link
jolaa71 Re: restauracja Amfora Mysłowice 25.03.08, 10:47 nie wim dlaczego ale nie mogęnapisaćna pini gazetowego? sala dobra na wesele do 55 osób,potem jest ciasno, mało jedzenia, obsługa oki.. Odpowiedz Link
saipha Re: restauracja Amfora Mysłowice 25.03.08, 11:08 skąd te wiadomości, że jest tam mało jedzenia:> ta restauracja jako jedna z nielicznych oferuje 3 ciepłe kolacje. stwierdzenie, że mieści się tam tylko 55 osób również można wsadzić między bajki. spokojnie 70 wejdzie i nie będzie ciasno. jolaa71 podejrzewam, że i tak nikt nie potraktuje Twoich opinii serio, skoro sama piszesz że jesteś z branży i na maila wysyłasz namiary na siebie. Odpowiedz Link
jolaa71 Re: restauracja Amfora Mysłowice 25.03.08, 11:24 byłam, widziałam, smakowałam, bawiłam się(prywatnie), piszę tylko moje spostrzeżenia! uczestniczyłam w weselu na 70 osób i stwierdzam, iż mimo osobnej sali do zabawy było zdecydowanie za ciasno! i nie neguję tej restauracji! mam właśnie nadzieję,że ktoś potraktuje moje opinie poważnie, może inni są zachwyceni ale mi się TYLKO podobało!!! Odpowiedz Link
agagrusz Re: restauracja Amfora Mysłowice 28.04.08, 12:58 W czasie poszukiwań odpowiedniej restauracji na nasze przyjęcie weselne byliśmy także wlasnie w Amforze - pani powiedziala, ze na 40 osób, to moze nas zapisac na piątek, albo na dole jest taka mała salka dodatkowa - ale tylko na na góra 25 osób, wiec musielibysmy "obciąć" listę gosci. Bo na 40 osób, to oni sobie nie będą terminu marnować na normalnej sali, skoro mogą mieć 80 osób w tym czasie. A na tej małej salce bylibyśmy oczywiście na doczepkę do tej imprezy, która odbywałaby się na głównej sali u góry. Wiecie, nie uważam, że ten dzien to jest najważniejszy ani najwspanialszy dzien w zyciu, jednak są pewne granice - dziękuję, ale nie chcę imprezy "na doczepkę". No i bardzo dobrze, ze nas tak potraktowali, bo organizujemy przyjęcie w Mikołowie w restauracji Mocca d' oro - czy jakos tak - i jest dokładnie tak jak chcemy - elegancko, z klasą, ale bez takiego kiczowatego weselnego przepychu. Nic na siłę - jak się kolejny raz okazalo, niepowodzenia wychodzą w ostatecznym rozrachunku na lepsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link