Dodaj do ulubionych

BLACK&WHITE -zespół na wesele

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.06, 12:59
Będzie u mnie na weselu grał zespół black&white,czy ktoś był z nimi na
jakiejś imprezie?co sądzicie o nich? dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: EDI Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.04.06, 13:12
      Z TEGO CO WIEM TO NOWA ZAJEB. KAPELA .KUMPEL JĄ BARDZO CHWALIŁ..BYŁ Z NIMI NA
      WESELU
      • Gość: fanka Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.06.06, 23:39
        byłam na weselu ..to co piszecie się potwierdzilo.....maja tyle energji,a
        wyglad?białe kapelusze,jak mam wam polecic to warci sa tej kasy...
        • Gość: gosc Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 12.05.07, 15:59
          godni polecenia....polecam
      • Gość: paweł Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.06, 22:22
        ja ich biore a reklamówkę mają ok.
      • Gość: kelnerka Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: 82.139.56.* 03.01.07, 13:26
        grali na sylwestra na Gębarzewskiej WSZYSCY BYLI ZACHWYCENI ICH MUZYKĄ I
        WYGLĄDEM.Naprawde sa bardzo dobrzy..POLECAM
    • Gość: ANKA Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.04.06, 13:13
      SĄ ZAWODOWI!!!!!
      • Gość: Wiktorij Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.04.06, 19:37
        Mają jakąś swoją stronkę żeby ich posłuchac ??
      • Gość: SEBA Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 26.01.07, 22:23
        polecam,są ok .Młodzi i sympatyczni i dotego fajnie grają
        • Gość: gość-pyt. do Seby Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:44
          A "AGA" na wątku -"zespół godny polecenia" to Żona , córka czy wokalistka
          zespołu? Zbieżność czasu ,IP. , czy może mimo tak wielu Atutów (młodzi ,
          sympatyczni i do tego fajnie grają czyli ogólnie rzecz biorąc OK. i rewelka?)
          mało zamowień? Coś jest na rzeczy. Tylko co??????????????????????? Pozdro
          • Gość: odp.seba Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 01.02.07, 10:47
            To forum jes pojeb....ludzie pytają a ty takie dyrdymały piszesz.Aja tylko
            chcialem niektórym ludzia pomóc zeby cos wybrali.po co tu pisac szkoda czsu.
    • Gość: AR Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.pl 10.04.06, 08:45
      Napewno swietnie Wam zagrają. Nie bedziecie żałować. bawiłam sie na weselu
      gdzie grali. mimo ze jeden z nich to mój kolega nie chwaląc ich są świetni. U
      mnie bedę grac w maju. Dobry wybór.
      • Gość: Kamil Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.04.06, 22:19
        Kolejny znajomy zespolu blech&white !!!! No już żygamy tymi cukrowymi opiniami
        na ich temat zwłaszcza że są mocno przesłodzone!!!!!!!!!! Czy black&white ma
        tylu znajomych czy sami jego członkowie robią sobie taką reklamę??? To zaczyna
        się robic nudne.A co gorsze po kolejnym poście tracicie coraz bardziej
        wiarygodnośc co do tej wspaniałości.Skończcie wreszcie z tymi
        reklamami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: WOJTEK LIDER ZESP> Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.04.06, 13:32
          ZADZWOŃ DO NAS A TO SIĘ PRZEKONASZ !!!!MAMY WOLNY TYLKO JEDEN TERMIN NA
          2006R.PRZECIERZ MOZESZ NAS SPRAWDZIC WIĘC COŚ O NAS ŚWIADCZY>603802856
          POWODZONKA
          • Gość: Bywalec Re: BLACK&WHITE-Łyżeczka dziegciu do laury-lury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:09
            Panie Liderze Wojtku , laurka wystawiana przez koleżanki i kolegów (jeden z
            nich się sam przyznał-brawooooo!) mało wiarygodna i pachnie mało strawną
            autoreklamą (stąd LURA i młdości) tak jak i Pana wyjaśnienie, że "macie tylko
            jeden wolny termin w 2006 (ten sezon już się kończy tak i tak) możesz nas
            sprawdzić więc coś o nas świadczy" CO Świadczy??? MILI PAŃSTWO FORUMOWICZE!!!
            Jeśli rzeczywiście macie coś do powiedzenia w tym temacie to napiszcie coś
            więcej. Data i miejsce Imprezy ,w jakim charakterze się tam znależliście i czy
            to jest zdanie tylko wasze, na pewno będą w Waszych postach bardziej wiarygodne
            niż zdawkowe: "Są zawodowi (czy to zawodowi,wykształceni Muzycy?)","są zajeb.."
            są super","bardzo mi się podobało". Takie krótkie "lurki-laurki" Pan Wojtek
            może wraz z Zespołem i Rodziną produkować codziennie taśmowo pod tysiącami
            NICKÓW.Rzetelne informacje są potrzebne jeśli rzeczywiście jest coś na rzeczy i
            na firmamencie pojawił się rzeczywiście dobry ZESPÓŁ.Przydały by się też
            podstawowe informacje czy jest to zespół LIVE-grający, na jakich instrumentach,
            czy też kolejni "puszczacze i puszczalskie(puszczające?)". Jeśli to nie
            przeszkadza ich ewentualnym Klientom to ich sprawa ,ale warto to wiedzieć!!!!
            I na pewno takie informacje są istotniejsze niż przepychanki o to czy śpiewa(a
            czy aby na pewno śpiewa na imprze na żywo???!!!) w tym zespole Kasia K. ,Kamila
            Basia, czy Pani Krysia z mięsnego!!! Życząc rozsądnych wyborów ,opartych na
            rzetelnej wiedzy a nie zachwytach Fun-Klubu Kasi K. , życząc
            sukcesów "BLACK&WHITE" ( LUBIĘ ten gatunek WHISKY i brawo za białe kapelusze,
            które mam nadzieję nie przesłonią Zespołowi rzeczywistości)wszystkich gorąco
            pozdrawiam i nikogo nie polecam.
            • Gość: odp.wojtek Re: BLACK&WHITE-Łyżeczka dziegciu do laury-lury IP: 82.139.56.* 09.11.06, 21:29
              Kolego w odpowiedzi na twoje listy szkoda pisac.a co do terminów na 2006 to już
              po sezonie.2007 też już zajety ,Mamy wolne tylko 4 soboty,wiec powodzenia ci
              życzczę jakbyś szukał zespołu .Myślę ŻE O MUZYCE TO TY MAŁO WIESZ WIĘC NIE BĘDE
              SIE ROZPISYWAL.
              • Gość: Bywalec Re: BLACK&WHITE-Łyżeczka dziegciu do laury-lury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:52
                No to rzeczywiście dał Pan Panie Kolego Wojtku "po czarnych". Po pierwsze nie
                jestem( na moje szczęście!!!) żadnym kolegą dla Pana. Po drugie nie szukam
                kapeli bo już znalazłem i dla Pana u mnie na weselu "za wysokie progi". Po
                trzecie to ja napisałem ,że sezon 2006 już się kończy. Po 4-te to czy Pan jest
                zajęty nawet i w 2010 roku to dalej o niczym nie świadczy, bo i inne zespoły
                jak np. MIxtura i.t.p Medium też są wzięte i zajęte i to też nie świadczy ,że
                są "super", "Zaje...fajne" i Profesjonalne. Jeśli komuś takie "CUDAKI"
                odpowiadają to jego sprawa może ich zatrudniać tylko,że często ludzie nie
                wiedzą co tak na prawdę ich czeka, bo wspomniane przeze mnie oba cuda na
                literę "M" nie mówią ,że z zasady nie grają na żywo takich tzw. "stołów" i w
                ogóle to mało grają na żywo też dla zasady i żeby być super i zajeb....Po 5-te
                od Band-leadera oczekiwałem garści info o zespole, żeby wiedzieć coś więcej
                ponad zachwyty wielbicieli Kasi K. czy Krysi z mięsnego, a może jednak zajeb...
                Kamili a tu doczekałem się ,że Pan Wojtuś się obraził na moje wątpliwości i
                nawet wie czy znam się na muzyce. Może się nie znam (to dziwne co piszę bo
                podobno na muzyce wszyscy się znają} ale o jednym mogę Pana W. zapewnić, wiem
                czy zespół gra i śpiewa na żywo ,czy "pali głupa" i robi ze zleceniodawców
                idiotów. Miłego palenia głupa,zdrowia ,szczęścia i pomyślności i Wesołych Świąt
                Bożego Narodzenia.Szczególne ukłony dla Kasi? Kamili? A może jednak P.Krysi.
                Róbta co chceta, a ja jeśli chodzi o "BLACK&WHITE" to o tej nazwie polecam
                sprawdzone WHISKY, a podejrzanego i nie wiadomego powodzenia i pochodzenia
                zespołu nie!!!!
                • Gość: Krzysiek Re: BLACK&WHITE-Łyżeczka dziegciu do laury-lury IP: 81.15.180.* 10.11.06, 10:36
                  Niezły tekst, podoba mi sie. Rzeczywiscie zgodze sie ze tak jest i jest to
                  niestety pewnie praktykowane przez wiekszosc uczestnikow forum ze pisze zachwyty
                  nad zespolem jedna i ta sama osoba pod roznymi nickami. Moze i tak byc w tym
                  przypadku. ( i pewnie jest) Bylem ostatnio na weselu w okolicach Opola i grał
                  tam Black&White ale... no wlasnie. Pogłubilem sie po tych wypowiedziach bo cos
                  jest nie tak. MAm wrazenie ze ta nazwa tego zespolu jest wykorzystywana przez
                  wiele osob i moze sie zdarzyc ze wcale ni mowimy o tym jednym i samym zespole.
                  Swoja droga, nie jestem spokrewniony w zaden sposob z tym zespolem i obiektywnie
                  musze przyznac ze bawilem sie doskonale, i nie mam wiekszych zastrzezen. Nawet
                  ze znajomymi dziwilismy sie ze mozna tak naturalnie spiewac.Pisze to po to zeby
                  nie byc posadzony o pokrewienstwo czy uklady z tym zespolem.Po prostu podobal na
                  m sie. A co do wokalistki, to rzeczywiscie niespotykane dobre wykonanie, w
                  zasadzie to troche za dobre na wesela( i byla to faktycznie Kasia), z nia
                  spiewal zdaje sie ze Leszek. Ale na pewno nie zaden Wojtek czy Kamila. Takze
                  prosze pamietac ze czasami zdarzaja sie obiektywne oceny dotyczace jak widac
                  roznych zespolów o tej samej nazwie.
          • Gość: niezdecydowany Re: pytanie do P.Wojtka Lidera "B&W" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:23
            Panie Wojtku, gdzie można Was posłuchać i obejrzeć w akcji na żywo. Czy
            jesteście już gdzieś zamówieni i zakontraktowani na Sylwestra 06/07 lub inny
            Bal Karnawałowy ? Mam swoje wesele w 2007 r. i nim Was na nie zaproszę
            chciałbym się przekonać jak jest na prawdę czy gracie, czy grają za Was
            płyty.Proszę o odpowiedż! Ciekaw jestem też odpowiedzi (jeśli w ogóle będzie)
            na bardzo interesujący post"BYWALCA". Więcej takich rzeczowych wypowiedzi a
            wiele można się dowiedzieć. Bo same lukrowane laurki podejrzanego pochodzenia
            nie wiele wnoszą. Gratulacje dla Bywalca i pozdro dla wszystkich ludzi dobrej
            woli na Forum
    • Gość: natia Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: 195.205.136.* 13.04.06, 07:56
      ale tak konkretnie to masz im coś do zarzucenia bo wydają się ok a własnie
      stoję przed decyzją czy ich zarezerwować
      • Gość: mike Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.21.radom.pilicka.pl 22.06.06, 10:44
        zgadzam sie z jedną opnią jesli chodzi o ten wątek, mianowcie nie sa znowu tacy
        zajebisci nie przesadzajmy, ja zastanawioalem sie nad tym zespolem i na razie
        szukam dalej, z tego co dali mi do przeluchania to niektóre piosenki wychodzą
        imk slabo, kilka bylo naprawde zajebiscie wykonanych( to jest moje zdanie
        oczywiscie) ale bylo tez kilka tzw. kaszanek,
        • Gość: gosc weselny Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.08.06, 11:04
          bardzo mi sie podobalo.
          • nadzorca1 Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele 07.08.06, 10:16
            a o jakim zespole mowimy?? słyszałem Black& White ze swietna wokalistą
            Kasia.Rewelacja!!!!! Gosciu, który spiewa mniej interesujący ale wokalistka
            przebija wszystko. Pytam bo nazwa Black&White ciagle jest uzywana przez rózne
            osoby.
            Co sądzicie o Kasi?
            • Gość: hans Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:54
              Jak już to Kamila ,a nie Kasia.....świetna wokalistka,bardzo miła.
              • Gość: koko Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.com.pl / 81.15.180.* 08.08.06, 10:57
                ja tez slyszalam black and white ale rzeczywiscie z wokalistka Kasią
                Kolodziejczyk, pierwsze słysze ze Kamila.Robi wrazenie, dziewczyna marnuje sie
                grajac na weselach.
        • Gość: gosc Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 06.12.07, 23:22
          Ludzie.!!!! chcieliSmy ich zamówic , najbliszy termin to 2009
          r.wiec smarowanie im dupy nic nie pomoze.Presłuchajcie płyte, a
          wszystko wyjdzie na jaw. to forum to paranoja/przegladacie
          materjaly..ich materjal byl ok.ale terminu brak.mimo wszystko
          polecamy........ A WY DALEJ SZUKAJcIE
    • Gość: madzia Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 04.09.06, 17:45
      bardzo fajnie graja ,,,polecam
      • Gość: DANY Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 04.11.06, 16:18
        jakaKASIA ,Kamila ma na imie....z tym vocalistą robią fajny duet.
        • Gość: Bolo Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 12.11.06, 22:32
          Tak trzymać Panie Wojtku - podoba mi się wasz zespół, i to że tyle o wes mówią
          jest bardzo dobre. Źle mówią tylko ci którzy sami mają mało zleceń na wesela.
          • Gość: monika Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 07.03.07, 19:06
            polecam,,,
            • Gość: Turkus BLACK&WHITE z Plocka, czy z Gogolina????? IP: *.ipt.aol.com 08.03.07, 12:57
              Czy mowicie o zespole z Plocka, czy z Gogolina - woj. opolskie???
              A moze jeszcze o kims innym?
    • Gość: Aga Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.128.unknown.vectranet.pl 18.03.07, 16:22
      Byłam jak grali na sylwestrze w tym roku ul. Gębarzewska, słyszałam lepsze
      zespoły od nich, grają wszystko z dyskietek albo z minidysku.
      • Gość: nutka Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 20.03.07, 11:40
        Jeśli grają z dyskietek to powinno być super,bo nie fałszują.
        • Gość: Aga Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.128.unknown.vectranet.pl 20.03.07, 16:57
          Dobrze by było żeby nie fałszowali, tylko że niektórych utworach nie wiedzieli
          kiedy refren a kiedy solówka hi hi hi ..
          • Gość: gosc Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 01.04.07, 10:34
            skoro niewiedzieli kiedy refren tzn.ze nie graja z playbecku
            • Gość: cezar Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.tkdami.net 01.04.07, 10:42
              droga AGO!!! akurat byłem na tym sylwestrze i nie słyszałem takich wpadek ze
              strony tego zespołu .wiec nie pisz bzdór bo ludziom w głowach mącisz.myslę ze
              za dużo wypilaś .pozdrawiam....
              • Gość: Marta Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: 195.205.136.* 05.07.07, 09:48
                troche na podstawie opini z forum was wybrałam wiec czuję sie zobowiązana i na
                forum podziekowac. Byliście świetni ludzie są zachwyceni, jak wiecie bawili sie
                do samego rana a nawet dłużej
                Dziekuję bardzo, pozdrawiam i oczywiscie mocno polecam
    • Gość: Wnikliwy obserwato Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.33.radom.pilicka.pl 05.07.07, 10:22
      A nie wydaje się Wam przynajmniej troszkę dziwne że wszystkie te pochwały idą z
      tego samego numeru IP? Jeśli się tak sami chwalicie to przynajmniej róbcie to z
      głową bo to było mało inteligentne.
      Ja sam osobiście znam 4 zespoły o tej samej nazwie. I tylko jeden z woj.
      opolskiego mogę zdecydowanie polecić reszta niestety prezentuje się dość
      przeciętnie.
      • Gość: gosc Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:50
        Zgadzam się z przedmówcą. W jednym poście podają sie za gości sylwestrowych i
        jaka super kapela była na Gębarzewskiej, a w innym z tego samego IP jako
        przedstawiciel zespołu, ile to niby mają zamówień. Bardzo brzydkie zachowanie.
        • Gość: zxc Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:24
          oj nieładnie nieładnie
    • Gość: Karina Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:16
      NIE SłYSZAłAM ALE JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM
      ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA
      www.zespol-dakar.blog.onet.pl
    • Gość: matylda Re: BLACK&WHITE -zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 13:13
      Tak sie składa że znam ten zespół i grają 100% na żywo co nie jest
      bez znaczenia, na dodatek w bardzo dobrym klimacie wykonują utwory
      przy stołach, w lipcu grał z nimi świetny akordeonista.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka