Dodaj do ulubionych

Co z kopułą?????????????

IP: *.pro-futuro.com 02.08.01, 13:39
Nie wiecie może kiedy otworzą REFORM CENTER???? W Alejach J.?
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Co z kopułą????????????? IP: *.zigzag.pl 02.08.01, 22:32
      Podobno nie moga znalezc najemcow.
      • Gość: uff Re: Co z kopułą????????????? IP: 192.168.252.* 04.08.01, 14:23
        Proponuję zrobić tam Park Wodny. Z zewnątrz tak właśnie ta budowla wygląda, a na Ochocie przyda się takie
        miejsce
        • Gość: michal Re: Co z kopułą????????????? IP: *.zigzag.pl 06.08.01, 22:49
          Oby kopula w alejach nie podzielila losu kopuly przy Kruczkowskiego.To bylby
          dopiero cyrk!
          • Gość: uff Re: Do michala IP: 192.168.252.* 07.08.01, 00:24
            wygląda na to, że o ochocie mamy ochotę rozmawiać tylko ja i ty.
            A co do kopuły to pewnie tak źle nie będzie. W końcu się chętny znajdzie, to w końcu bardzo blisko do cenrtum,
            niezla lokalizacja
            • Gość: MISSKITY Re: Do michala IP: 62.233.128.* 07.08.01, 14:38
              Nie tylko WY macie OCHOTĘ na rozmawianie o OCHOCIE....
              Ja jednak jestem ciekawa czy ktoś ma jakieś ostatnie informacje dotyczące
              REFORM CENTER?
              • Gość: michal Re: Michal do UFF i MIsskity IP: *.zigzag.pl 07.08.01, 18:31
                O przedwojennej Warszawie zawsze chetnie dywaguje.Jakos interesuje mnie to
                zagadnienie.Wczoraj ogladalem zdjecia przedwojennej ulicy Kaliskiej.
                Wszystkie dotychczasowe inwestycje tureckiej firmy sa nader podejrzane.
                Nie mowiac o tym,ze przynajmniej dla mnie sa wyjatkowa makabra architektoniczna.
                • Gość: uff Re: Michal do UFF i MIsskity IP: 192.168.252.* 07.08.01, 19:29
                  makabra - fakt. ale nic wieecej nie wiem.
                  • Gość: michal Re: Michal do UFF i MIsskity IP: *.zigzag.pl 07.08.01, 21:13
                    chyba malo kto wie.To jakies szemrane przedsiewziecia.

pozdrawiam
                    • Gość: michal Re: kopula IP: *.zigzag.pl 09.08.01, 22:35
                      Mozna odniesc wrazenie,iz owa mityczna nawet nieco kopula skrywa jakas
                      tajemnice wszechczasow...
                      • civic_vtec Tajemnica kopuły 30.08.01, 10:14
                        A skrywa, skrywa...

Przyjrzyjcie się całości założenia, najlepiej ze sporej perspektywy.
                        Czego brakuje? Paru minaretów i będziemy mieli największy meczet Europy!!!

A kiedy otworzą, to niestety nie wiem
                        • Gość: goranb Re: Tajemnica kopuły IP: 157.25.92.* 30.08.01, 10:39
                          Moze czas zacząc dyskusje co pod ta kopułą ma sie kryc

jak kiedys donosiłą gazeta Michał jackson miał na 2 pietrach zrobić swoje
                          sławne centrum rowrywki.

miało być kolejne multikino i teatr

• civic_vtec Re: Tajemnica kopuły 30.08.01, 11:11
                            Slawne centrum im. MJ powinno miec problemy ze zmieszczeniem, mialo przeciez
                            zajac pare ladnych ha w Wilanowie. Tu to tylko namiastka...
                            A teatr by sie nam przydal, byleby przyzwoity i na odpowiednim poziomie. Byloby
                            ciekawie porownac napor publicznosci na kino (tez potrzebne w tej czesci
                            miasta) i na teatr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka