Gość: MISSKITY IP: *.pro-futuro.com 02.08.01, 13:39 Nie wiecie może kiedy otworzą REFORM CENTER???? W Alejach J.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: Co z kopułą????????????? IP: *.zigzag.pl 02.08.01, 22:32 Podobno nie moga znalezc najemcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Re: Co z kopułą????????????? IP: 192.168.252.* 04.08.01, 14:23 Proponuję zrobić tam Park Wodny. Z zewnątrz tak właśnie ta budowla wygląda, a na Ochocie przyda się takie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Co z kopułą????????????? IP: *.zigzag.pl 06.08.01, 22:49 Oby kopula w alejach nie podzielila losu kopuly przy Kruczkowskiego.To bylby dopiero cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Re: Do michala IP: 192.168.252.* 07.08.01, 00:24 wygląda na to, że o ochocie mamy ochotę rozmawiać tylko ja i ty. A co do kopuły to pewnie tak źle nie będzie. W końcu się chętny znajdzie, to w końcu bardzo blisko do cenrtum, niezla lokalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISSKITY Re: Do michala IP: 62.233.128.* 07.08.01, 14:38 Nie tylko WY macie OCHOTĘ na rozmawianie o OCHOCIE.... Ja jednak jestem ciekawa czy ktoś ma jakieś ostatnie informacje dotyczące REFORM CENTER? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Michal do UFF i MIsskity IP: *.zigzag.pl 07.08.01, 18:31 O przedwojennej Warszawie zawsze chetnie dywaguje.Jakos interesuje mnie to zagadnienie.Wczoraj ogladalem zdjecia przedwojennej ulicy Kaliskiej. Wszystkie dotychczasowe inwestycje tureckiej firmy sa nader podejrzane. Nie mowiac o tym,ze przynajmniej dla mnie sa wyjatkowa makabra architektoniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Re: Michal do UFF i MIsskity IP: 192.168.252.* 07.08.01, 19:29 makabra - fakt. ale nic wieecej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Michal do UFF i MIsskity IP: *.zigzag.pl 07.08.01, 21:13 chyba malo kto wie.To jakies szemrane przedsiewziecia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: kopula IP: *.zigzag.pl 09.08.01, 22:35 Mozna odniesc wrazenie,iz owa mityczna nawet nieco kopula skrywa jakas tajemnice wszechczasow... Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Tajemnica kopuły 30.08.01, 10:14 A skrywa, skrywa... Przyjrzyjcie się całości założenia, najlepiej ze sporej perspektywy. Czego brakuje? Paru minaretów i będziemy mieli największy meczet Europy!!! A kiedy otworzą, to niestety nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goranb Re: Tajemnica kopuły IP: 157.25.92.* 30.08.01, 10:39 Moze czas zacząc dyskusje co pod ta kopułą ma sie kryc jak kiedys donosiłą gazeta Michał jackson miał na 2 pietrach zrobić swoje sławne centrum rowrywki. miało być kolejne multikino i teatr Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: Tajemnica kopuły 30.08.01, 11:11 Slawne centrum im. MJ powinno miec problemy ze zmieszczeniem, mialo przeciez zajac pare ladnych ha w Wilanowie. Tu to tylko namiastka... A teatr by sie nam przydal, byleby przyzwoity i na odpowiednim poziomie. Byloby ciekawie porownac napor publicznosci na kino (tez potrzebne w tej czesci miasta) i na teatr. Odpowiedz Link Zgłoś