Gość: ania IP: *.tkdami.net 21.01.08, 10:19 czy ktos moze byl lub robil tam wesele?czy ladna sala,dobre jedzenie i jakie ceny?a wystroj sali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natali Re: sala weselna aksza IP: *.rad.vectranet.pl 28.02.08, 00:45 mnie sie bardzo tam podoba jedzenie bardzo dobre duza przestrzen i fajny stawik a ceny porownywalne z innymi domami weselnymi ale chyba wiecej jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sala weselna aksza IP: *.tkdami.net 28.02.08, 12:37 a mozna tam zaplacic od osoby,moze sie orientujesz w cenach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: sala weselna aksza IP: *.rad.vectranet.pl 28.02.08, 23:18 z tgo co wiem to bylo 130 od talerzyka ale bylo co pojesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sala weselna aksza IP: *.tkdami.net 28.02.08, 13:21 Czy ktoś moze posiada nr telefonu do właściciela tej sali? I moze ktos wie ile ta sala pomiesci osob?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: sala weselna aksza IP: *.rad.vectranet.pl 28.02.08, 23:21 numer 696- 072- 825 a sala do 200 osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duro Re: sala weselna aksza IP: *.tkdami.net 29.02.08, 09:45 a nie wiecie czy tam jest sala do jedzenia i do tanczenia w jednym czyli razem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sala weselna aksza IP: *.rad.vectranet.pl 04.03.08, 18:17 jest strona w necie www.dom-weselny-aksza.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: sala weselna aksza IP: *.46.udn.pl 04.03.08, 22:59 witam dzwoniłam w sprawie tej sali włascicielka bardzo nie miła-apodyktyczna baba.Nie maja juz terminów na przyszły rok czerwiec,lipiec,sierpien .podała mi ze ma jakies wolne terminy w maja,pazdzierniku i listopadzie radze poszukac innej sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: sala weselna aksza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 09:07 a pytalas ile sobie krzycza za sale? zdjecia na stronce ladne, ktos pisal ze duzo i dobrego jedzenia,ale z menu na stronce to nic szczegolnego, jak wszedzie...ja jak dzwonilam po salach to mi tylko pazdziernik podawali wolny,wiec bedziemy brac slub w 2010:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: sala weselna aksza IP: *.rad.vectranet.pl 07.03.08, 21:47 najlepiej twojej prawda?nie ma to jak niezdrowa konkurencja! szkoda że niektórzy nie potrafią zachować sie na poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
domini-ka0000 Re: sala weselna aksza 23.04.08, 16:52 mielismy tam ostatnio wesele nie polecam baba jest strasznie wredna trzeba wszystkiego pilnowac bo inaczej tak naciągnie ze szkodagadac. zaczeło sie od naczyn dobrze ze sami policzylismy przed weselem bo to co ona nam podala to oczywiscie mijalo sie z prawda powiedziala ze jest caly komplet a brakowało 30 polceranowych salaterek za ktore w sumie po weselu bysmy musieli zapłacic 300 zł + inne stłuczki, po weselu tez liczylismy sami bo ona oczywiscie zawyzyła ta liczbe stłuczek (wynosi naczynia do domu i mowi ze sa potłuczone przez weselnikow) , potem był problem z ciastami liczy sobie od kadej blaszki 10 zl jak sie u niej w kuchni piecze ciasta niewazne ze to piekły nasze kucharki a ta baba nawet reki do tego nie przykłada i dodatkowo kaze placic z gory za media 500 zl, za poprawiny chce 500 zl ale poprawiny maja byc tylko do godz 18 po prostu smieszne. Oprocz tego miala instalację elektryczna wadliwa i w piatek przed weselem wybuchł pozar i nie bylo nawet gasnicy musielismy wziasc swoja z samochodu bo by sie wszystko schajcowało a to wredne babsko nawet nam nie podziekowało za ugaszenie tego tylko jeszcze na weselu latalo i jak goście jeszcze nie odeszly to obrusy sciągala i trzepała kawał chamicy chciala wziąsc nasze kucharki do cateringu ale te sie na nia wypieły powiedziały ze u takiej jedzy nigdy w zyciu pracowac nie beda, oprocz tego dała nam niedoprane obrusy na stoły duzo by gadac na koniec wesela to jeszcze duzo problemow robila. sala jest ładna ale nie warta tych nerwów i uzerania sie z ta wredna babą która na wszystkim oszukuje naprawde nie polecam a ci ktorzy juz tam maja miec wesele to ostrzegam i zycze powodzenia bo na pewno bedzie wam potrzebne z ta wariatka Odpowiedz Link Zgłoś
4gosc Re: sala weselna aksza 25.04.08, 23:54 no obiektywna prawda to, to nie jest do końca ponieważ zjechać właścicielkę łatwo, trudniej napisać dodatkowe okoliczności, że goście weselni po pijaku rozjechali latarnie,więc trudno żeby właścicielka nie upominała się o zwrot za nią. I nie jestem nikim z rodziny żeby było jasne tylko postronnym świadkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
domini-ka0000 Re: sala weselna aksza 14.05.08, 12:11 za latarnie to zapłacone bylo bez kłotni z gory i to jest juz inna historia i jak nie wiesz jak było dokładnie to nie udzielaj sie czlowieku bo tylko osmieszasz sie, a jak jestes z rodziny tej pani to wiadomo jak bedziesz pisac a ja tylko ludzi uprzedzam zeby uwazali na nia a negatywów ta to i tak nazbiera wczesniej czy pozniej swoim postepowaniem i straci klientow bo radom jest mały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: sala weselna aksza IP: *.radom.pl 23.05.08, 11:40 Hej mieliśmy okazję być na tej sali na tegorocznym Sylwestrze.Sala ok tak samo jak i jedzenie.Z jednym ale.. wszystko było super gdzieś do godziny 04,00 .Około tej godziny jeden z gości owej zabawy zaczął szukać zaczepki.Znalazł ją tylko co mnie najbardziej zdziwiło że ta drugą osobą był ochroniarz wynajęty przez właścicieli !!!Sam właściciel nie potrafił sobie poradzić z taką sytuacją !! Brak jakichkolwiek kroków aby to jakoś załagodzić.Koszmar!! Latały butelki a kilku z gości biegało po sali z rozbitymi głowami niczym kurczaki bez głowy.Zadzwonione było na policję i pogotowie.Policja przyjechała i powiedziała że to jest impreza prywatna na prywatnym terenie z ochroną i się zawinęli.Jeśli dobrze pamiętam to karetek było 3 !!!.Koszmar !!!!Pierwszy raz mi się zdarzyło że właściciel nie potrafił zapewnić wystarczającej ochrony gości!! Panowie z ochrony zachowywali się nagannie(odnosiło się wrażenie że mają po 25 lat i żadnego doświadczenia).Zamiast ogarnąć sprawę ,uciszyć i załagodzić w więkrzym stopniu to oni doprowadzili do takiej sytuacji.Tragedia z dramatem!Z pewnością mogę stwierdzić że to ich była pierwsza taka impreza z taką ilością osób.Grał na niej jakiś DJ gdzie dało się we znaki czekanie aż panowie zjedzą gdzie ludzie czekali już na parkiecie aż skończą konsumować.Dopiero po narzekaniu gości właściciel kazał im zacząć grać.Koszmar!! Nigdy nie zamierzam już iść na jakiegoś Sylwestra czy inną zabawę na tej sali!!Duuuuży minus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sala weselna aksza IP: 91.192.250.* 21.08.08, 10:30 Mieliśmy tam wesele. Sala super, otoczenie również. Gorzej z właścicelką. Uważajcie na nią- najlepiej zmieńcie wkładki w zamkach- wchodzi do kuchni i na salę bez pytania i wiedzy wynajmujących salę a potem twierdzi że nie wchodziła. My nie używaliśmy niektórych naczyń a niby znikły, kazała nam płacić dodatkowo kasę za poprawiny- nie było w umowie o tym mowy i umowa jednoznacznie mówi że cena obejmuje za wynajem od tego dnia do tego. Sprawdźcie stan ubikacji. Przygotujcie sobie jakiś pojemnik z wodą do gotowania- chyba nie chcecie podawać herbaty z zółtej wody. Obrusy przyniosła brudne i niewyprasowane, przyjęła obrusy po weselu a na drugi dzień dzwoniła że obrus wypalony od papierosa lub świeczki. Salę polecam, a włascicielkę już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi-rad Re: sala weselna aksza IP: 82.139.49.* 12.08.08, 22:28 To nie żadne wymysły tylko prawda. Właścicielka próbuje się za szybko dorobić. Niestety z zastawą, obrusami wszystko jest tak jak pisali juz wcześniej więc radzę uważać i zabierać swoje stłuczki żeby nie robiła z innych jeleni. Zgadzam się że sala ładna ale właścicielka. Oj mam nadzieję że trafi na kogoś kto wreszcie doprowadzi ją do porządku. Trzymam kciuki za tych co tam robią weselicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 08:43 Hej ludziska co wy chcecie od właścicielki???to spokojna osoba bardzo ją lubie i to co piszecie to pic na wode a to co ktoś pisze to zapewne konkurencja kolejny dom weselny . Moja siostra będzie tam miała wesele w 2009 w czerwcu i znam osobiscie właścicielke więc błędne opinie wyrażacie "dziwna konkurencjo" sala jest duża,ładna kuchnia dobrze wyposażona,ogród piękny .........................pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
angelka0603 Re: sala weselna aksza 18.06.08, 12:17 mój brat cioteczny w ta sobote robił tam wesele i od paru miesięcy namawiał mnie żebym i ja tam zrobiła bo planuje na przyszły rok,potem był oburzony bo my wybraliśmy sale we wsoli tzn hotel! ja osobiście nie byłam na tym jego weselu bojestemzagranica i nie mogłam jechać ale on nie jest zadowolony i z trudem ale przyznał mi,że całe szczescie,że robie gdzie indziej wiec........ Nie moge nic wiecej powiedziec bo jak mówie mnie tam nie było ale podobno były jakieś incydenty z jedzeniem,że im zabierali tzn jak ktoś poszedl zatańczyć to nieważne czy mial cały tależ czy pół ale jak wrocił to już go nie bylo!!! to tyle co wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: sala weselna aksza IP: *.radom.vectranet.pl 20.06.08, 21:55 heheheh nie no padne i do kogo on ma pretensje chyba do swojej wlasnej obslugi powinien je miec bo na ten rok wynajmowana byla sama sala wiec jak nie wiesz to glupot nie pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
angelka0603 do lolo 22.06.08, 13:47 słuchaj głupot nie pisze! napisalam przeciez ze nie znam szczegółów bo mnie tam nie było,nie napisalam niczego co by było nieprawda wiec o co ci chodzi! nie wiem czy to była jego obsługa czy ich i w sumie ja nie mam nic do tej sali bo mnie tam nie było i nie moge nic powiedziec! napisalam to co on mi powiedzial i zaznaczylam ze to sa tylko czyjes slowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: do lolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 16:00 Co do sali to jest ok, ale właścicielka szkoda gadać, o godz. 4 nad ranem wyłączyła latarnie i ciepłą wodę, więc obsługa musiała zmywać w zimnej, do tego jak przyszła otworzyć okna w trakcie wesela (bo było strasznie duszno, twierdziła że jest włączona klima ale nie pomagało, więc musieliśmy się jej prosić żeby okna łaskawie otworzyła zamknięte na klucz)to przyszła w pięknej podomce podomce, szkoda że nikt jej zdjęcia nie zrobił na sali tanecznej. Co do stłuczek to po raz pierwszy widze żeby liczyć delikatnie wyszczerbione talerzyki i rysy na szkle, wiec jak ktoś będzie odbierał to niech dokładnie przegląda każdą sztukę. Zanim zdaliśmy salę to kręciła się po lokalu bez naszej wiedzy i przekładała rzeczy które tam zostawiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do lolo IP: *.internet.radom.pl 03.07.08, 20:03 dziwie sie tym komentarzom bo ja mialam tam swoje wesele co prawda nie wynajmowalam samej sali ale bylo od tzw talerzyka i wlascicielke widzialm tylko przy podpisywaniuumowy i nie moge powiedziec ze cos bylo nie tak oglnie wesele super wyszlo jak za te pieniadze to naprawde bylo ciasto owoce napoje niczego nie brakowalo a jeszcze sporo zabralismy ale ajbardziej podobalo nam sie otoczenie domu fontanna laweczki staw i las naprawde malo domow weselnych ma takie otoczenie ja osobiscie polecam bo mam tylko dobre doswaidczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka82 Re: sala weselna aksza IP: *.radom.vectranet.pl 23.11.08, 11:56 Czy jeśli płaci sie od talerzyka właścicielka też wywija takie numery? Oglądałam tę salę i naprawdę boję się do czego zdolna jest ta pani- krzyczała, żeby niczego nie dotykać, zanim obejrzeliśmy wszystko zgasiła światło i świeciła latarką!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:51 chyba sie tam zmienilo cos poniewaz ja mialam tam wesele od talerzyka w grudniu i naprawde bylo wszystko w porzadku nie bylo zadnej pani tylko pan ktory za wszystko odpowiadal i z nim dogadalismy sie bez problemu malo tego po weselu zabralismy nie tylko jedzenie ze stolow ale tez te zupy co zostaly na kuchni jak rosol i flaki co nas mile zaskoczylo bo z tego co sie dowiadywalismy to nigdzie tak raczej nie ma jestesmy zadowoleni ze zdecydowalismy sie tam robic wesele chociaz mielismy pewne obawy po przeczytaniu opinii na szczescie okazaly sie one zupelnie nieprawdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk Re: sala weselna aksza IP: *.radom.vectranet.pl 13.02.09, 12:36 a czy mozna wiedziec na ile osób robili państwo tam wsele??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: sala weselna aksza IP: 80.50.55.* 20.05.09, 15:58 w kwietniu ja mialam tam wesle i jestem jedna z pierwszych osób, które podpisywały umowę tylko i wyłacznie na wynajm sali a jedzenie juz we własnym zakresie. Wszytko co czytałam na tym forum o tej pani się nie spradziło. Nie mogę powiedzięć że jest to pzrecudowna i przemiła struszka, ponieważ ma swój siwat ale nic złego o niej nie mogę powiedizeć. Od środy gdy przejeliśmy salę wogóle jej nie było widać. Nie kręciła się po kuchni ani sali. Jesli o cos porosilismy chetnie nam pomogła i dała np. pilota do klimatycaji w środku nocy. Przy rozliczeniu nie było żadnych problemów. To co faktycznie było potłuczone czy uszczerbione za to zapłacilismy, co moglismy to dowieźlismy swojego np. literatki. Kobieta nie robiła z niczym problemów. Goraco poleam ta salę. Jesli chodzi o jedzenie to nie wiem jak tam jest bo tak jak juz pisałam wcześniej my mieliśmy własną kucharkę ale salę gorąco polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:07 z tego co wiem oni działają bez pozwolenia na użytkowanie i na prowdzenie działalności gastronomicznej, warto to więc sprawdzić przed podpisaniem umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 21:59 Do Pani/a powyżej: Co Ty wypisujesz za bzdety ?? Jakie użytkowanie bez pozwolenia?? Haha :D Z tego co ja wiem, to Ci państwo są czyści jak łza... Czy Ty sobie wyobrażasz, że można od tak sobie prowadzić dom weselny?? Najpierw należy mieć wszelkie pozwolenia i dokumenty... Ale skoro jesteś na tyle ograniczony/a i nie wiesz o takich rzeczach to nie wypisuj głupot, bo aż mi się śmiać chcę z takich tępych ludzi :/ Czyżby konkurencja?? Myślę, że tak, bo niestety, albo stety sala jest naprawdę ładna i godna polecenia... Jak masz wypisywać takie głupoty to radzę Ci udać sie do psychologa jak masz jakiś problem... Ja serdecznie polecam tę salę :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: sala weselna aksza IP: 80.50.55.* 21.05.09, 09:40 ja również i przyznam szczerze że przed własnym weslem jak naczytałam sie tych wszystki bzdór co tu sa powypisywane sama była przerażona ale dziś moge stwierdzić że te głupoty pisze albo konkurencja albo jacy imecyle którzy uważaja że dla nich wszytko powinno byc za darmo. Gorąco polecamy tą salę razem z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 11:45 a czemu taka nerwowa riposta, skoro mają wszystko w porządku to nie ma się czego obawiać, lepiej się wcześniej zorientować czy wszystko gra,niż przed samym weselem dowiedzieć się, że lokal zamknął np. nadzór budowlany albo sanepid, bo co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 15:26 No cóż ludzie są, jacy są... Nie mogę tylko poprostu patrzeć jak ludzie z konkurencji wypisują takie głupoty. Nie wiem jaki to ma sens?? Zazdrość?? Raczej tak, bo inaczej tego nie da się nazwać. A co do sanepidu lub nadzoru budowlanego to hmmm... nadzór budowlany jest tylko na początku budowy i na koniec. Sprawdzany jest budynek ze zgodnym projektem danego obiektu - a uwierz mi, że znam się na tym :) Sanepid? Owszem. Jeżeli Ci państwo chcą pozostać w branży tak długo jak tylko się da to myślę, że wszystko jest dopilnowane. Gdyby tak nie było pewnie już dawno jakiś "życzliwy" sąsiad zrobiłby z tego użytek. Takie jest moje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 20:39 wyobrażcie sobie że prowadzone sa sale bez żadnych zezwoleń , a do tego jeszcze w obiektach z nakazem do rozbiórki , a sanepid uważa , że nie ma podstaw do interwencji bo nie ma podmiotudo kontroli !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 20:40 wyobrażcie sobie że prowadzone są sale bez żadnych zezwoleń , a do tego jeszcze w obiektach z nakazem do rozbiórki , a sanepid uważa , że nie ma podstaw do interwencji bo nie ma podmiotu do kontroli !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:06 no..... nieładnie tak bez odprowadzania należnych gminie i fiskusowi podatków, ciekawe, czy ktoś z klientów Akszy dostał paragon fiskalny za urządzone tam przyjęcie weselne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: sala weselna aksza IP: 195.93.162.* 28.05.09, 18:17 Witam.Miałam 09.05 wesele na tej sali.Szczerze polecam.Nie mamy żadnych zastrzeżeń ani do właścicieli, ani do sali.Wszystko w porządku.To, co ludzie wypisują na tym forum to jakieś brednie. Ja osobiście mogę polecić tę salę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 11:16 a paragon dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milen Re: sala weselna aksza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.09, 11:34 moi drodzy mam wesele w tym domu 8.05.2010 chciała dowiedzieć się z tego forum czegoś porzytecznego jednak widze że to niemożliwe o jakich paragonach my tu mówimy?? organizowałam kilka wesel rodzeństwa na kilku różnych salach i nigdy nie spotkałam się z paragonami... także jeżeli ktoś kto nie pochodzi z konkurencji albo nie przemawia przez niego zawiść mógłby napisać coś konkretnego to będe wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: sala weselna aksza IP: 80.50.55.* 13.08.09, 13:08 Ja tam miałam wesele 25 kwietnia 2009 roku. My jestesmy bardzo zadowoleni. Co prawda mielismy swoja kucharkę wiec o jedzeniu na tej sali nie moge sie wypowiedzieć ale powiem szczerze że naparawde jesteśmy bardzo zadowoleni. Piekna okolica cichca nikt nie martwił o dzieci, można było sobie posiedzieć na zwnątrz, piękny taras ( choc u nas był on jeszcze nie skończony ale teraz jest już napewno). Jedyna rzecz to toalety są troche przy małe :(. No i my mielismy duże wesele wiec było troche ciasno ale dało sie wytrzymać wesele bardzo udane, pani nas nie ograbiła z pieniędzy za stłuczki ani tez nie wyłączyła nam wody i światła, jAk to niektórzy piszą. My jestesmy zadowleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: sala weselna aksza IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.09, 20:53 Podobno gdzieś za seminarium jest ładniejsza sala, tylko nie wiem czy od talerzyka czy do wynajęcia. Co do Akszy to sala jest na nie więcej niż 140 max 150 osób. To zależy na ile ktoś robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: sala weselna aksza IP: 80.50.55.* 20.08.09, 10:37 U mnie sie zmieścilo 170 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_najlepsza Re: sala weselna aksza IP: 188.33.96.* 20.08.09, 12:32 jesli chcesz rzetelnych informacji wejdz na www.weseleradom.pl super forum, duzo informacji w jednym miejscu: sale, kucharki, ciasta, dekoracje, formalnosci, kwiaciarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydz Re: sala weselna aksza IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.09, 09:18 lepiej brzmi sraksza a nie aksza ale lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiu Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 08:11 Widzę, że najwięcej na forum pisze ludzi ze wsi, oderwanych od pługa. Ale cóż zazdrośni wieśniacy piszcie dalej takie głupoty, a napewno Wam to na dobre wyjdzie :) Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wiesia Re: sala weselna aksza IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.09, 08:35 boli cię ty mendo możesz mi buty wyczyśćić taki masz lokal i morda w kubeł i radia słuchać gorszego więśniaka jak ty nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamidlo Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 14:56 Mendy to masz na jajach, albo na cipie :D Pozdro wieśniaku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sala weselna aksza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 17:41 Osobiście nie polecam sali Aksza, byłam w lipcu 2008 r. na weselu i szczerze mówiąc to wszystko czuc na sali weselnej - jadalnej z ubikacji, które oddzielone są od tego pomieszczenia ścianka z karton gipsu i to na dodatek nie do sufitu, tylko na 3/4 wysokosci budynku. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 17:56 pewnie dlatego sanepid tego jeszcze nie odebrał jako dom weselny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudiusz Re: sala weselna aksza IP: *.radom.vectranet.pl 10.10.09, 19:46 Ja słyszałem że właściciel tam rozpoczął awanturę na Sylwestrze w 2007 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA Re: sala weselna aksza IP: *.stat.gov.pl 13.10.09, 15:27 A JA TAM BYLAM I DOBRZE SIE BAWIŁAM NA WESELU KOLEZANKI I SAMA ZAMOWIŁAM NA 2010 I WIECIE CO MAM W NOSIE WASZE PODLE I NIEPRAWDZIWE OPINIE KONKURENCJI NIE BEDE SIE STRESOWAC PRZEZ WAS ZUPELNIE NIEPOTRZEBNIE BO ZNAJOMA TEZ BYLA BARDZO ZADOWOLONA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: sala weselna aksza IP: *.centertel.pl 18.10.09, 02:53 ja 17 wynajołem sale z własną obsługą na 211 rok osobiście rozmawialem z wlaścicielką nie moge powiedziec że była nie miła wręcz przeciwnie kilkakrotnie oglondałem sale sala ładna fakt musi cos zrobić z ubikacjami czuć.Niewiem jak zachowa sie po weselu zobaczymy fakt poprawiny kosztują ale nie sa do 18 lecz do 22 tak jest w umowie.Ja jestem dobrej mysli w Radomiu buduje sie obecnie dużo nowych sal i myśle że nikt nie pozwoli sobie na nieuczciwość,bo w dobie internetu wieści z mieściny Radom szybko sie rozchodzom.Widac że dbajom o sale zastawa porcelanowa calkiem niezła widziałem jak rozstawiali wczoraj ci co wynajeli.Wesele mojej córki jest w lipcu,pozatym w umowie jest że tszeba zastawy oddac w takim stanie jakm sie pszyjmuje,Umowa prosta właścicielka jezeli ktos ma wątpliwości nanosi zmiany i nie jest niemiła nie robiła przynajmniej mnie żadnych problemów.Za media płaci sie wszendzie koszt sali porównywalny z innymi o podobnym standardzie.Nie jestem żadnym znajomym tej pani i nie musze ją chwalić.Ogólnie sala ładna do tańczenia i jadalnia każdy sam powinien ocenić,A jak ktoś czuje sie oszukany powinien założyc sprawe cywilnom z tego co wiem to wszendzie gdzie placi sie za stłuczki tszeba pilnowac i oglondac co sie bierze. Ze wstawieniem wkładek dobry pomysł bo w sumie to każdy kto wynajmuje może dorobic klucz i nas złupić,lub tszeba cały czas być.Mysle że bendzie dobrze ,Napisze po weselu jak było.Wszystkim życze dobrej zabawy,i sobie Pozdrawiam i jak ktoś ma cos dopowiedzxenia niech pisze skożystam z dobrych,żetelnych, uczciwych podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: sala weselna aksza IP: 80.50.55.* 19.10.09, 14:22 Zgodzę sięz tobą. Moje wesle odbyło sie w kwietniu i nie mam nic do zarzucenia tej Pani. A przyznam szczerze że czytają c te wszytkie opinie przed weslem byłam przerażona, ale tearz wiem że tow szytko to wymysły i pisane jest przez konkurencje. Naprawde sla godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka259 Re: sala weselna aksza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 14:41 Witam mam pytanko poniewaz będę miała tam wesele w maju 2010 i jestem przerażona opiniami szczególnie o toaletach czy to prawda czy moze już właścicielka domu rozwiazała ten problem ?? Prosze o odpowiedż jesli macie wiedze na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 13:38 napisz zapytanie do sanepidu, napewno pomogą rozwiązać właścicielom ten problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: sala weselna aksza IP: *.centertel.pl 27.10.09, 16:17 A nie lepiej zwrócic uwage i samemu spróbowac cos poradzić ostatnio moda na donoszenie jakas plaga a może podsluch i stenogramy do prasy,ja tak jak ten pan wcześniej podzielam tszeba zwrocić uwage,właścicielce i samemu wrazie co pomuc sobie.Donoszenie nie rozwionże sprawy,Oglondałem wiele sal każdej można cos zarzucić,Ja wynajołem na 211,i bende musiał ten problem rozwionzac myśle że właścicielka może nie umie poradzić sobie z tym problemem lub nikt jej nie zgłaszał.Myśle że zareaguje zresztą jak jej nie wyjdzie sam spróje ten problem rozwionzać tak ogólnie to widac że kobita sie stara sala ładna,posesia czysta,Myśle że jak sie jej powie to powinna pomóc to ostatecznie w jej interesie,Myśle że każdy ma jakies wady,każda sala plusy i minusy ta sala ma wiencej plusów.Mnie sie podoba właścicielka pszynajmniej na mnie zrobiła miłe wrażenie.Ale każdy ma swój poglond byle by był utcziwy.Jak tak dalej ta pani bendzie sie starac zainwestóje jaszcze w wystrój sali doda troche bobatszego wtstroju,bo zastawa calkiem niezła.to oglondając sporo sal moge powiedzic że bendzie to jedna z lepszych sal w Radomiu.A jak wynajmujący bendom zadowoleni polecom sami sale innym i konkurencji nie pomogom pisania negatywnych poglondów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: sala weselna aksza IP: *.centertel.pl 27.10.09, 15:37 toalety troche czuć coś jest z otpowietszeniem lub z syfonami proponuje samemu wlac kteta i jakis zapach powiesic.Nie powinno wtedy byc czuc właściciece tszeba zwrócic uwage myśle że powinna coś z tym zrobić byłem teras na weselu i jednak troche było czuć.Szczególnie pszy stołach obok ścianki.Tak ogólnie ok.Nie pytałem czy są jakies problemy z właścicielką,zapytam bo zamierzam wynająć tom sale w 211 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELO Re: sala weselna aksza IP: 77.255.114.* 19.10.09, 20:47 NIE JEST PISANE PRZEZ KONKURENCJE TYLKO PRZEZ KLIJENTOW KTORZY WYNAJMUJA SALE.OTO JEST TAK ZE STACI GOSCIA NA WESELE A,POPRAWINY ZORKIESTRA TYLKO GO NIE STAC NA DODATKOWE OPLATY SALI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: sala weselna aksza IP: *.centertel.pl 29.10.09, 18:54 czy można wiedzieć o jakich dodatkowych opłatach sali mówimy wynająłem sale z poprawinami czytam wszystkie recenzje i nie wiem o jakich dodatkowych kosztach mowa czy mógłbyś mnie oświecić.Bo nie wiem o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 20:32 ja mam 5 czerwca tego roku sala ok jest i od talezyka jest w tej chwili ile to nie wiem wodka tort w swoim zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sala weselna aksza IP: *.12.radom.pilicka.pl 04.01.10, 17:20 Po mojej ostatnej zabawie Sylwestrowej, nie polecam tej sali. Obsługę trzeba było kilkakrotnie prosic o podanie dania gorącego (które notabene było zimne). Ścisk przy stołach przeogromny (przy 180 osobach, a sala jest podobno na 200). Nie można było swobodnie odsunąć krzesła, żeby wstać. Gdyby wszyscy chcieli tańczyć jednocześnie to chyba część musiałaby to robić na dworzu. Ubikacja męska przez większość czasu zatłoczona i cuchnąca. Miały być fajewerki, a odpalono zaledwie kilka kapiszonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawciooo Re: sala weselna aksza IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.10, 17:06 osobiście nie polecam tej sali. miałem ja wynajętą na rok 2010 ale niestety musiałęm zrezygnować bo właścicielka oszukała nas na 1000 zł czyli na drugą ratę zaliczki. wpłaciłem ją oczywiście w progu drzwi bo nawet nie poprosiła nas do domu, i jak zapytałem o podpis pod tą drugą rata to ona powiedziała że nie potrzebny żę ona wie żę wpłaciliśmy a co sie okazuje że teraz nie pamięta i rząda od nas kolejego 1000 zł i ma nas za oszustów i mówi ze nawet nie pojawiliśmy się u niej z druga ratą, nie interesują ją to że było przy wpłacie kilka osób i są swiadkowie tego ona twierdzi żę jest idealna i nie mo jej winy. zadnego kwitka mi nie dała i twierdzi zę powinniśmy miec taki wiec teraz nie polecam tej sali i szukam nowej innej lepszej a i ponoć ta pani lubi takie wałki na kasę wiec jak ktoś tam chce to ostrożnie z kasą a i nie polecam tej sali i wesela powyzej 180 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kaasiaa18 Re: sala weselna aksza 08.01.10, 21:43 Ta baba jes nie do zniesienia nie dość że jej źle z oczu patrzy to twierdzi ze nigdy żadnego błędu w życiu nie popełniła sala jest jewj zdaniem na 200 osób a byłam tam na weselu na 180 osób i nie było gdzie palca wsadzić jedyna zaleta jedzenie a na sali jadalnej to ludzie siedzacy pod skosami uderzali sie w glowe no i z toalet wymaiatał smród....nie polecam tych kretaczy Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic-freeghost Re: sala weselna aksza 09.01.10, 16:43 sledzac to forum z zainteresowaniem poniewaz sama bede miec tam wesele lekko sie przerazilma tymi ostatnimi zlymi opiniami ale sklejajac do kupy twoje wszystkie komenty na tym forum i wypowiedz twojego poprzednika wnioskuje ze cos krecicie poniewaz nikt normalny nie daje obcej osobie 1000zl bez potwierdzenia w zamian(ja nawet nie musialam prosic bo ta pani sama dala) a ty chyba sie przeliczylas z ta iloscia gosci wiec szukaj sali na tyle osob na ile planujesz wesele i daruj sobie takie komentarze,ktore tylko niepotrzebnie stresuja innych (n.p.mnie) dedukujac dalej nie miesci mi sie w glowie ze wlascicielka chce oszukac kogos na zaliczce i tym samym zamknac sobie automatycznie droge do zarobienia kilkakrotnie wiekszych pieniedzy na zorganizowaniu wesela!!!!!!Odnosze wrazenie ze to forum nie sluzy nikomu do uzyskania OBIEKTYWNYCH opnij a jedynie do wylewania swojego jadu bedac anonimowym Odpowiedz Link Zgłoś
kaasiaa18 Re: sala weselna aksza 10.01.10, 21:36 myślcie co chcecie ale rozmawiałam z 3 parami które miały tam wesele i nie były zadowolone dlatego kiedy mi sie cos przytrafiło z ta baba uwieżyłam nawet luydzie w otoczeniu nie byli zaskoczeni tym co sie stało mnie do domu nawet nie chciała wpuscic i jak poprosiłam o podpis to stwierdziała ze jest data na umowie i to wystarczy ale coz życze powodzenia i wesela nie w stresie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: sala weselna aksza IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.10, 21:38 Przecież nie muszisz mi wieżyc w to co napisałem, ale przy wpłacie było oprócz nas jeszcze dwie osoby czyli w sumie 4, więć nie wyssałem sobie tego z palca.Nie dałąa nam nic,żądnego potwierdzenia mimo iż chcieliśmy to powiedziała że nie da bo na umowie jest podpis i że będzie pamiętała i w dodatku maja narzeczona zadzwoniła tego samego dnia dla pewnośći do jej syna i powiedziała że bylismy z pieniędzmi, on powiedział że wie że bylismy i zapłaciliśmy matce. Teraz wiem że głupio zrobiliśmy ufająć obcym ludzią i żąłujemy tego ale cóż człowiek uczy się na błędach. To co napisałem to miała byc przestroga dla innych żeby uważali na tą babką bo ona strasznie kręci ale skoro zdecywodałaś sie na tą salę to powodzenia życzę. A i już mam kolejną salę znacznie ładniejszą od tej bo z AKSZĄ rozwiązałem umowę i tu nwet nie obeszło się bez REWELACJI. PO spisaniu oświdczenia że rezygnujemy ta babka podpisała się i pieczątkę pod tym podbiła i spytałem sie czy ja też mam się podpisać, a ona stwierdziła że nie mam, lecz nagle jak już wychodziłem zmieniła zdanie i stwierdziła jednak że mam się podpisać ale wtedy ja już wyszłem (więć to dowód że nie mają pojęcia i wielu sprawach i gubią się w tym tak jak z naszą wpłatą) i stwierdziłem że skoro nie miałem to nie podpiszę, ale ona i syn nie dali za wygraną i zamknęli nam bramę z pilota i po prostu nie dali nam wyjechać z placu, przetrzymywali nas pewnien czas do puki nie podpisałem. Ja to pisze ku przestrodze,bo kto ma tą salę wybrać to i tak się zdecyduje i wybierze ją bo sala jest nawet ok. ALE to co napisałem i te negatywne opinie nie tylko moje a jest ich sporo nie wymyśleliśmy sobie. Ja bynajmniej nam świadków na ich przekręt i zaręczam ze to co napisałem wcześniej i teraz to szczera prawda. TAK WIĘC UWAŻAJCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintersowana Re: sala weselna aksza IP: 195.116.183.* 10.06.10, 15:24 a jak en syn ma na imię pamiętasz jak tak to proszę odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sala weselna aksza IP: 109.243.95.* 11.01.10, 12:49 Ja również nie polecam tej sali. Byłam w tym roku w Akszy na zabawie Sylwestrowej i delikatnie mówiąc jestem mocno zawiedziona. Ścisk ogromy, DJ kompletny amator,o ubikacjach lepiej nie wspominać, jedzenie nie specjalne, a dania gorące byłe zimne. No i jeszcze pokaz fajerwerków - miał być a to co nam zaprezentowali było po prostu śmieszne. Oszczędność organizatora dało się odczuć pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiOmEk Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 21:38 Pierdolta sie! Moim zdaniem najlepszy lokal w mieście. W sylwka były kanifiorki i kapiszony... Ze sraczów wymiata łajnem... sracie to macie taki zapach :P Trzeba było nie żreć! Następnym razem kupta sobie pampersy :) Stawik elegancki - po pijaku można się przekąpać... Spać też jest gdzie - szopa stoi drewniana na podwórku :D:D Orkiestra smyczek i gąbka :D Zajebiście! DJ grał na bąku! Kaczuszki pływają - można w nie porzucać kamburami :D A co do żarcia to palce lizać... Szkoda tylko, że bimbru nie było :( To tyle co mam do powiedzenia na temat tej sali, a co do właścicielki to nieżła z niej dziunia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: sala weselna aksza IP: 193.189.76.* 13.01.10, 15:08 Prawda jest taka, że na forum najłatwiej jest kogoś zbesztać z błotem bo "ma lepiej". Wszystkie opinie negatywne są wyssane z palca, zimne jedzenie (jak odejdziesz od stołu i przyjdziesz za 30 minut to chyba normalne że wystygnie, następnym razem weź sobie mikrofalówkę), śmierdzi z toalety (sorry ale jak się pierdzi to i śmierdzi :) to jest kibel a nie kwiaciarnia). Szkoda gadać bo znalazło się kilku odważnych na forum i piszą głupoty. Ja polecam jak najbardziej sale, właściciele sami mówią że jest możliwość do 200 osób ale będzie ścisk ale jak ktoś chce zrobić zastaw się a postaw się to zawsze znajdzie jakiś problem. Byłem tam nie jeden raz a kilka razy i to na sylwestrze i na weselach i wydaje mi się że dla normalnych ludzi tam jest wszystko jak należy. Jak komuś nie pasuje nich robi u siebie na wsi w remizie albo na podwórku. POLECAM POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
kaasiaa1822 Re: sala weselna aksza 13.01.10, 17:32 nie właścicielka słowa nie mowi ze na 200 osob bedzie scisk tylko wciska kity jeden za drugim jak leci wiele osob narzeka i na to samo i to nie jest wyssane z palca bo jesli tyle osob mysli to samo to wlasciciele powinni cos z tym zrobic ale chyba ich to nie obchodzi bo nic sie nie zmienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retau Re: sala weselna aksza IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.10, 17:38 Ja też mialem problem z tymi właścicielami czy tam baba sam nie wiem kto tam jest za to odpowiedzialny ale ile sie po weselu wykłuciłem ze niby na osoby ich oszukaliśmy ze oni wiecej naliczyli a bylo 150 naszym zadniem ich 175 no paranoja LUDZIE ZDALA OD TEJ SALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: sala weselna aksza IP: 195.116.183.* 10.06.10, 15:20 No wiesz, widać że pracujesz w tej firmie cateringowej w tym domu weselnym, nie musisz kręcić. Dskonale widać jaka jest właścicielka świadczy o tym to jak przyjmuje interesantów, nawet nie potrafi włożyć sobie zęba na przodzie to nie jest przyjemne. To właśnie właścicielka jest wizytówką domu weselnego "Aksza" więc powinna się jakoś prezentować. Jeżeli chodzi o buszowanie w kuchni przez właścicielkę to jest prawda i nie tylko kucharki wynoszą ale właścicielka też wynosi i do tego podmienia talerze potłuczone i wyszczerbione ponieważ ma takie same w domu więc wymienia sobie zastawe i naciąga ludzi. Taka właśnie jest żałosna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: sala weselna aksza IP: *.centertel.pl 15.01.10, 09:48 co jadasz że tak śmierdzące zapachy tak wali u ciebie to współczuje byłem na tej sali jest problem z toaletami to fakt właścicielka musi coś z tym zrobić,czytam opinie i myślę że nie wszystkie są obiektywne ja wynajmę w najbliższym czasie tą sale bo mi się podoba.Jak zostanę oszukany podam na forum swoje dane z numerem telefonu i pójdę na właścicielkę do sądu, trzeba patrzyć co się podpisuje oraz pilnować swoich spraw,Po przekazaniu sali wymienić wkładki w drzwiach,Właścicielka przekazując sale nie może kiedy chce wchodzić.Lecz pamiętamy,że sami musimy być ok i wtedy wymagamy tego samego.Takie życie i czasy pilnujmy swoich spraw. Wpłatę 2 za sale tylko za pokwitowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia1890 Re: sala weselna aksza 02.03.10, 14:37 No nie wesoło, pierwszy raz się spotykam aby kucharki wynosiły jedzenie. Może na niewielu weselach byłam. Zresztą zawsze lepiej zaopatrzyć się o własny katering, wtedy nie ma takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat Re: sala weselna aksza IP: *.radom.vectranet.pl 21.01.11, 16:45 w 2010 r byłam na weselu na tej sali jako świadek, tak więc uczestniczyłam we wszelkich przygotowaniach. Zostaliśmy ostrzeżeni przed tą panią i tak jak nam zalecono,baaardzo dokładnie liczyliśmy każdy talerz i pokazywaliśmy każda dziurę w drzwiczkach itd., pani była trochę zdenerwowana ale za to nie mogła sobie nic doliczyć :) ogólnie nie było żadnych problemów a ze sala ładna więc sama się na nią zdecyduje. trzeba znaleźć po prostu na pania sposób i będzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: sala weselna aksza IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 08:41 dwa tygodnie temu miałam na tej sali własne wesele - jedzenie obsługa i wystrój przeszły moje najśmielsze oczkiwania, nie wiem czy w tej cenie mozna znaleźć lepszą salę:) - goście nadal chwalą smak i ilość jedzenia, profesjonalną obsługę i piękną okolicę - gorąco polecam, nawet przez chwile nie musiałam myśleć, by dawać obsłudze jakiekolwiek wskazówki - wszystko działo sie samo i działo sie świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feministka Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 15:07 a sanepid, nadzór budowlany i straż pożarna już to ddebrali, żeby wszystko było zgodnie z prawem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORBERT Re: sala weselna aksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 12:38 Ja miałem swoje wesele w lipcu 2011 r. i polecam wszystkim bardzo mila obsługa i jedzenie również bardzo smaczne. Cena nie jest wygórowana no i właściciel tez przyjemny wszystko da się uzgodnić i niczego nie narzuca a mnie nawet podpowiedział kilka fajnych pomysłów. Bardzo ładna lokalizacja. Napewno wszyscy goście będą zadowoleni mogę zagwarantować bo od moich nie słyszałem złego słowa tylko same superlatywy. POLECAM BARDZO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: sala weselna aksza IP: 194.181.131.* 17.10.12, 20:15 Sala weselna ładna po remoncie,ale z czystym sumieniem ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez właścicielkę!!!!!!!!. W tym miesiącu miałam tam własne wesele, gdzie wypożyczałam tylko salę. Właścicielka okropna, wyłączała światło podczas strojenia sali twierdząc że jest jasno, z wielką łaską włączyła ogrzewanie i to tylko dwa grzejniki na tak wielką salę... specjalnie zaklejaliśmy taśmą drzwi by sprawdzić czy wchodzi kiedy nas nie ma i za każdym razem była zrywana. Zrobiliśmy zdjęcia na koniec,a następnego dnia okazało się że brakuję dużo wędlin i mięsa nie pisze już o innych przetworach. Jeżeli się już ktoś zdecyduje na wynajęcie u niej sali to uważajcie od razu po poprawinach czy weselu liczcie i zapiszcie ile jest szkła bo chowa część zastawy i liczy je jako stłuczki. A nawet zdarzyło się że zażyczyła sobie za nie posegregowane śmieci butelkę wódki... Może od talerzyka jak ktoś bierze jest inaczej ale tyle nerwów co popsuła to nie jest wart niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: sala weselna aksza IP: *.infoplus.com.pl 30.10.17, 07:16 w czerwcu miałam wesele w Akszy. Nie mam słów pochwał dla obsługi, dla jedzenia i wszystkiego. Do tej pory byłam na dwóch weselach w słynnych domach weselnych i muszę powiedzieć ,że w porównaniu z Akszą odpadają. Gorąco polecam wszystkim ten dom weselny. Obsługa uwijała się przez cały czas Stoły były zastawione non stop przez całe wesele. Również na drugi dzień były poprawiny i tak samo jak wesele wszystko było super. Odpowiedz Link Zgłoś