Gość: ? IP: 82.139.57.* 18.09.08, 15:29 kiedy koniec prac przy budowie karszówki i czy ktoś wie jak z wynajmem na przyjecie weselne jakie warunki i ceny? dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dddiii Re: karszówka IP: 88.156.227.* 23.09.08, 22:16 rozmawiałem z włscicileka i jakos tak dzczegółowo to nie podala na ten temmat informacji, sala ma byc do 150 osob, a gdzies pozniej w poddziemich na wieksza liczbe osob, wlascicilce narazie jakos niekoniecznie zalezy na zdobywaniu klientow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan tictac Re: karszówka IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.08, 21:19 bo wlascicielka potrafi tylko dbac o to zeby jej tyłek był zaspokojony!!!haha, chyba wiecie co mam na myśli!!!lubi dziewczyna ten sport... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tictaca Re: karszówka IP: *.59.udn.pl 30.09.08, 08:06 Gościu troche kultury, myśle że to zagrożona i wystraszona konkurencja ruszyła do ataku. Każdy rozsadny człowiek nie weźmie na poważnie tak chamskiej wypowiedzi, a z tego co wiem z pewnego źródła, to lokal na 100% rusza w ostatki , w które organizuje zabawe ostatkową, Ja na pewno tam będę, często w tym grzybku bywam na obiadach, bardzo mi smakuje, obsługa miła,Myślę że sobie poradzą i z dużym lokalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: karszówka IP: 82.139.57.* 01.10.08, 09:23 zgadzam się z przedmówcą. Interesuje mnie organizacja przyjęcia, wesela a nie opinia nt. właściciela czy właścicielki tzn. ich życia prywatnego.Co to ma do rzeczy? A taki komentarz jest żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: karszówka IP: 80.249.5.* 15.10.09, 14:05 Mnie tez nie obchodzi co robi wlascicielka w czasie wolnym , ale nie polecam miejsca na wesele , uczestniczylam w tego typu przyjeciu i moge powiedziec UWAGA !!! Na stolach bylo pusto, jesli sie zdecydujecie dokladnie w umowie napiszcie ile jedzenia ma byc na jednym talerzu tak , tak ile sztuk bo w przeciwnym razie mozecie sie mocno rozczarowac, porcje na talerzach malutenkie ( wiem ze na kazdym weselu sa male bo w koncu jak jest 5 posilkow to ile mozna tego zjesc ) ale tu byly wybitnie małe, poza tym np. przynosili ziemniaki zostawiali na stole i druga czesc posilku dochodzila jakies 30 minut pozniej MASAKRA!! kazdy skubal te ziemniaki same nie mogac sie doczekac reszty. Impreza zaczela sie ok 21.30 bo obsluga nie mogła podac pierwszego i drugiego dania ( przy 150 osobach ) poprostu niewyrabiali , ludzie z jednej strony stolu konczyli jedzenie a z drugiej patzrylis ie na tych co jedza az w koncu po 20 minutach od czasu skonczenia tych pierwszych dosatawali ci drudzy no jakas paranoja , wiec o wspólnym posilku mozecie zapomniec. a jak tanczylam i nie przyszlam w pore na posilek goracy to nie czekal na mnie i co wiecej nie moglam juz poprsoic o niego :) kabaret uwazajcie na Karszówke bo to jakas porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: karszówka IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.08, 14:37 moze macie racje ze konkurencja dziala ale ja ze znajomymi tez nie bylismy zadowoleni.jedzenie ok ale obsługa i klimat nie.osobiscie bylismy swiadkami niekulturalnego zachowania ze strony obsługi.nam sie nie podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: karszówka IP: 82.139.40.* 01.10.08, 20:34 jak mogło wam się nie podobać skoro ta sala jeszcze nie ruszyła? Tam dopiero trwają prace wykończeniowe lokalu. Ludzie zanim kogoś zaczniecie krytykować to sprawdźcie czy jest co komentować bo w tym przypadku rozpędziliście się w tępieniu konkurencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do przedmowcy Re: karszówka IP: 88.156.227.* 01.10.08, 22:35 dokladanie do czego wogle byla ta opinia :) ktos sie rozpedzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 23:06 ze swojej strony mogę powiedzieć, że właścicielka jest bardzo miłą, konkretną kobietą. Umów jeszcze nie podpisuje i informacji być może też niezbyt szczegółowych udziela z uwagi na to, że ciężko rozmawiać o czymś, czego nie można jeszcze pokazać, tudzież zobaczyć (patrząc z perspektywy klienta). Z tego co mi wiadomo do końca miesiąca wszystko ma być gotowe na tyle, aby można było obejrzeć i ewentualnie się zdecydować, będzie też umieszczona stosowna informacja na ten temat przed wejściem. Na temat cen nie będę się wypowiadać, jako że jestem osobą zupełnie 'z zewnątrz', być może właścicielka nie życzyłaby sobie takiej informacji tutaj w tej chwili. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: karszówka IP: 88.156.227.* 02.10.08, 10:55 jezelii chodzi o ceny to ja rozmawiałam z właścicielka no i tez już maja byc te wyższe kwoty od osoby czyli w granicach 170 - 180 zl od osoby, ale wydaje mi się ze właścicielka sam do końca nie wie jak to będzie wyglądać , także trzeba jeszcze poczekać jak to sie otworzy i dopiero cos na ten temat bedzie wiadomo więcej szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: karszówka IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 18:57 wlasdcicielka powinna zmniejzyc cene bo ona wiecej zarabia na swoich kochankach(zonatych facetach).zlapie,wydoji z kasy i puszcza z pustymi torbami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matii124-4 Re: karszówka 30.11.08, 12:07 po tej pani nie widać aby mogła wykorzystywać swoich znajomych bo na brak gotówki to nie narzeka ale czy ja znasz zeby tak opowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: karszówka IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 17:00 nie narzeka bo dzeki swoim fagasom to wszystko ma:) lapie co jakis czas jakiegos naiwniaka i ciagnie ile sie da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matii124-4 Re: karszówka 09.12.08, 22:51 a czy ty ja tak dobrze znasz ze takie głupoty wypisujesz o niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi-5 Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 10.02.09, 14:10 do ktosia chyba jesteś nie w temacie bo ta speluna to działa juz dosyc długo a remont jest obok a nie w tym śmiesznym gzrybku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi-5 Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 16.02.09, 11:31 i przedstawiać się ci nie muszę bo nie interesuje mnie to kim ty jesteś ale chyba nikim skoro bronisz takich ludzi najpierw poznaj prawde z obu stron a potem kogoś oceniaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi-5 Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 10.02.09, 14:07 jesteś głupi i naiwy właścicielka to ź..... i gorszej to chyba nie ma nie jest to tylko moja opinia ale wielu osób łapie sie za rozbijanie małużeństw wydoji faceta i w dupe go kopie juz tak zrobiła nie z jednym teraz ma nastepnego Odpowiedz Link Zgłoś
jaca-2000 Re: karszówka 10.02.09, 22:33 pierw dowiedz się dokładnie bo z tego co ja wiem to ten koleś wyczyszczony był przez żoneczkę która go okradała a ta dziewczyna nic do tego nie miała i nie ma do rozpadu ich małżeństwa to jak nie jesteś poinformowany to popytaj a nie gadaj takich głupot bo ta inwestycja ruszyła dużo wcześniej niż ich małżeństwo się rozpadło!!!!!!!!!!!! jak jesteś taki odważny to się przedstaw po co robisz to pod pseudonimem boisz się Odpowiedz Link Zgłoś
jaca-2000 Re: karszówka 11.02.09, 02:02 jeden wydojony jak ty to mówisz to niby kto ja wiem ze nigdy ona nie patrzyła na kase ninnych tylko sama w życiu doszła do tego co ma i to ty jesteś naiwny bo tak naprawde to jej nie znasz a moze jestes kims na kogo nie zwróciła uwagi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi-5 Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 16.02.09, 11:33 nie zwróciła uwagi ta raczej tego nie potrzebuje bo księżniczką to ona nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
elizawulczynska Re: karszówka 27.11.08, 19:43 jest możliwość wyłącznie od "talerzyka", cena 180zł mają być dwie sale, mniejsza na ok 120-150 osób, druba na ponad 200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi-5 Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 16.02.09, 11:29 wydojony przez swoja żoneczke to on nie był bo to on jej wszystko zabrał i zostawił z niczym i o swojch dzieciach też nie pamieta jak jesteś taki madry to zapytaj sie ile razy widział swoja córeczkę i nie bron go bo to zkończony palant żaden facet nie zostawia żony w zagrożonej ciąży jak by się między nimi nie układało i nie bądz naiwny nie wież w jego bajeczki bo ładnie gadać to on potrafi tylko że nic prawdy i z tego co wiem to byli bardzo szcęśliwi dopóki nie pojawiła się ta paniusia jak się z nim spotykała to nie wiedziała że jest żonaty i żona jest w ciąży z drugim dzieckiem jakby była taka w pożądku to by go zosawiła i nie ciągneła tego dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: karszówka IP: 82.139.57.* 16.02.09, 15:51 stanowczo należy zajrzeć do słownika- ortografia leży Odpowiedz Link Zgłoś
jaca-2000 Re: karszówka 20.02.09, 22:40 szkoda ci co ha ha prawda kole w oczy jakby go kochala zonka to nie liczyła by na jego kase tylko o niego by walczyła a ona co to prawdziwa żona tak robi masz złe informacje on jest sam bo nie mógł na to patrzeć co ona wyprawiała a ta królewna nic nie ma do ich małżeństwa znam ich oboje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.o Re: karszówka IP: *.centertel.pl 21.02.09, 00:08 ty fr.... czy jednym z nich byłeś skoro wiesz ilu ich miała . masz własne DOBRE doświadczenia jesteś w tym dobry skoro ocenisz innych na odległośc . jak wypisujesz takie pier.... to wiesz jak to sie robi . Żal ci dupe ściska ! zamulasz i tyle !!! księżna ze wsi się znalazła! ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
jaca-2000 Re: karszówka 21.02.09, 11:32 znam tą jego żoneczkę a bajki jakie robisz na forum o nich nie sa prawdziwe on zostawił żonę bo go nigdy nie kochała a nic go nie łączy z tą drugą osobą a może mam przyjemność z żoneczką pana M co ???????? ha ha nawet nie masz honoru przyznać się jaki błąd popełniłaś miałaś dobrego mężą a teraz robisz z niego potwora on kocha dzieci tylko dzięki tobie nie może ich widzieć ale to kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: karszówka IP: *.59.udn.pl 22.02.09, 10:18 ludzie, czyście na głowy poupadali, a co was obchodzą czyjeś bardzo osobiste sprawy, zamiast wyrażać opinie o lokalu, zachowujecie się jak stare dewoty, co pasą się czyimś prywatnym życiem. Jestem pewien że każdy lub każda która tak się zachłysnęła własną moralnością, sama ma nie jedno na sumieniu, tak więc zajmijcie się swoimi sprawami bo szlag czlowieka trafia jak jeszcze się czyta - cytuję - wiem o nich wszysto bo znam ich bardzo dobrze. Strzeż nas Boże od takich znajomości. Ludzie!!! wstyd !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 23.02.09, 08:02 nie jestem jego żoneczą i nigdy nią nie chce być i mylisz się co do tego że z tą drugą osobą go nic nie łączy bo to właśnie do niej odszedł a jego żona go bardzo kochała i nie mów że kochała tylko jego pieniądze bo jak się z nią żenił to nic nie miał maluchem do niej przyjeżdzał przy niej sie tak dorobioł tego co ma a topem ja zostawił panie M.K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 23.02.09, 09:05 a i jeszcze jedno nie znasz jego żony to jej nie oceniaj ona wiele razy chciała z nim rozmawiać tylkoon nie chciał i kontaktu z dziećmi mu nie utrudnia on ich po prostu nie chce widzieć zawsze był pazerny na pieniądze teraz znalazł sobie bogatszą i z nią siedzi tak prawde mówiąc to szkoda mi tej dziewczyny i nie życzę jej tego żeby przeżywała to samo co jego żona jak znajdzie sobie inna a ją zostawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 23.02.09, 13:57 przyłaczam się drogi kolego na tewno nie jest sam takie gadki to możesz sobie tylko wciskać poczytaj sobie na naszej klasie komentarze pod ich zdjęciami cytuję jesteś moim słoneczkiem albo galanta bo moja i co to ma być samotny mężczyzna i księżniczka która nie ma nic wspólnego z jego rozstaniem się śmiechu warte oboje siebie warci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: karszówka IP: 82.139.57.* 23.02.09, 15:40 co to kogo obchodzi kto z kim się wiąże i rozchodzi.Zajmijcie się sobą i nie dyskredytujcie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemdlona Re: karszówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 10:22 chciałam się czegos dowiedziec na temat karszówki, bo nowy lokal...a tu masakra, jedna wielka żenada!!!!!!!!co kogo obchodzi kto z kim i za ile!!!!ludzie..i wy sie nazywacie ich znajomymi, należałoby tym państwu pokazać ten wątek, żeby przejrzeli na oczy z kim się kolegują!!!!jak ich znacie i znacie ich historie, to zachowajcie dla siebie, matko jak moi znajomi tak obgaduja mnie (bo przeciez wszystko wiedzą lepiej), to tylko sie pochlastać.LUDZIE - POGRATULOWAĆ-OSIĄGNELIŚCIE POZIOM GÓW....!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
egancarzyk Re: karszówka 27.05.09, 21:05 Ceny wygórowane człowieku. A warunki okropne, obsługa do niczego. Nie proponuję apsolutnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:06 ogromne NIE dla tego lokalu; chyba oszczędności się zaczęły ... jedzenia brak, kelnerów brak; czajników nawet brak, przede wszytkim brak umiejętności organizacyjno logistycznych właścicielki. NIech ładny wystrój nie skusi nikogo do organizacji przyjęcia w tym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaler Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 20.09.09, 11:05 zmieniło się tam coś szukam sali na przyszly rok i jak tam jest?cena od talerzyka czy mozna swoja kucharke wstawic? ma jakas strone ten lokal w internecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzej Ci ? Re: karszówka IP: 195.93.162.* 20.09.09, 13:02 >cena od talerzyka czy mozna swoja kucharke wstawic?< Gdzie Ty chcesz wstawiać wlasną kucharkę, do restauracji??? Własna kucharke to można miec w jakiejś tancbudzie, szumnie nazywanej domem weselnym. Będziesz miał poplamione obrusy, wyszczerbioną zastawę stołową, i zasikane sanitariaty. Rzecz gustu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaler Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 21.09.09, 18:52 widzisz.. wiem ze mozna, nie raz bylem na takim weselu i moja starsza siostra dwa lata temu tak miala i bylo wszystko cacy. tylko ze teraz juz tam nie robia tak i zycza sobie od talerzyka.. i wcale zaden obrus nie byl poplamiony a jak juz byl to w sterynie i wymieniali na czysty. lazienki rowniez czysciutkie-bo kazdy po sobie musi sprzatac!!! i tak bylo kiedys i bylo w porzadku. a nie ze mi do polnocy wstawia jedzenie a pozniej goscie siedza glodni i nie maja co jesc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzej Ci Re: karszówka IP: 195.93.162.* 21.09.09, 23:13 Byłam i ja na takim weselu u dobrych znajomych, w Kozłowie. Rok temu. Taka wielka tancbuda przerobiona z obory, czy czegoś podobnego. Koszmar! Wynajęcie sali kosztowało 3500. Gdy rozliczali się po weselu okazało się, że jeszcze należy się dodatkowo 2500zl za energię elektryczną, stłuczki i takie tam bzdety:) Sala brzydka. Do pilnowania czystości toalet wynajeli osobę polecona przez właściciela. Po 22 nie dało się tam wejść. Kucharki to była jedna wielka porażka. Podobno dobre i sprawdzone. Znajomi im zaufali no i ...porażka. Na obiad pierś z kurczaka i rosół na korpusach. Potem pieczone podudzie i udka z grilla. Na stołach pustki. Całe szczęście, że grał doskonały zespół, to ludzie sie bawili i mniej patrzyli na stoły. Wesela w domu weselnym z opłatą od talerzyka też bym nie ryzykowala. Przeciez nie można liczyć w takim lokalu na profesjonalną obsługę. W restauracji płacisz drożej, ale wstydu się nie najesz. Przez całą noc goście jedzą, zostaje na ewentualne poprawiny, a resztę dostajesz do domu. Biorąc wszystko pod uwagę bardziej sie opłaca jak wesele organizują profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaler Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 22.09.09, 17:47 akurat na tym weselu o ktyorym pisalem tez byla sprawdzona kucharka i wszsystko bylo w porzadku. chciala 900zl dostala 1100 bo jej sie nalezalo za wspaniale jedzenie i obsluge, wszystko bylo na czas, dania gorace byly podawane kazdemu, nie tak ze ktos kto dostanie pierwszy juz zapomnie ze jadl a ktos dopiero na koncu dostaje-jak to jest z cateringiem. dlatego po moim doswiadczeniu wole tak zrobic, ale kazdy kto czegos doswiadczyl i mu sie podobalo to wybierze taki sposob. o gustach sie nie dyskutuje, wiec dziekuje za konwersacje i temat z mojej zamkniety. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: karszówka IP: 195.93.162.* 23.09.09, 14:58 Pozostaje mi tylko życzyć Ci dokonania dobrego wyboru i szczęścia w przyszłym, małżeńskim życiu. Wszak cale życie jest ważniejsze od jednej, nawet bardzo ważnej nocy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca-2000 Re: karszówka 29.09.09, 19:21 byłem na weselu w ostatnioją sobotę bylo super Wesele na 200 osób było 8 kelnerów i jedna barmanka która robiła super drinki sala na dole do tańczenia ogromna z bajecznym wystrojem podobało mi się bardzo fakt moze kiedyś mieli jakies braki ale osobiście gwarantuje poprawiło się spokojnie mozna tam robić imprezke bez obaw Odpowiedz Link Zgłoś
jaca-2000 Re: karszówka 29.09.09, 19:49 tak w zeszłą sobtę bawilem sie i bardzo mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
anna-73 Re: karszówka 29.09.09, 19:40 witam ja tez nie mogę powiedzieć nic złego o tym lokalu od kiedy jest tam nowa obsługa kuchni wiele się zmieniło a co dziwne ceny nie podskoczyły sa dosyć niskie jak na Radom już za 15 zł można zjeśc obiad czytałam te wypowiedzi ale one nie sa prawdziwe jest tam miło obsługa sie stara czemu ktos o tych ludziach wypisuje takie głupoty.Osobiscie to sprawdziłam wystarczy iść tam przekonać sie jedząc obiad czy jest smacznie Mi sie podobało obie sle super . Wesele w ostatnią sobotę było już na tej dolnej sali? Odpowiedz Link Zgłoś