Gość: Juras IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:44 Ide na randkę z Grażyną i mam zapytanie gdzie mieści się w naszym mieście najlepszy kebab? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kebabmiszcz Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:02 Na dworcu przy Wernera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALdona Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 09:21 Może lepiej buraku na zapiekanke ją weś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 11:01 albo na hot-dogi pod dworzec pkp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadziu Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:49 Ja mogie polecić melinkę u Stacha na Wałowej. W porzo klimat i trunki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżordż Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 23:43 Najlepiej weź tę sztukę do teatru a potem spędźta upojnom noc razem w ojenciach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.radom.vectranet.pl 20.07.09, 17:02 Wźołem jom na hot dogi przy dworcu ale były takie obrzydliwe (zwłaszcza parówka) że już razem nie jesteśmy :( Także proszę o polecanie lepszych miejsc na kolejne me randki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 10:49 Las Kapturski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 12:12 JUTRO CYRK WARSZAWA NA WYSCIGOWEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chojak Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 16:37 W cyrku już byliśmy. W Warszawie na Wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goha Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.09, 16:42 Mnie jest uroczo pościedzieć przy fontannach od strony toalet. Polecam zachód słońca z tegoż miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klops Re: Ide na randkę z Grażyną IP: *.radom.vectranet.pl 24.07.09, 13:15 A może wybierz się nad zalew na borkach, kaczki, zieleń, woda, plaża, full romans. Odpowiedz Link Zgłoś