08.10.08, 20:34
Witam serdecznie

Dzis weszlam na wasze forum szukaja kilku odpowiedzi odnosnie run.
Mam pytanie pewnie wiele razy opisywane.Ale ja szukajac na stronach jak i na tym forum nie moge znalezc odpowiedz.

chcialam sobie narysowac skrypt.
Wiem jaki.
Bylam na kilku stronach jednak na stronie ezovioli jest skrypt gotowy
chodzi mi o skryp zjdenoczenie w zwiazku jak i napisanie wlasnego imienia w runach,.

Teraz mam pytanie...czy skrypt moze byc po porstu napisany kartce(gdzies czytalam ze czerwonym pisakiem)??czy musze go jakos specjalnie zrobic.Druga rzecz.Chcialabym taki skrypy umiescic sobie w w ramce w sypialni.
Czy mozna?Po prostu kartke z napisanym skryptem wsadzic w szybki aby miec go przy sobie.I widziec jak wstane.
Czy rowzniez ten slytp napisany z run powinnam podac rytualom jakie sa napisane na ww. stronie?
Czy po prostu napisac, wsadzic i nie wyszukiwac problemowsmile))))))

Domyslam sie ze moje pytanie jest bardzo dziecinne ale czytajac strony:jedni robia runy z kamienia, inni z patykow.ALe to do wrozenia.JA sie na tym nie znam.Bardziej do mnie tarot przemawia choc tez za wrozenie prawdziwe sie nie biore.
Ja chce swoje imie w runie dla ochrony jak i skrypt na zjednoczenie zwiazku....

Bardzo prosze o cierpliowosc i zrozumienie.smile))
Obserwuj wątek
    • ezoviola2 Re: skrypt 10.10.08, 13:52
      Skrypt, oprócz działania magicznego, powinien wyglądać bardzo
      estetyczniesmileBardzo dobrym pomysłem jest, aby napisać go i oprawić w
      ramkęsmileJeśli chodzi o rytuały, ja swoje oczyszczam Symbolami Reiki, dla siebie i
      dla klientów dla których projektuję Bindruny. Możesz okadzić sobie go nad
      płomieniem świeczki i kadzidełkiem z odpowiednią intencjąsmileBuziakismile
      • alcia76 Re: skrypt 12.10.08, 19:49
        Dziekuje bardzosmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka