vernalis1 27.02.10, 11:47 Witam! poprosiłam Runy o pomoc w rozwiązniu problemów finansowych - dostałam taką odpowiedz. Prosze o moc w zinterpretowaniu tego układu, Wy jako osoby postronne macie jasniejsze spojrzenie Z góry dziekuję. Dorota Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vernalis1 Re: Ansuz -Isa -Sowelo 03.03.10, 08:18 Witam! tak, wszystkie w pozycji prostej. Odpowiedz Link
werka.1 Re: Ansuz -Isa -Sowelo 18.03.10, 11:30 Powiedziałabym, że liczyłaś na jakieś pieniądze, poprawę, może awans. Wiele wskazywało na to, że na to liczysz i spodziewasz sie tego. Runa isa wskazuje, że to wszystko zostało wstrzymane, pojawiają się tu też jakieś nieplanowane wydatki i stagnacja. Musisz trochę poczekać, ale w efekcie wyjdziesz na prostą Odpowiedz Link
vernalis1 werka.1 dziękuję gorąco... 18.03.10, 19:34 >że liczyłaś na jakieś pieniądze, poprawę, może awans.. Zgadza się > Runa isa wskazuje, że to wszystko zostało wstrzymane... Bingo > Musisz trochę poczekać, ale w efekcie wyjdziesz na prostą.... ) gdzieś podświadomie tak zrozumiałam ten rozład, lecz nie mam zbyt dużego doświadczenia i nie byłam pewna; od tamtego czasu, gdy zapytałam run, minęło sporo dni i 2 pierwsze już się zrealizowały - teraz czekam na koniec stagnacji i nastanie trzeciej Pozdrawiam! Odpowiedz Link
werka.1 Re: werka.1 dziękuję gorąco... 21.03.10, 19:58 Miło mi, że mogłam pomóc. Nie mam dużego doświadczenia z runami, tym bardziej cieszy mnie fakt prawidłowego odczytu ich przekazu. Życzę powodzenia i wiele szczęścia Odpowiedz Link
bidruna Re: Ansuz -Isa -Sowelo 26.11.10, 15:47 Ansuz sugeruje że dużo myślisz i mówisz o pieniądzach ale Isa blokuje wszelkie działania i nic na razie z tego nie wychodzi, ale bądz dobrej myśli bo żadna zła passa nie trwa wiecznie a Sowelo niesie nadzieję napoprawę sytuacji i roztapia moc Isy. Odpowiedz Link