Gość: wojtas IP: *.radom.pl 23.02.03, 09:47 CZy ktos jest w stanie polecic dobrych sprawdzonych mechanikow samochodowych w naszym miescie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtas Re: MECHANICY SAMOCHODOWI W RADOMIU IP: *.radom.pl 24.02.03, 10:47 i co nikt nic mi nie poleci??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: MECHANICY SAMOCHODOWI W RADOMIU IP: *.js.dial-in.ats.pl 24.02.03, 10:48 Znam takowego jest dobry a napewno uczciwy. Zakład mieści się na ul. Kieleckiej chyba nr 59 po prawej stronie jadąć w kierunku centrum, ja naprawiam tam samochód od kilku lat i zawsze jestem zadowolony choć czasami trzeba się wcześniej umówić bo klientów zawsze mają sporo. Właściciel nazywa się Wrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: MECHANICY SAMOCHODOWI W RADOMIU IP: 212.87.28.* 24.02.03, 15:26 Jestem bardzo zadowolony z serwisu p. Piotra Wdowczyka mieszczącego się przy ul Warszawskiej 35 (dawniej mieścił sie tu dealer i serwis Daewoo). Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mex Re: MECHANICY SAMOCHODOWI W RADOMIU IP: *.tkdami.net 24.02.03, 23:59 Polecam p. Andrzeja Bednarka. W zasadzie zajmuje się on tylko naprawami aut zachodnich, często naprawami skomplikowanymi (automatyczne skrzynie etc.). Na pewno zna się na rzeczy. Jego warsztat znajduje się na ul. Pustej 2 (glinice) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GregorY Re: MECHANICY SAMOCHODOWI W RADOMIU IP: *.warszawa.tktelekom.pl 26.02.03, 08:03 ja ze swej strony polecam warsztat p. Petelskiego na 1905 roku. A jak jeszcze otworzy nowy serwis w halach Łucznika - no to wogóle miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś