Dodaj do ulubionych

Google Chrome wkrótce z wtyczkami?

IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.09, 20:36
Obecnie korzystam z chrome i dodałem dostępne wtyczki z internetu,
dopiero teraz mogę powiedzieć ze korzystanie z niej się opłaca.
likwidacja ręczna reklam daje duże pole do popisu praktycznie można
wszystkie reklamy oraz nigdy nie otwierane elementy strony wywalić.
kłopotliwa jest tylko "instalacja" oraz brak gwarancji google.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stormy Google Chrome wkrótce z wtyczkami? IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 10:52
      Bawiłem się trochę chrome. Główne wrażenie jest takie, że jest bardzo szybka.
      Jak będzie do niej można dodać AdBlocka (lub odpowiednik) to będzie super.
    • Gość: Trumper Google Chrome wkrótce z wtyczkami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 12:36
      W końcu pozamiata tą śmieszną przeglądarkę dla ubogich i będzie cool, a
      fani lisa przestaną się lizać po fiutach w temacie jaka ta ich
      przeglądarka jest zajebista bo ma wtyczki.
      • Gość: kiki Re: trumper smieszny to jestes Ty IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.09, 13:34
        przetestowalem i skasowalem, jak dla mnie Chrome na dzien dzisiejszy jest za
        uboga inaczej slaba i daleko jej do przegladarki Firefox, moze dla osob malo
        wymagajacych to dobry wybor ale jak dla mnie jednak to Chrome odpada
        • Gość: Trumper twój firefox nie obsługuje polskich literek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 15:07
          Przetestowalem i skasowalem, jak dla mnie firefox na dzień dzisiejszy jest za mułowaty inaczej slaby i daleko mu do przegladarki Chrome, może dla osób które lubią się lizać po fiutach jest to dobry wybór ale jak dla mnie jednak to firefox odpada.
    • Gość: !@#$%^&*()_+ Kiedy będzie Google Chrome na linuxa? IP: 80.48.2.* 11.09.09, 12:38
      • dziki_dziki Re: Kiedy będzie Google Chrome na linuxa? 11.09.09, 15:23
        dawno jest na ubunciaku mam go chyba ze dwa miesiace oczywiscie w
        wersji nieoficjalnej
    • Gość: a Google Chrome wkrótce z wtyczkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 13:30
      Bardzo mi przykro ale za dużo syfu Google dodaje wraz ze swoją przeglądarką
      (aktualizacje, aplikacje chodzące w tle). Poza tym jeśli myślicie że Google
      będzie promował przeglądarkę umożliwiającą blokowanie ich własnych reklam to
      chyba wierzycie w cuda
      • Gość: chromek Re: Google Chrome wkrótce z wtyczkami? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.09.09, 15:04
        gupi jesteś! jest już co najmniej parę odpowiedników adblocka,
        flashblocka czy noscripta na chroma. cześć jako skrypty użytkownika a
        część jako pełnoprawne wtyczki w formacie crx! wystarczy pogooglać
        i ja tam żadnego dodatkowego syfu instalowanego z chromem nie widzę
        a autoupdater w tle do dobra rzecz
        za to gdy opera w trybie turbo cały ruch przepuszcza przez swoje
        serwery to nikt nie krzyczy o szpiegowaniu
    • Gość: cwok Google Chrome wkrótce z wtyczkami? IP: 78.8.250.* 11.09.09, 13:34
      sprawdziłem, ale jednak zostanę przy Operze 10
      • Gość: lam3r Re: Google Chrome wkrótce z wtyczkami? IP: *.tpn.ceron.pl 11.09.09, 14:36
        Sprawdziłem, ale zostaję przy Firefoksie
        • Gość: Sky Re: Google Chrome wkrótce z wtyczkami? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.09, 14:40
          Sprawdziłem, zostaje przy IE8
          • Gość: kostek Re: Google Chrome wkrótce z wtyczkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 14:14
            Sprawdziłem i zostaje przy Chrome
            • Gość: mk Re: Google Chrome wkrótce z wtyczkami? IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 17.09.09, 14:26
              Sólcie ryje! Najlepszy jest Maxton
    • dolorata zainstalowałem odinstalowałem a updater został 11.09.09, 14:45
      łączy mi się po cichu z google.
      • Gość: chromek Re: zainstalowałem odinstalowałem a updater zosta IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.09.09, 14:50
        a mi failfox non-stop się łączył z mozillą. natychmiast wywaliłem tego
        szpiega.
        zresztą nawet najnowszy ff przy chromie nadal wygląda jak przeglądarka
        z lat 90 ubiegłego wieku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka