Dodaj do ulubionych

ipla lite dla użytkowników Mac OS i Linux

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 12:46
trochę słabo przedrukowaliście tą notkę i ciężko się ją czyta no ale jak już
się przebijesz to od razu uśmiech na twarzy się pokazuje bo wreszcie będzie
można sobie oglądać bardzo dobre VoD na domowym linuxie;) ipla lite daje rade
Obserwuj wątek
    • furry Re: ipla lite dla użytkowników Mac OS i Linux 28.09.09, 12:23
      Ech, ostatnio kłóciłem się o iplę na forum, a tu taka niespodzianka.

Wychodzi na to, że w Adobe Air jednak coś się pisze. Zobaczymy czy wydadzą
      Photoshopa Air ;-)
      • Gość: dollik Re: ipla lite dla użytkowników Mac OS i Linux IP: *.skierniewice.vectranet.pl 28.09.09, 22:04
        szkoda że tak późno ale fajnie że nie zapominają o użytkownikach mac i linux w
        ogóle, także wielkie brawa dla ipla:) oglądałem juz sobie pierwsze materiały- ME
        siatkarzy, JOŚ, włatców, Kiepskich, jutro LM, siatkarki. tylko gdzie na to
        wszystko czas znaleźć:)
        • Gość: manga Re: ipla lite dla użytkowników Mac OS i Linux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 23:25
          Pobrałem z www.ipla.pl i też mogę od dzisiaj cieszyć się ipla pod linuxem. I po
          co komu windows? Dział na prawdę ok nawet przy wolniejszym necie.
    • Gość: xx Re: ipla lite dla użytkowników Mac OS i Linux IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 16:45
      Fajnie, oby tak dalej.
      • ewelina_ipla Re: ipla lite dla użytkowników Mac OS i Linux 18.02.10, 10:25
        Właśnie testujemy nową wersję ipla dla użytkowników Mac OS i Linux. Zapraszamy
        do pobrania wersji testowej ze strony beta.ipla.pl i zgłaszania wszelkich uwag i
        sugestii.

Z góry dziękujemy za zaangażowanie.:)

pozdrawiam,
        Ewelina z ipla
    • theus84 Re: ipla lite dla użytkowników Mac OS i Linux 06.05.13, 17:27
      Nie wiem jak działa na Mac OS i Linux ale na Windows sprawdza się bez problemów.
      www.instalki.pl/programy/download/Windows/odtwarzacze_audio_video/IPLA.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka