pauljustme Facebook z 600 mln kont 14.01.11, 20:07 statystyczni ludzie...czytaja mainstreamowe prase, ogladaja mainstreamowa telewizje a teraz daja sie ograbic z kolejnej czastki siebie...oddajac ja faceshitowi. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze.r Re: Facebook z 600 mln kont 14.01.11, 20:23 Założyłem konto konto i zaraz je skasowałem co za szit ten feisbuk Odpowiedz Link Zgłoś
przekolo Re: Facebook z 600 mln kont 14.01.11, 21:05 Hehe.... Facebook, telewizja, marnowanie czasu na bzdety... a potem bezrobocie, brak kompetencji, uzależnienie od bezproduktywnego czytania o życiu "gwiazd" w internecie. Potem brak własnego zdania, łatwość bycia manipulowanym. A potem: dojenie, strzyżenie, - czyli bycie okradanym za własnym przyzwoleniem w majestacie prawa, które bezwiednie przez mechanizm tzw. demokracji się zaaprobowało.. _____ Otrząśnijcie się z tego syfu!______ jest mnóstwo innych rzeczy które można robić, inwestując przy tym w swoją przyszłość, zdrowe relacje, czy po prostu zdrowo odpoczywając. Odpowiedz Link Zgłoś
asen Re: Facebook z 600 mln kont 15.01.11, 00:00 ja ciągnę grę na fejsbuku na 5-ciu kontach (żadne z moimi danymi), cieszcie się reklamodawcy, marketerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
facelift Re: Facebook z 600 mln kont 15.01.11, 12:07 Popieram: fuck facebook!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patman Re: Facebook z 600 mln kont 15.01.11, 14:17 <megalol> A ja wolę Naszą Klasę. </megalol> Odpowiedz Link Zgłoś
unaico Re: Facebook z 600 mln kont 15.01.11, 14:26 Zapraszam na nowy portal - nastepce Facebooka! Jest galeria handlowa!Jesli zaprosisz znajomych a oni zaprosza swoich itd...to placą Ci za to że ktoś z nich zrobi zakupy!Jest nas juz 0,5 mln!A portal dopiero jutro skonczy rok!Dodatkow bedziemy miec placone za sama aktywnosc osob ktore zaprosimy!Rewolucja. Zapraszam darmowo: www.sitetalk.com/uniko i zielony przycisk signup:) Odpowiedz Link Zgłoś
1paragon Re: Facebook z 600 mln kont 15.01.11, 14:33 Ta "liczba" zawiera także wszelkie instytucje, firmy, organizacje itp, a nie tylko osoby fizyczne. I tak jak napisał poprzednik wielu może mieć kilka kont. Odpowiedz Link Zgłoś