Dodaj do ulubionych

T-Mobile zastąpi Erę

17.01.11, 16:41
Niedługo w Polsce będzie jak w UK. Orange już jest, będzie T-Mobile, brakuje jeszcze Vodafone i O2. Dlatego nie wiem dlaczego jeżeli mam telefon w sieci Orange to jak przyjade do Polski gdzie tez ta siec działa to jestem w roamingu i płacę haracz za to że używam komórki za granicą. Nie ma jednak jak zainstalować sobie w smartfonie Skype i dzwonić tam gdzie jest dostępna sieć WiFi.
Obserwuj wątek
    • qpnqp Re: T-Mobile zastąpi Erę 17.01.11, 17:37
      24.39% udziałów w Plus GSM ma Vodaphone - wszystko zatem idzie w tym kierunku...
      osobiście wolałbym by pojawiło się at&t, ale cóż zrobić...
    • igoro Re: T-Mobile zastąpi Erę 17.01.11, 19:32
      @marszal78

orange to franczyza, i różne orange nie muszą mieć związków kapitałowych
    • sowa_46 Re: T-Mobile zastąpi Erę 17.01.11, 19:33
      T-mobile to najbardziej goowniana sieć z jaką znam.
      Pokrycie terenu daleko odbiega od teoretycznego, w domu trzeba było stać przy oknie by zbyt często nie rozłączali połączenia, w miejscach, w których komórka jest najbardziej potrzebna, w parkach narodowych, lasach, zasięgu nie było w ogóle.
      Nie wiem kto wpuścił to goowno na teren Polski, zawsze jakieś śmieci pchają się na nasz rynek a my się z tego cieszymy. Co za głupi naród!!!!!!!!!!!!!
    • pawel_nowak Re: T-Mobile zastąpi Erę 17.01.11, 19:44
      "rebrandingu"

piękny polski język jest...
      Panie Konradzie... ips Conradus ? Conrado ? Conrad.... troszkę szacunku dla ludzi, którzy to czytają....
    • igoro Re: T-Mobile zastąpi Erę 17.01.11, 20:08
      @sowa_46

raczej nie spodziewam się zmiany zasięgu ery po zmianie nazwy, nie wiem też kto miałby zabronić Deutsche Telekom kupna udziałów w PTC.
    • polek86 Re: T-Mobile zastąpi Erę 17.01.11, 21:01
      @sowa ale w Polsce nic się nie zmieni bo infrastruktura pozostaje Ery :):)) Generalnie informacja fajna, może być naprawdę ciekawie w najbliższym czasie i o to chodzi. T-Mobile dużo oferuje, wiadomo nie wszystko od razu ale z czasem będzie naprawdę nieźle.
    • dx7 Re: T-Mobile zastąpi Erę 17.01.11, 21:20
      Będzie to to się nazywa T-Era My.
    • mr_avg Re: T-Mobile zastąpi Erę 18.01.11, 08:23
      @pawel_nowak: "rebranding" owszem makaronizm w sumie amerykanizm... niemniej jezyk polski jest zywy i obcojezyczne wyrazy wchodza do uzycia. Owszem mozna to zastapic "zmiana marki z Era na T-M" i bylo by to duzo lepsze.
      Niemniej nie jestem zwolennikiem tlumaczen na sile a o tym dyskutowala komisja do spraw jezyka jak duzo wyrazow zwiazanych z IT wchodzilo do powszechnego uzycia... a proby tlumaczen na sile byly smieszne
      Mouse - mysz - manipulator ekranowy
      Interface - ktos zaproponowal miedzymordzie :P
    • ku.ku.lka Re: T-Mobile zastąpi Erę 18.01.11, 09:08
      @sowa_46

Mocny argument "w miejscach, w których komórka jest najbardziej potrzebna, w parkach narodowych, lasach, zasięgu nie było w ogóle..."... może mało jeleni wykupiło abonament?
    • hardy01 Re: T-Mobile zastąpi Erę 18.01.11, 11:12
      Szkoda... zacznie się drenowanie pieniędzy tak jak w Centertelu, zacznie się też jeszcze większa ingerencja w oprogramowanie aparatów telefonicznych...
      Szkoda.

Pozostaje przenieść się do Play.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka