kakens 16.04.08, 08:29 Dostęp do takiej bazy powinien być powszechny. Ludzie często nie zdają sobie sprawy, że kupują podróbki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cieciwa Ale ja mam w nosie ... 16.04.08, 09:03 .. czy kupuję przedmiot firmy X, czy firmy Y. Ja patrzę czy dany przedmiot mi się podoba i czy jego cena jest dla mnie atrakcyjna. Zdaję sobie sprawę, że "coś" co kosztuje 3 zł może nie być najlepszej jakości i prędzej czy później (raczej prędzej) się zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Ale ja mam w nosie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:05 > .. czy kupuję przedmiot firmy X, czy firmy Y. Co za brednia! Tu chodzi o: .. czy kupuję przedmiot firmy X, czy firmy niby X. Czyli produkt firmy Y który oszukuje kupującego, że jest produktem firmy X, a nie produkt firmy Y będący tańszym odpowiednikiem produktu firmy X. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Ale ja mam w nosie ... IP: *.com 19.04.08, 21:58 Dlaczego natychmiast rzucasz inwektywami? Mama nie wychowała? Dla przedmówcy jak i dla mnie NIE MA ZNACZENIA producent, a więc także nie ma znaczenia fakt, że producent podszywa się pod innego. To ich broszka. Ja kupuję bo mam ochotę, używam i wyrzucam. Koniec. Niech sobie celnicy są na usługach "marek", ale proszę NIE ZA MOJE PODATKI!!! Niech im marki płacą za robotę na ich rzecz. Mnie to nie obchodzi i nie jest mi do niczego potrzebne. Jak policja lata za moje pieniądze po domach i sprawdza, czy ktoś nie "złamał" jakieś tam licencji na mp3, to to jest załatwianie prywatnych spraw za nasze pieniądze. To jest KRADZIEŻ publicznych środków. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiauk Ruszył system celny do walki z podróbkami 28.04.08, 09:44 miło by było jak by zajęli sie czymś bardziej pożytecznym ... Odpowiedz Link Zgłoś