Dodaj do ulubionych

W Hotspotach Orange Internet za darmo

25.07.09, 16:09
Być może, moje pytanie jest głupie !
Mam telefon w Plusie. Czy ja też mogę ???

Grzesiek.
Obserwuj wątek
    • Gość: blue Re: W Hotspotach Orange Internet za darmo IP: *.chello.pl 25.07.09, 17:19
      greges58 na telepolisie piszą, że możesz.

telepolis.pl/news.php?id=15504&limit=1000
    • Gość: zac W Hotspotach Orange Internet za darmo IP: *.centertel.pl 25.07.09, 17:24
      era ma ponad 500 hotspotów - ponad 2 razy więcej...i też darmowe dla posiadczy
      BC i to bez czasowej promocji...
      • Gość: blue Re: W Hotspotach Orange Internet za darmo IP: *.chello.pl 25.07.09, 17:27
        tak, ale hotspoty orange są z tego co widzę dostępne także dla osób z innych
        sieci, w erze tymczasem jedynie dla posiadaczy bc czyli nawet nie dla wszystkich
        w sieci.
    • Gość: Falco W Hotspotach Orange Internet za darmo IP: *.legnica.vectranet.pl 26.07.09, 19:27
      Złodziejska sieć. Każda sieć wi-fi z filtrowaniem adresów MAC albo z WEP jest
      darmowa:)))) Wystarczy nieco doświadczenia.
    • Gość: wójek W Hotspotach Orange Internet za darmo IP: *.chello.pl 26.07.09, 19:52
      Mogłoby być trochę więcej tych hotspotów, no ale pewnie z czasem będzie ich
      przybywać. Dobre jest to, że można korzystać nawet będąc u innego opa.

• Gość: myśliciel W Hotspotach Orange Internet za darmo IP: *.geomar.pl 27.07.09, 08:30
      Chodzi pewnie o zrobienie bazy numerków potencjalnych klientów z poza sieci ;D
      Ciekawe czy po zalogowaniu się do takiego Hotspot-a otrzymuje się sms-y z
      reklamą Orange ?
      • Gość: gość portalu Re: W Hotspotach Orange Internet za darmo IP: *.centertel.pl 27.07.09, 09:57
        ja pobrałem kod i nie otrzymałem żadnej reklamy jak na razie
    • Gość: gość portalu Re: W Hotspotach Orange Internet za darmo IP: *.centertel.pl 27.07.09, 09:56
      możesz :) promocja jest dla wszystkich, nie tylko dla klientów orange

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka