05.10.24, 14:47
Jego imię ma znacznie więcej liter, ale tak się zaczyna. Młody chłopanio, chudy jak patyk i cienki jak patyk, zawitał do naszego gymu 3 lata temu i przez 3 lata pracowaliśmy ramię w ramię w róznych cudacznych sytuacjach, oglądaliśmy i fotografowaliśmy razem wschody słońca o 7 rano w pracy, i zachody o 7 wieczorem. S. jako cudem odratowany przed śmiercią w inkubatorze gdzieś w Hindustanie wcześniak, po awarii prądu, która odłaczyła inkubator, ma poczucie, że ma misję w życiu, aby być mędrcem na miarę Sadhguru. Całkiem dobrze opanował już sztukę bycia najmniej sfrustrowanym i najbardziej uśmiechniętym 26-latkiem jakiego widziałam. Mieliśmy na swoim koncie jako parę sukcesów i parę porażek jako para good cop-bad cop. Ja darłam jełopę, a on niezwykle miło konwersował z delikwentami. Pięknym ukoronowaniem jego ostatniego dnia wczoraj był ostatni dzień Susanny, naszego wspólnego wysiłku, aby Suzanna po chemii i radiacji poszła do domu. A nogi jej się rozjeżdzały na wszystkie strony i tułów nie trzymał się prosto, tak że wisiała na maszynie do stania jak kukła wypchana trocinami.. "Nie uda mi się, jutro zaczniemy wstawac". "Shut up and get up, innego wyjścia nie ma" -musiałam jej powiedzieć na 3 dzień . Wczoraj był Susanny ostatni dzień, bez chodzika chodzącej już i po schodach dającej sobie radę. Dziś wypiska do domu, a Shiva w swoją stronę, gdzie go los zawieje i prawo imigracyjne amerykańskie pozwoli pracować na wizie pracowniczej. Docelowo S. chce wylądować w Kanadzie, gdzie mieszka jego żona i gdzie klimat mu odpowiada, jako że upały źle znosi od przygody w inkubatorze.
Wczoraj byłam kompletnie zaskoczona solidnym hug, jakim mnie obdarował, który trwał i trwał. Udokumentowałam też telefonem jego ostatni punch out i ostatni spacer przez drzwi gymu.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Shiva 05.10.24, 17:49
      Zrobiłaś się sentymentalna. Każdy szuka swojego miejsca na ziemi. Może i on znajdzie.
      • a_iii_ty Re: Shiva 05.10.24, 18:05
        a ty glupi jak zawsze.
    • yppah Re: Shiva 05.10.24, 20:26
      Ale masz fantastyczna prace. Zmieniasz ludzkie zycie na lepsze.
      • a_iii_ty Re: Shiva 05.10.24, 23:00
        a iii ty.
        • yppah Re: Shiva 06.10.24, 00:15
          A co, nieprawda moze?
          • shachar Re: Shiva 06.10.24, 01:06
            Po tym, co przeczytałaś, to prawda. ale tak naprawdę to nieprawda. Sama byłam zdziwiona, jak bohatersko to wszystko wyszło z Susanną. Ale Susanna zdarza się raz na 5-10 lat. W międzyczasie są setki, jeśli nie tysiące pierdolonych zjebów, samotnych pań na wczesnej emeryturze, potrzebujących kogoś, kto je dopieści emocjonalnie, bezczelnych grifterów, którzy po prostu lubią, żeby im podcierać dupę ( coś niesłychanego, ale to prawda), no i 95% po prostu leni . Nie na darmo Hormozi mówi, że nie ma lepszych czasów niż obecne, aby odnieść sukces, bo wszyscy wkoło to takie mięczaki, że mozna ich przebić i przeskoczyć zwykłą konsekwencją w działaniu. Miałam już dość widocznie owego dnia piżdzenia następnej kobiety prawie w moim wieku, że ona czegoś nie może i powiedziałam jej prawdę, taka jaka ona jest. Nie przypominam sobie, abym wcześniej komuś powidzała, żeby zamknął dziób i przestał mówić po prostu. Bo z ust Susanny lały sie słowotoki, a to ,a tamto, a sramto, a owamto, że jutro, ze nogi jej nie trzymają, że po obiedzie nie może.Na szczęście to zawzięta Ormianka, miała jeszcze parę w sobie.
            • yppah Re: Shiva 06.10.24, 13:23
              Rzadko jestesmy tak naprawde swiadomi, jak wplywamy na zycie innych. Moze spektakularny sukces widzisz nieczesto, ale mysle, ze Twoja postawa wplywa na znacznie wieksza liczbe ludzi niz jeden na 5-10 lat. Moze im nie mowisz, zeby zamkneli dziob czy cos ekwiwalentnego, ale przeciez z siebie i tak emanujesz.

• a_iii_ty Re: Shiva 06.10.24, 14:39
                przestan pierdolic te peany. nawet Hitler mial dobre strony.
                • yppah Re: Shiva 06.10.24, 15:04
                  A Ty przestan byc zazdrosny i nie porownuj Szakiry do Hitlera, bo jak wezme laczka od tej w laczkach po sasiedzku, to sie nie pozbierasz...

smile
                  • a_iii_ty Re: Shiva 06.10.24, 15:21
                    szarpaczki szukasz?
                    • yppah Re: Shiva 06.10.24, 15:36
                      Przeciez to Ty zaczepiasz mnie big_grin
                      • a_iii_ty Re: Shiva 06.10.24, 16:14
                        Jesli proba zastopowania pierdolenia glupot to zaczepka, to masz racje.
                        • yppah Re: Shiva 06.10.24, 17:14
                          To, co pisze, nie jest ani obrazliwe, ani nie narusza niczyich praw. Tak wiec pocalujta w dupe wojta smile

• a_iii_ty Re: Shiva 06.10.24, 18:23
                            Nie mowie, ze jest obrazliwe, ani ze narusza czyjes prawa. Jest zwyczajnie glupie. Bez znaczenia. O kazdym z nas moznaby powiedziec to samo. Kapiszi?
                            • yppah Re: Shiva 06.10.24, 18:42
                              Mam nadzieje, ze Ci chociaz placa od kazdej bzdury, ktora piszesz wink
                              • a_iii_ty Re: Shiva 06.10.24, 19:07
                                Buahaha, wlasnie to samo pomyslalem o Tobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka