Dodaj do ulubionych

Wilczamio !!!

27.02.26, 01:04
Mówili że nie da się z nami wytrzymać i włączają opcję nie widzenia nas (przynajmniej jeden).

Znowu nieprawda...

Czujność rewolucyjna nie pozwala.
Obserwuj wątek
    • a_iii_ty Re: Wilczamio !!! 27.02.26, 01:17
      Nie wywoluj wilkolaka z lasu... Ja juz ja wygonilem i nie widze jej ...
    • wilczamia Re: Wilczamio !!! 27.02.26, 02:17
      Starosc jest jednak straszna, kiedy cale zycie bylo sie zlym czlowiekiem, jak dowodzi casus tej geriatrycznej tluszczy…

Musze powiedziec, ze jestem jednak zaskoczona, jak bardzo sa tepi. Wydawalo im sie widocznie, ze im modusu operandi w postaci permanentnego grupowego wymiotowania na Ciebie nic nie zaburzy, a tu zonk, tak nie bedzie po wsze czasy 😉

Ale mam watpliwosci, szczerze piszac, czy rozumieja, w czym biora udzial. Wydaje mi sie, ze kognitywnie jest za bardzo niehalo.

Natomiast tak, wlaczyc ignora i pilnie studiowac jednoczesnie… 🤣🤣🤣

• extramuralruraoccasional Re: Wilczamio !!! 27.02.26, 12:04
        W wersji idealnej zapewne powinno być tak, że starsi i mądrzejsi bajają, a kmioty takie jak ja czy Ty słuchają i łykają wstępnie przeżutą papkę podaną do wierzenia. Jak widać, również na tym forum.

www.youtube.com/shorts/QtX5du-2r5Y

I dopóki kmioty gladko łykają z własnej woli, to jakoś idzie. Problem zaczyna się, kiedy starsi i mądrzejsi tak się rozbuchają, że chcą wtłaczać tę papkę od razu do gardeł pod ciśnieniem, jak kaczkom tuczonym na foie gras.
        • wilczamia Re: Wilczamio !!! 27.02.26, 12:39
          Jezu, jakie ja mam braki w polskiej kulturze... przeciez to jest doskonale big_grin Znalazlam calosc na VOD big_grin

vod.tvp.pl/teatr-telewizji,202/rozmowy-przy-wycinaniu-lasu,393400

Niektorym wylaczaja sie w tym procesie resztki kregoslupa, o ile w ogole je maja. Ja nie mowie Tajwanczykom, jak maja sobie relacje z Chinami ukladac i ich nie jebie, kiedy postepuja inaczej niz wg mnie byloby lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka