kazzol 25.10.11, 18:47 niewątpliwie trendem tej zimy będą dziunie oraz zbalzowane hipsterki w botkach z kożuszkiem, od chuja ich na mieście, spójrzcie pod nogi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:32 anna_geras napisała: > Oooo jest nasz ekspert > otwierając Twój komentarz bardziej liczyłem na wpis: mam takie!! Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:43 te laczki sa chyba inspirowane obuwiem roboczym konserwatorek powierzchi plaskich lub ewentualnie obuwiem ortopedycznym Odpowiedz Link
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:44 lezka_z_posen napisała: > te laczki sa chyba inspirowane obuwiem roboczym konserwatorek powierzchi plaski > ch lub ewentualnie obuwiem ortopedycznym konserwatorki chyba miały jeszcze wywiew na 3 palce stóp Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:48 no bo to nie jest wierna kopia, tylko "wariacja na temat" Odpowiedz Link
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:49 lezka_z_posen napisała: > no bo to nie jest wierna kopia, tylko "wariacja na temat" to czekam na wariacje na temat fartuchów nylonowych Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:53 a tak serio to ja w azji jakos nie przycielam tych futrzakow (musze sie dokladniej przygladac)-ale pewnie lada moment trend z europy do azji dotrze Odpowiedz Link
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:56 lezka_z_posen napisała: > a tak serio to ja w azji jakos nie przycielam tych futrzakow (musze sie dokladn > iej przygladac)-ale pewnie lada moment trend z europy do azji dotrze 'wywinięty kożuszek' bo o to w zasadzie chodzi, może też być na 'traperkach' Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:30 a "w zime" mozemy liczyc na wariacje na temat tych kultowych papci gadzetomania.pl/2011/06/02/kultowe-buty-relaks-wracaja-na-rynek kazzola chyba jeszczena swiecie nie bylo Odpowiedz Link
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:42 normalne kalosze już chiba na nikim wrażenia nie robią, ale ostatnio przylukałem w sklepie na pólce takie eleganckie kalosze botki, co można je do getrów i torebki kazar ubrać. na nogach u jednej damy już teżwidziałem Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:46 jeszcze ino grabie w lape, chustka na leb i mozna smigac w oborze Odpowiedz Link
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:47 oczywiście, jeśli któraś z forumowych Dam nosi opisywane przeze mnie produkty, to jej to nie dotyczy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:56 kazzol napisał: > oczywiście, jeśli któraś z forumowych Dam nosi opisywane przeze mnie produkty, > to jej to nie dotyczy za pozno kazzol - jesli ktoras z forumowych dam nosi takie lacze, to juz zdazyla zajebac focha Odpowiedz Link
anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:59 U mnie klasyczne. czarne kozaki już odpalone. A te botki to buty jak buty, szału nie ma, wiochy też imo, nie wiem co by sie musiało stać,żebym musiała się wierze na giry gapić Odpowiedz Link
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:03 anna_geras napisała: > U mnie klasyczne. czarne kozaki już odpalone. A te botki to buty jak buty, szał > u nie ma, wiochy też imo, nie wiem co by sie musiało stać,żebym musiała się wie > rze na giry gapić każdy ma prawo do swojego 'hobbi' Anno ) Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:06 anna_geras napisała: > U mnie klasyczne. czarne kozaki już odpalone. A te botki to buty jak buty, szał > u nie ma, wiochy też imo, nie wiem co by sie musiało stać,żebym musiała się wie > rze na giry gapić przymusu gapienia sie nie ma (chociaz ja bardzo lubie wiare obcinac "od stop do glow", zwlaszcza te smutne mordy w metrze), ale papcie z kozuszkiem sa naprawde wyjatkowo masakryczne. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:13 U mnie mega tolerancja w każdym temacie chyba, co kto nosi na sobie zwłaszcza. Sama często mam wyjebane. Te botki u mnie by nie przeszły ze względu na obcas - za wygodna na obcasy jestem w ogóle botki do mnie nie przemawiajo- ale wiara niech se nosi jak jej sie podoba. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:18 anna_geras napisała: > U mnie mega tolerancja w każdym temacie chyba, co kto nosi na sobie zwłaszcza. > Sama często mam wyjebane. Te botki u mnie by nie przeszły ze względu na obcas - > za wygodna na obcasy jestem w ogóle botki do mnie nie przemawiajo- ale wiara > niech se nosi jak jej sie podoba. zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go stac itp.ale chyba stwierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - mozna Odpowiedz Link
anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:21 lezka_z_posen napisała: > anna_geras napisała: > zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go stac itp.ale chyba s > twierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - mozna a ja gdzieś napisałam,ze nie można? btw kaaz musi być szczęsliwym młodym człowiekiem, skoro takie ma fajne problemy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:27 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > anna_geras napisała: > > > zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go stac itp.ale c > hyba s > > twierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - mozna > > a ja gdzieś napisałam,ze nie można? a czy ja gdzies napisalam, ze Ty tak napisalas? Odpowiedz Link
anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:30 lezka_z_posen napisała: > anna_geras napisała: > > > lezka_z_posen napisała: > > > > > anna_geras napisała: > > > > > zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go stac itp > .ale c > > hyba s > > > twierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - mozna > > > > a ja gdzieś napisałam,ze nie można? > > a czy ja gdzies napisalam, ze Ty tak napisalas? a czy ja gdzieś napisałam,że Ty napisałas no dobra chujowe te botki ale niech se noszo + kaszkiet albo czapka z nausznikami + futerko Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:33 > > > > > > > anna_geras napisała: > > > > > > > zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go st > ac itp > > .ale c > > > hyba s > > > > twierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - mozna > > > > > > a ja gdzieś napisałam,ze nie można? > > > > a czy ja gdzies napisalam, ze Ty tak napisalas? > > a czy ja gdzieś napisałam,że Ty napisałas no dobra chujowe te botki ale > niech se noszo + kaszkiet albo czapka z nausznikami + futerko i w takim zestawie do kina na "listy do m." - plus zabawa do rana, az sie botki zagrzejo i nauszniki spadno Odpowiedz Link
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:34 anna_geras napisała: btw kaaz musi być szczęsliwym młodym czło > wiekiem, skoro takie ma fajne problemy eh Anno Jakby to powiedział poseł Miller z twojego okregu - józiolisz Odpowiedz Link
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:59 lezka_z_posen napisała: > kazzol napisał: > > > oczywiście, jeśli któraś z forumowych Dam nosi opisywane przeze mnie prod > ukty, > > to jej to nie dotyczy > > za pozno kazzol - jesli ktoras z forumowych dam nosi takie lacze, to juz zdazyl > a zajebac focha Sori Gieras Odpowiedz Link
n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:54 takie kalosze (a nawet brzydsze, bo w kratkę) nosi jedna moich pracowych "koleżanek" (baba po 50). byłam mocno zdziwiona kiedy to zauważyłam, bo ta koleżanka ubrana zawsze klasycznie i elegancko. botków z futerkiem nie widziałam, do nas na prowincję dotrą może pod koniec sezonu Odpowiedz Link
n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:30 kazzol napisał: > niewątpliwie trendem tej zimy będą dziunie oraz zbalzowane hipsterki w botkach > z kożuszkiem, od chuja ich na mieście, spójrzcie pod nogi > tak sobie uświadomiłam, że one są bardzo w typie mojej "światowej" siostry - zjeżdża za kilka dni do Polski na Wszystkich Świętych to dokładnie obadam Odpowiedz Link
n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 27.10.11, 16:21 w związku z tym ze zjebało mi się auto do roboty jeżdżę komunikacją miejską. nie cierpię zbytnio z tego powodu bo połowę drogi pokonuję pieszo a połowę autobusem/tramwajem - lubię spacery, bo oglądam sobie co zmieniło się w mieście od czasów kiedy jeżdżę autem + dokonuję ciekawych obserwacji modowych. dzisiaj przylukałam 4 lole w botkach na obcasie z futerkiem + jedna w moim biurowcu. 3 z nich ubrane tandetnie, niedomyte, chujowy makijaż + włosy farbowane domowymi metodami (takie studentki najgorszych prywatnych uczelni), jedna neutralna i tylko jedna z nich poza butami resztę prezentowała ciekawą. Odpowiedz Link
kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 27.10.11, 21:33 no widzisz, botki są zajebiste tej zimy są jeszcze dwa tredny, które przylukalem - połaczenia kalosza ze skórą, tzn. dół jest na połysk kaloszowy, a potem do kolana taka pomarszczona skóra. Kilka dam przyuważyłem. natomiast dziś przylukałem połączenie baletek z wysokim butem - tzn dół to jest zrobiona na połysk baletka, która jest połączona z materiałem idącym do samego kolana. Czyli taki baletko-kozak, baletka z ocieplaczem itd Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 30.10.11, 12:56 zadnej lyzwiarki jeszcze w azji nie zaobserwowalam www.pudelek.pl/artykul/36037/kto_zalozyl_buty_z_lyzwami_foto/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 30.10.11, 14:47 lezka_z_posen napisała: > zadnej lyzwiarki jeszcze w azji nie zaobserwowalam > www.pudelek.pl/artykul/36037/kto_zalozyl_buty_z_lyzwami_foto/ pewnie zajebiście wygodne pamiętam jak fajnie się w łyżwach chodzi Odpowiedz Link
n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 05.11.11, 09:21 zapomniałam napisać - mój prywatny, rodzinny jacyków na pytanie o botki z futrem odpowiedział "phi, w londynie takie buty nosiło się w zeszłym sezonie" przez ten wątek wszędzie widzę teraz te cholerne buty ohydne są. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 12.11.11, 10:21 botki z kozuszkiem majo konkurencje www.pudelek.pl/artykul/36296/buty_louboutina_z_lwimi_lapami_zdjecia/ Odpowiedz Link
n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 12.11.11, 11:18 a propos louboutinów - żałosna jest ta popularność czarnych szpilek na platformie z czerwoną podeszwą. moja koleżanka z pracy dumnie paraduje w podróbach z ryłko, kupiła OSTATNIĄ PARĘ, bo schodziły podobno jak świeże bułeczki. a te z łapami mi się podobają, są śmieszne, sama bym taki chciała gdyby mnie było stać Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 24.11.11, 10:36 slicznosci pomponik.pl/zdjecia/zdjecia-dnia/zdjecie,iId,406266,aAId,21192 Odpowiedz Link