Dodaj do ulubionych

Botki z kożuszkiem 2011

25.10.11, 18:47
niewątpliwie trendem tej zimy będą dziunie oraz zbalzowane hipsterki w botkach z kożuszkiem, od chuja ich na mieście, spójrzcie pod nogi wink
https://papilot3.mykmyk.pl/img/660/0/11144892.JPG
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:12
      Oooo jest nasz ekspertsmile
      • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:32
        anna_geras napisała:

> Oooo jest nasz ekspertsmile
        >

otwierając Twój komentarz bardziej liczyłem na wpis: mam takie!! smile
    • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:43
      te laczki sa chyba inspirowane obuwiem roboczym konserwatorek powierzchi plaskich lub ewentualnie obuwiem ortopedycznymwink
      • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:44
        lezka_z_posen napisała:

> te laczki sa chyba inspirowane obuwiem roboczym konserwatorek powierzchi plaski
        > ch lub ewentualnie obuwiem ortopedycznymwink

konserwatorki chyba miały jeszcze wywiew na 3 palce stóp smile
        • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:48
          no bo to nie jest wierna kopia, tylko "wariacja na temat"wink
          • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:49
            lezka_z_posen napisała:

> no bo to nie jest wierna kopia, tylko "wariacja na temat"wink

to czekam na wariacje na temat fartuchów nylonowych smile
            • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:53
              a tak serio to ja w azji jakos nie przycielam tych futrzakow (musze sie dokladniej przygladac)-ale pewnie lada moment trend z europy do azji dotrzewink
              • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 20:56
                lezka_z_posen napisała:

> a tak serio to ja w azji jakos nie przycielam tych futrzakow (musze sie dokladn
                > iej przygladac)-ale pewnie lada moment trend z europy do azji dotrzewink

'wywinięty kożuszek' bo o to w zasadzie chodzi, może też być na 'traperkach'
    • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:30
      a "w zime" mozemy liczyc na wariacje na temat tych kultowych papciwink
      gadzetomania.pl/2011/06/02/kultowe-buty-relaks-wracaja-na-rynek
      kazzola chyba jeszczena swiecie nie bylosmile
      • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:42
        normalne kalosze już chiba na nikim wrażenia nie robią, ale ostatnio przylukałem w sklepie na pólce takie eleganckie kalosze botki, co można je do getrów i torebki kazar ubrać. na nogach u jednej damy już teżwidziałem
        https://stylio.pl/members/sales/250/250386_l.jpg
        • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:46
          jeszcze ino grabie w lape, chustka na leb i mozna smigac w oborzewink
        • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:47
          oczywiście, jeśli któraś z forumowych Dam nosi opisywane przeze mnie produkty, to jej to nie dotyczy smile
          • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:56
            kazzol napisał:

> oczywiście, jeśli któraś z forumowych Dam nosi opisywane przeze mnie produkty,
            > to jej to nie dotyczy smile

za pozno kazzol - jesli ktoras z forumowych dam nosi takie lacze, to juz zdazyla zajebac fochawink
            • anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:59
              U mnie klasyczne. czarne kozaki już odpalone. A te botki to buty jak buty, szału nie ma, wiochy też imo, nie wiem co by sie musiało stać,żebym musiała się wierze na giry gapićsmile
              • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:03
                anna_geras napisała:

> U mnie klasyczne. czarne kozaki już odpalone. A te botki to buty jak buty, szał
                > u nie ma, wiochy też imo, nie wiem co by sie musiało stać,żebym musiała się wie
                > rze na giry gapićsmile

każdy ma prawo do swojego 'hobbi' Anno smile)
              • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:06
                anna_geras napisała:

> U mnie klasyczne. czarne kozaki już odpalone. A te botki to buty jak buty, szał
                > u nie ma, wiochy też imo, nie wiem co by sie musiało stać,żebym musiała się wie
                > rze na giry gapićsmile

przymusu gapienia sie nie ma (chociaz ja bardzo lubie wiare obcinac "od stop do glow", zwlaszcza te smutne mordy w metrze), ale papcie z kozuszkiem sa naprawde wyjatkowo masakryczne.
                • anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:13
                  U mnie mega tolerancja w każdym temacie chyba, co kto nosi na sobie zwłaszcza. Sama często mam wyjebane. Te botki u mnie by nie przeszły ze względu na obcas - za wygodna na obcasy jestemsmile w ogóle botki do mnie nie przemawiajo- ale wiara niech se nosi jak jej sie podoba.
                  • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:18
                    anna_geras napisała:

> U mnie mega tolerancja w każdym temacie chyba, co kto nosi na sobie zwłaszcza.
                    > Sama często mam wyjebane. Te botki u mnie by nie przeszły ze względu na obcas -
                    > za wygodna na obcasy jestemsmile w ogóle botki do mnie nie przemawiajo- ale wiara
                    > niech se nosi jak jej sie podoba.

zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go stac itp.ale chyba stwierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - moznawink
                    • anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:21
                      lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:

> zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go stac itp.ale chyba s
                      > twierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - moznawink

a ja gdzieś napisałam,ze nie można?smile btw kaaz musi być szczęsliwym młodym człowiekiem, skoro takie ma fajne problemysmile
                      • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:27
                        anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                        >
                        > > anna_geras napisała:
                        >
                        > > zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go stac itp.ale c
                        > hyba s
                        > > twierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - moznawink
                        >
                        > a ja gdzieś napisałam,ze nie można?smile

a czy ja gdzies napisalam, ze Ty tak napisalaswink?
                        • anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:30
                          lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
                          >
                          > > lezka_z_posen napisała:
                          > >
                          > > > anna_geras napisała:
                          > >
                          > > > zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go stac itp
                          > .ale c
                          > > hyba s
                          > > > twierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - moznawink
                          > >
                          > > a ja gdzieś napisałam,ze nie można?smile
                          >
                          > a czy ja gdzies napisalam, ze Ty tak napisalaswink?

a czy ja gdzieś napisałam,że Ty napisałassmile no dobrasmile chujowe te botkismile ale niech se noszo + kaszkiet albo czapka z nausznikami + futerkosmile
                          • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:33
                            > > >
                            > > > > anna_geras napisała:
                            > > >
                            > > > > zgadza sie, tez uwazam: niech kazdy nosi co lubi, na co go st
                            > ac itp
                            > > .ale c
                            > > > hyba s
                            > > > > twierdzic, co jest (subiektywnie)ladne lub brzydkie - moznawink
                            > > >
                            > > > a ja gdzieś napisałam,ze nie można?smile
                            > >
                            > > a czy ja gdzies napisalam, ze Ty tak napisalaswink?
                            >
                            > a czy ja gdzieś napisałam,że Ty napisałassmile no dobrasmile chujowe te botkismile ale
                            > niech se noszo + kaszkiet albo czapka z nausznikami + futerkosmile

i w takim zestawie do kina na "listy do m." - plus zabawa do rana, az sie botki zagrzejo i nauszniki spadnowink
                      • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:34
                        anna_geras napisała:

btw kaaz musi być szczęsliwym młodym czło
                        > wiekiem, skoro takie ma fajne problemysmile

eh Anno smile Jakby to powiedział poseł Miller z twojego okregu - józiolisz smile
            • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:59
              lezka_z_posen napisała:

> kazzol napisał:
              >
              > > oczywiście, jeśli któraś z forumowych Dam nosi opisywane przeze mnie prod
              > ukty,
              > > to jej to nie dotyczy smile
              >
              > za pozno kazzol - jesli ktoras z forumowych dam nosi takie lacze, to juz zdazyl
              > a zajebac fochawink

Sori Gieras smile
        • n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 21:54
          takie kalosze (a nawet brzydsze, bo w kratkę) nosi jedna moich pracowych "koleżanek" (baba po 50). byłam mocno zdziwiona kiedy to zauważyłam, bo ta koleżanka ubrana zawsze klasycznie i elegancko.
          botków z futerkiem nie widziałam, do nas na prowincję dotrą może pod koniec sezonu wink
    • n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 25.10.11, 22:30
      kazzol napisał:

> niewątpliwie trendem tej zimy będą dziunie oraz zbalzowane hipsterki w botkach
      > z kożuszkiem, od chuja ich na mieście, spójrzcie pod nogi wink
      > https://papilot3.mykmyk.pl/img/660/0/11144892.JPG

tak sobie uświadomiłam, że one są bardzo w typie mojej "światowej" siostry - zjeżdża za kilka dni do Polski na Wszystkich Świętych to dokładnie obadam wink
    • n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 27.10.11, 16:21
      w związku z tym ze zjebało mi się auto do roboty jeżdżę komunikacją miejską. nie cierpię zbytnio z tego powodu bo połowę drogi pokonuję pieszo a połowę autobusem/tramwajem - lubię spacery, bo oglądam sobie co zmieniło się w mieście od czasów kiedy jeżdżę autem + dokonuję ciekawych obserwacji modowych. dzisiaj przylukałam 4 lole w botkach na obcasie z futerkiem + jedna w moim biurowcu. 3 z nich ubrane tandetnie, niedomyte, chujowy makijaż + włosy farbowane domowymi metodami (takie studentki najgorszych prywatnych uczelni), jedna neutralna i tylko jedna z nich poza butami resztę prezentowała ciekawą.
      • kazzol Re: Botki z kożuszkiem 2011 27.10.11, 21:33
        no widzisz, botki są zajebiste tej zimy smile

są jeszcze dwa tredny, które przylukalem - połaczenia kalosza ze skórą, tzn. dół jest na połysk kaloszowy, a potem do kolana taka pomarszczona skóra. Kilka dam przyuważyłem.

natomiast dziś przylukałem połączenie baletek z wysokim butem - tzn dół to jest zrobiona na połysk baletka, która jest połączona z materiałem idącym do samego kolana. Czyli taki baletko-kozak, baletka z ocieplaczem itd smile
    • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 30.10.11, 12:56
      zadnej lyzwiarki jeszcze w azji nie zaobserwowalamwink
      www.pudelek.pl/artykul/36037/kto_zalozyl_buty_z_lyzwami_foto/
      • anna_geras Re: Botki z kożuszkiem 2011 30.10.11, 14:47
        lezka_z_posen napisała:

> zadnej lyzwiarki jeszcze w azji nie zaobserwowalamwink
        > www.pudelek.pl/artykul/36037/kto_zalozyl_buty_z_lyzwami_foto/

pewnie zajebiście wygodnesmile pamiętam jak fajnie się w łyżwach chodzismile
    • n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 05.11.11, 09:21
      zapomniałam napisać - mój prywatny, rodzinny jacyków na pytanie o botki z futrem odpowiedział "phi, w londynie takie buty nosiło się w zeszłym sezonie" wink
      przez ten wątek wszędzie widzę teraz te cholerne buty wink ohydne są.
    • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 12.11.11, 10:21
      botki z kozuszkiem majo konkurencjewink
      www.pudelek.pl/artykul/36296/buty_louboutina_z_lwimi_lapami_zdjecia/
      • n_x Re: Botki z kożuszkiem 2011 12.11.11, 11:18
        a propos louboutinów - żałosna jest ta popularność czarnych szpilek na platformie z czerwoną podeszwą. moja koleżanka z pracy dumnie paraduje w podróbach z ryłko, kupiła OSTATNIĄ PARĘ, bo schodziły podobno jak świeże bułeczki.
        a te z łapami mi się podobają, są śmieszne, sama bym taki chciała gdyby mnie było stać wink
    • lezka_z_posen Re: Botki z kożuszkiem 2011 24.11.11, 10:36
      slicznosciwink
      pomponik.pl/zdjecia/zdjecia-dnia/zdjecie,iId,406266,aAId,21192

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka