Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:57 słyszeliście cos na temat tego biura podrózy bo właśnie z nim wybieram się na wakacje na Ukrainę. Dzięki za odpowiedż Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julsza dwuglos o Wygodzie 20.08.05, 12:41 tu masz krytyke: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29584&w=27558797 a teraz moja opinia - jestem zachwycona tym biurem i jakoscia swiadczonych przez nich uslug!!!!!!!!! bylam 2 lata z rzedu - na Sycylii i w Grecji. W Grecji bylo wszystko ok, bardzo dobra organizacja, pilotka, ktora wielokrotnie prowadzila tam wycieczki, znajca Grecje, zwyczaje, ludzi, sympatyczna, zorganizowana, dziewczyna po historii sztuki, bardzo dobrze przygotowana, dobre hotele i warunki mieszkaniowe, smaczne jedzenie - naprawde nie ma sie do czego przyczepic. Sycylia to byl dla mnie wzorzec idealnej wycieczki!!! Wszystko bardzo dobrze zorganizowane - nie bede powtarzac tego, co przed momentem napisalam o Grecji. Dodatkowym plusem bylo dwoch pilotow - tez po historii sztuki, kochajacych Wlochy, ktorzy to wszystko na dodatek potrafili nam przekazac, opowiedziec. Poza tym - troska o klienta - 2 lata temu dla 2 osob z Poznania zorganizowali przejazd do Katowic, a w ubieglym roku - zrobili to tylko dla mnie za te cene, jaka jest podana za antenki, bez podnoszenia jej. Bardzo to bylo ujmujace. Bardzo chcialam rowniez w tym roku z nimi jechac, ale nie pasowaly mi terminy wycieczek. Licze, ze w przyszlym roku do nich wroce. Ukraine maja pierwszy raz w ofercie - moze byc tak jak napisal kolega na tamtym forum o opiniach o biurach podrozy: niesprawdzony rezydent, niezorientowany, nieprzykladajacy sie... Ja nigdy nie zalowalam, ze wybieralam Wygode, polecam ja kazdemu z czystym sumieniem. Nie mam udzialow w tej firmie ani nikt z mojej rodziny, nie jestem tam zatrudniona, mieszkam daleko, dlaeko od Krakowa... Pozdrawiam Odpowiedz Link