Dodaj do ulubionych

Bielizna DONNA

14.02.09, 14:16
Wyszukałam w necie piękną bieliznę -krakowska firma DONNA -
strasznie mi się spodobał ten komplecik - na Walentynki byłby
akurat - zmysłowy , delikatny i po zdjęciu sądząc może być wygodny
www.donna.net.pl/kolekcje/satyna2008/2/3

co sądzicie?
żałuję , że nie mają swojego sklepu w Radomiu
Obserwuj wątek
    • i.w.o.n.k.a Re: Bielizna DONNA 14.02.09, 17:05
      Bardzo ładny, szkoda ze nie ma białego :( widziałam tylko czarny i
      czerwony.
      • malaga013 Re: Bielizna DONNA 20.02.09, 11:56
        śliczny, nie tylko na walentynki- czarny też mi się bardzo podoba:)
    • kitka112 Re: Bielizna DONNA 25.02.09, 14:28
      Witam,
      na walentynki ten komplet idealny ale nie tylko :P wygląda na to że będzie
      wygodny :P na pewno się spodoba Twojemu partnerowi :P ja też żaluję że firma
      Donna ma tak mało sklepów na terenie Polski, ale nie długo na pewno sie to zmieni.
    • millaisa Re: Bielizna DONNA 27.02.09, 15:56
      No, faktycznie nie ma.
      A jaka kolekcja Wam się najbardziej podoba z donny?
    • k_suzi Re: Bielizna DONNA 02.03.09, 05:23
      Brak sklepu internetowego to ogromny minus tej marki, tak naprawdę dobrą sieć
      sprzedaży mają jedynie w Krakowie gdzie jest kilka sklepów, inne miasta są
      traktowane po "macoszemu". A komplecik śliczny :)
      • millaisa Re: Bielizna DONNA 02.03.09, 13:51
        Słyszałam że to ma się zmienić. Tzn. że coś w stronę internetu już robią.
        Ciekawe co z tego wyjdzie. Ja też byłabym zadowolona jeśli byłby taki sklep.
    • a_gneskka Re: Bielizna DONNA 04.03.09, 02:40
      Jak wprowadzą normalną rozmiarówkę (obwody od 60 i miski choć do polskiego K) to porozmawiamy. Na razie: z czym do ludzi?
      • dzikasurykatka Re: Bielizna DONNA 17.03.09, 16:55
        Och, bez przesady, i tak mają szerszą "gamę" rozmiarów niż większość firm w
        Polsce. I przede wszystkim - bielizna Donny jest tańsza, więc jeśli ktoś się
        wpasowuje w ich rozmiarówkę i odpowiadają mu produkty Donny, to po co wydawać
        fortunę na droższe staniki brytyjskich firm?
        • kulki Re: Bielizna DONNA 17.03.09, 23:08
          > Och, bez przesady, i tak mają szerszą "gamę" rozmiarów niż
          > większość firm w Polsce.
          70-80 A-D to jest ta szersza rozmiarówka???
          Jesteś z ich działu marketingu, czy jak?
          • bartek.usta-usta Re: Bielizna DONNA 18.03.09, 09:54
            kulki - powiedz mi:
            Czy WellnesPark w Krakowie, gdzie za skorzystanie z siłowni za jeden dzień
            kosztuje 25zł a fitness 48 zł i posiada jedne z najlepiej wyposażonych miejsc do
            ćwiczeń - też uznasz za marne, do kitu, nie warte uwagi - tylko dlatego, że Ty
            (bądź ktokolwiek inny) nie wydałby tylu pieniędzy na jeden dzień siłowni?

Wiesz o co mi chodzi ;>
            Pozdrawiam
            • pola731 Re: Bielizna DONNA 18.03.09, 11:41
              Bartku :)
              wiem , że zależy Ci na dyskusji o tej bieliznie - wiem czemu :)
              ale nie traktuj nas jak dzieci w piaskownicy !!!
              skoro dziwczyny piszą , że to marny przedział rozmiarówki - to JEST
              MARNY przedział ;
              jeśli producent naprawdę chce rzetelnej opinii to niech nie bolą
              słowa krytyki - chyba po to ta kampania???

piszemy co NAM SIĘ Z KOLEKCJI PODOBA A CO NIE - chyba o to chodzi w
              tej Waszej kampanii??
              • dzikasurykatka Re: Bielizna DONNA 18.03.09, 15:44
                Nie znacie polskiej rzeczywistości? Większość Polek kupuje biustonosze za 20
                złotych, nie za 150. Przy czym te za 20 złotych to rozmiary 70A, 75B, 75C, 80C,
                80D i 85D. To jest SZEŚĆ rozmiarów. I trzeba jakoś z tym żyć i dawać sobie radę.
                Donna ma biustonosze za kilkadziesiąt złotych i, stosownie do wyższej ceny, ma
                więcej niż sześć rozmiarów. Panache i Freya mają mnóstwo rozmiarów, ale
                biustonosze za ponad stówę, mnie na to nie stać. Zauważcie tę zależność: skromna
                rozmiarówka (no, ale jak by nie patrzeć, zawsze znajdzie się ktoś, kto się
                wpasuje), ale i cena nie jest aż tak wysoka (choć wiem, że i tak wiele kobiet
                nie może sobie nawet na takie biustonosze pozwolić).
                • pola731 Re: Bielizna DONNA 18.03.09, 17:01
                  ja akurat kupuję od lat Triumpha i Felinę - masz rację - trochę
                  kosztują - ale są wygodne i trwałe - a wiecie też jak ważne jest
                  odpowiednie dobranie biustonosza - spędzamy w nim cały dzień

dlatego wierzę dziewczynom z większym biustem , że nieraz mają
                  problem z dobraniem rozmiaru i fasonu - łatwiej coś kupić jak ma się
                  duży wybór i myślącego sprzedawcę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka