07.04.10, 16:09
Polecam zajrzenie na na stronę gdzie znajduje się, bezpłatny kurs motywacji, z
którego można dowiedzieć się jak motywować siebie i innych. Kurs nazywa się
Wspaniała Motywacja i ja z niego wiele wyniosłam.

www.motywacja.tk
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czarny_winetu Re: Motywacja 28.04.10, 15:31
      Dzieki za link, z pewnoscią się pzryda.
      Automotywacji szczególnie nigdy za wiele :)
      Nawet jesli ma się jej w sobie dużo to i tak nadchodzi moment kiedy się niestety
      wyczerpuje.
    • someday_someone Re: Motywacja 29.04.10, 12:17
      oj tak zgodzę się, że link na pewno się przyda, bo mnie ostatnio strasznie
      brakuje motywacji do robienia czegokolwiek;/ niby piękna pogoda, ale jakoś mnie
      to dużo bardziej rozstraja i rozleniwia niż motywuje do działania.
      Ale na pewno zajrzę na tą stronkę i zobaczę, jak się można zmotywować;)
    • wojcik_al Re: Motywacja 04.05.10, 23:48
      dla mnie najlepszą formą motywacji jest przejście na "ty". nic tak nie
      dowartościowuje ludzi jak postawienie ich równym sobie. Nie czują się wtedy źle
      i mają zaufanie do drugiego człowieka. Co o tym myśłicie?
    • red.kaprysna Re: Motywacja 04.01.11, 16:07
      ja polecam stronkę www.nieogladam.tv na której w każdy poniedziałek jest nowy felieton pt. "Zacznij tydzien z wigorem".
      Polecam!
    • motywujsie Re: Motywacja 10.01.11, 20:02
      www.motywujsie.pl
    • mistrzsztuki Re: Motywacja 27.05.14, 15:04
      całkiem wartościowe źródło wiedzy, ale jak chcesz wiedzieć więcej zobacz tutaj

www.motywowac.pl/darmowyporadnik
    • mirek954 Re: Motywacja 29.05.14, 13:34
      A ja polecam darmowe forum, na którym możemy dzielić się naszymi sposobami motywacji. Znajdować nowe skuteczne. Dodatkowym plusem jest to, że możemy sobie robić mini dzienniczki z każdego dnia i po czasie sprawdzić jak zrealizowaliśmy i nasze plany. Czy zmieniliśmy coiś na lepsze i jak to się odbiło na naszym życiu.

Jakie ja miałem i mam problemy z motywacją to głowa mała. Pomogły mi za to pewne audycje i filmy na youtube, fora zagraniczne, szczególnie niektóre tam osoby z podobnymi problemami.

Warto mieć dobrego przyjaciela, jeśli rodzine ma się "spoko" to też może pomóć.
      W moim przypadku rodzina jest typowo toksyczna, a na wileu przyjaciołach po prostu się mocno przejechałem.

Zrobiłem bloga. Mimo wrednej choroby się nie poddaję.
      Wczoraj przypiąłem forum, typowo o motywacji, sposobach na osiąganie sukcesów, metodach organizacji czasu itd.

Cel forum, to stworzenie mini encyklopedii i sposobów motywacji i osiągania sukcesów, założonych sobie ambitnych planów. Wzajemne wspieranie się przez innych to również cel forum.

Tak więc zapraszam do wpisywania się, bo z czasem na pewno różne techniki i metody zaowocują u osób z brakiem sił, chęci, odwagi do spełniania swoich życiowych planów.

• mirek954 Re: Motywacja 29.05.14, 13:47
        freehuman.pl
        zakładka forum, zachęcam do wpisywania się, możemy sobie razem pomóc.
    • magdallena_lena Re: Motywacja 25.09.15, 16:21
      Magnes "Jeśli chcesz być"

Pewnie nie raz zastanawialiście się co podarować osobie, która ma urodziny lub imieniny :). Doskonałym dopełnieniem każdego prezentu może być magnes w połączeniu z tekstem będzie dawał energię do działania, jego grafika będzie dobrze prezentowała się w każdym wnętrzu :) .

Na stronie www.dziekujeza.pl dostępny jest także magnes "Bądź dobrej myśli", który również będzie bardzo dobrym prezentem :) A także pobudzi obdarowaną osobę do działania :).
    • bartus4848 Re: Motywacja 11.10.15, 23:08
      polecam stronkę, na której znajdziecie różne sposoby motywowania się ;)

www.planetamotywacji.pl
    • adeninka Re: Motywacja 22.11.15, 12:33
      Witam wszystkich pozytywnych ludzi! Od dłuższego czasu pracuję nad zmianą swojego życia, na lepsze, ciekawsze, bardziej aktywne, w każdym możliwym aspekcie. Jeśli chcesz zmiany, musisz zacząć porządki, począwszy od tych w swojej głowie, a skończywszy na fizycznych aktywnościach. Njalepiej motywować się w grupie. Zapraszam na mojego bloga, gdzie znajdziecie wiele pozytywnych motywujących tekstów, przykładów prosto z życia, o tym, dlaczego pewne rzeczy należy zmienić itd.
      Polecam zacząć od tego artykułu i zapraszam do całej reszty:)

adeninka.pl/rozwoj/stawiaj-sobie-wysokie-wymagania/

adeninka.pl/rozwoj/stawiaj-sobie-wysokie-wymagania/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka