madohora Re: Walentynki 15.02.24, 18:34 WALENTYNKI W DPS W KATOWICACH - www.wkatowucach.eu - 15.02.2024 Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 15.02.24, 20:06 Cieszą się chłopcy i dziewczynki Bo dziś mamy Walentynki Nie mogę wytrzymać dłużej Widziałam, że niosłeś róże Lecz nie dla mnie proszę pana - A ja taka zakochania i rozczarowana Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 16.02.24, 22:18 Afrodyzjaki wyostrzają apetyt na miłość. Ale czy to samo danie zadziała identycznie na każdego? Nie. Wszystko zależy od naszego temperamentu, a ten od żywiołu, w którym się urodziliśmy. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 17.02.24, 18:13 Myślicie, że tylko ludzie mają licencję na podryw? Nic z tych rzeczy! Sposoby zwierząt na zaprezentowanie swojego wdzięku są znacznie bardziej spektakularne. Co więcej, każdy gatunek ma swój własny. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 17.02.24, 21:07 ZASKAKUJĄCE ODKRYCIE W LESIE. MIŁOŚĆ NIE ZNA GRANIC - Interia - 17.02.2024 Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 17.02.24, 23:26 W parku siedzi młoda para. - Czy była by pani bardzo oburzona gdybym panią pocałował? - Oczywiście ! Broniłabym się z całych sil! Tylko, że jestem bardzo słaba... Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 18.02.24, 16:24 Ten skromny widoczek, Dla pięknych Twych oczek. Na Świętego Walentego, W dniu zakochanego. Czytając choć pomyśl przez chwile, Że ten co wysyła. Wspomina i kocha cię mile. Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 18.02.24, 18:43 TURNIEJ WALENTYNKOWY - Radio Katowice - 18.02.2024 Odpowiedz Link
madohora Re: Walentynki 18.02.24, 23:54 Powszechnie w wielu krajach pary wymieniają się kartkami, kwiatami, czekoladkami lub innymi formami prezentów, aby wyrazić swoją miłość lub przywiązanie do siebie. Stosowanymi współcześnie symbolami walentynek (tzw. walentynki ) są serce , czekolada , gołąbki i figura Kupidyna . We Włoszech w kilku gminach używa się tak zwanych „kluczy walentynkowych”, które wręcza się kochankom jako romantyczny symbol i zaproszenie do odblokowania serca dawcy: pierwotnie były one dawane dzieciom w celu zapobiegania padaczce, zwane „ Choroba walentynkowa”. Odpowiedz Link