03.05.13, 18:24
Szukam sprawdzonego miejsca w Łomiankach lub okolicy, gdzie mógłbym zapisać moje dziecko na wakacje żeby się nie nudziło. Rok temu syn był na półkoloniach w Happylandzie ale nie był do końca zadowolony. Czy możecie mi coś polecić?
Obserwuj wątek
    • 90procent Re: wakacje 03.05.13, 19:31
      stefan, na pewno ,,cóś,, znajdzie dziecku.
      Na ten przykład: siedzenie przed kompem i walenie w klawiaturkę.
      I paluszki i główcia, przez cał dzionek zajęte.
      • olek123455 Re: wakacje 03.05.13, 21:24
        pytam poważnie bo wakacje niedługo i chciałbym zapewnić dziecku jakiś atrakcje żeby się nie nudził
        • j.urek Re: wakacje 03.05.13, 22:12
          Niektórzy myślą, że ludzi nie interesuje nic innego niż jakiś idiota na urzedzie i że są bardzo dowcipni
          • catalabamaa Re: wakacje 03.05.13, 22:23
            Hmm a ile lat ma dziecko ? Może Iclub ? Jakiś sportowy klubik co organizuje półkolonie jakieś ? Np wiem, że któraś szkoła językowa organizowała takowe też w zeszłym roku, do szkoły w Łomiankach też można zapisać i Lato w Mieście jest tanie dość a dzieci mają moc atrakcji !

• olek123455 Re: wakacje 03.05.13, 23:29
              Syn ma 8 lat, interesuje się sportem, filmami, lubi wycieczki a tych w Happylandzie w ubiegłym roku było mało. O Iclubie coś ucichło, chyba przestali się reklamować. Syn chodzi do SP w Dziekanowie Leśnym, tam popytam czy mają jakaś ofertę na wakacje.
              • catalabamaa Re: wakacje 03.05.13, 23:38
                Na zimowe ferie odsyłali do Łomianek, więc ciekawe czy będą prowadzić Lato w Mieście, ale ogólnie Lato w Mieście w SP1 jest interesujące i jak pisałam tanie w porównaniu z innymi półobozami prowadzonymi na mieście, sporo zajęć, wyjść różnych.

Przypomniałam sobie, że też ta szkoła tenisa prowadziła też jakieś półkolonie jeśli Syn lubi sport.

Iclub na razie przycichł bo taki sezon, ale mają nadal jakieś zajęcia u siebie czy w lato pewnie będą oferować opiekę też wystarczy zadzwonić i popytać, ew znaleźć też ich na Facebooku bo też tam mają swoją stronkę. Ale tam też jedna raptem wycieczka dniowa plus jakieś kino jednego dnia, innego basen itp.

Ja byłam w zeszłe lato w HappyLandzie podczas takich niby półkolonii i dzieciaki w środku również ciepło podczas gdy na dworze upał był, były widać spocone takie zmęczone :/ :/ :/ Panie plotkowały przy barze i jakoś różne opinie o tym miejscu słyszałam i oferowanych przez nie zajęciach.

• dzasteena Re: wakacje 13.05.13, 20:57
      Tu iClub :) Zapisy na wakacje trwają a reklamy ruszą lada dzień! Zapraszamy!
      • dzasteena Re: wakacje 13.05.13, 21:30
        www.facebook.com/photo.php?fbid=463518810390457&set=a.395221210553551.92942.329069007168772&type=1&theater
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka