cirano 23.10.08, 07:51 Po ostatnich niemiłych wiadomościach z Nikisza mam mieszane uczucia. Trzeba tam posprzątać i to żelazną miotłą! Do roboty z bydłym, żeby niy mieli czasu i chynci na gupoty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardek1944 Re: Chołota 23.10.08, 09:14 Zgadzam się w 100%z Twoją wypowiedzią-tylko to jest tak ludzie na zebraniu z Policją dużo godają a potym nic ne robią.Pani która deklaruje że mogą u niej policjanci siedziec cało noc i obserwowac nie reaguje jak przychodzi do takich incydentów a to dzieje się pod Jej oknami Odpowiedz Link
cirano Re: Chołota 27.10.08, 12:31 Niy dziw sie kobiytce, fto ji bydzie potym wszyske uokna szklył.? To chyba niy jes ta droga. Policja napewno w przibliżyniu wiy, fto tam broji, ale uoni muszom sprawcy za rynka chycić, żeby sie jeszcze niy wymigoł. TAm tsza prewyncyjnie ta banda zawrić, abo zagonić do łopaty to jym chynć na brojynie uodyndzie. Ale jak mamuśka pojeś do, uopiere, to i synalek wszysko mo w ...uszanowaniu, uostaje ino sie bawić, brojić Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 27.10.08, 16:08 Cirano, mosz racjo zwłaszcza w tym ostatnim zdaniu. Mamuśka rozdmuchała coś a potym wziyna uszy po sobie i jeji synalek jest nojlepszy i czego wy od niego chcie? Odpowiedz Link
cirano Re: Chołota 28.10.08, 08:57 Boja sie, że to choroba wszyskich ślonskich matek dzisioj. Nos matka trzimała za dziub i kozała robić, żebymy na ludzi wyszli, te dzisiyjsze w wielu przipadkach chowio lyni i niystety bandziorow Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 29.10.08, 17:36 Dokładnie to było tak, że w jeden dzień we wrześniu ktoś podpalił śmietniki we wszystkich blokach a potem chyba miał z tego dobrą zabawę. Strażacy nie byli w stanie interweniować we wszystkich blokach równocześnie tym bardziej, że drogę zagradzały samochody. A resztę to już wiecie z programu telewizyjnego... Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Chołota 29.10.08, 17:51 Ojaka sytuacje chodz? A programu nie ogladalem ale z tego wiem ze bandyci z Nikisza pobili strazakow. Odpowiedz Link
cirano Re: Chołota 31.10.08, 14:22 madohora napisała: > Co można zrobić w takiej sytuacji? Lamyntować niyma co. Wandalizm, chacharnia, ogarnio cołki tyn kraj. Trzeba siyngnonc do środkow starych, skutecznych, wyprobowanych, choć niypopularnych. Za pysk bydło i to kriepko Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 09.11.16, 15:17 A mnie zastanawia gdzie są rodzice, śpią spokojnie w domu a ich dzieci od 23:00 do 4:00 nad ranem chodzą naprani i naćpani. A rodzice nic nie wiedzą?! Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 29.08.17, 16:42 Ostatnio w kilku komentarzach przy różnych artykułach przeczytałam takie stwierdzenia. Ja nie udaję, że jej nie ma ale tak prawdę powiedziawszy jest wszędzie. Najbardziej boli to, że wypowiadają się osoby, które nigdy nie były u nas a mają najwięcej do powiedzenia. Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 29.08.17, 16:42 No to co kiedy się spotykomy w jakimś ańfarcie we wiadomym celu? Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 29.08.17, 16:43 BIEDA, BEZROBOCIE, PATOLOGIA WYKAZ DZIELNIC GDZIE JEST NAJGORZEJ - Nasze Miasto - 20.05.2016 Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 29.08.17, 16:44 MAPA ZAGROŻEŃ JUŻ DZIAŁA - Radio Katowice - 14.09.2016 Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 29.08.17, 17:55 MAPA ZAGROŻEŃ JUŻ DZIAŁA - Radio Katowice - 14.09.2016 Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 04.02.21, 20:12 A kiedy u nas? Lepiej jest przymykać oczy na pewne sprawy niż spojrzeć prawdzie w oczy i dostrzec, że jednak mamy problem. Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 29.08.17, 18:36 Niestety, tym razem muszę się z tym zgodzić. Nie rozumiem tylko tego jak jedna patologiczna rodzina może za sobą pociągnąć tłum młodych ludzi. Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 22.03.18, 21:09 Teraz to by się przydała nie żelazna miotła ale cały żelazny mop co by ten bajzel posprzątał. Piątek, sobota, niedziela i to w głęboką noc - czas dla chołoty. Czasem jak jadę gdzieś w sobotę rano to aż strach czekać na autobus. Może jak pozamykają te nocne sklepy to faktycznie coś się uspokoi. Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 22.03.18, 21:10 Tylko z drugiej strony obawiam się, że jak zamkną sklepy to znowu wróci instytucja "babci" Odpowiedz Link
madohora Re: Chołota 15.05.18, 11:58 DZIELNICOWI NA NIKISZU ZATRZYMALI POSZUKIWANEGO LISTEM GOŃCZYM - Moje Katowice - 15.05.2018 Odpowiedz Link