madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 28.06.24, 22:13 Myślałam że już nie zobaczę głupszej reklamy i masz....pojawiła się reklama Komfortu, Brrr... Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 06.07.24, 17:27 BILLBOARDY ZALEWAJĄ MIASTA - www/polsatnews.pl - 06.07.2024 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 11.07.24, 18:51 Z PIWEM NA ROWERZE CZYLI KONTROWERSYJNA REKLAMA NA METROROWERACH - www.tvp.pl - 11.07.2024 Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 22.07.24, 11:31 Już myślałem że widziałam wszystkie głupie reklamy a tu niespodzianka - reklama pt halo, tu polsat... Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 15.12.24, 22:02 Zawsze wiedziałem, że do tego dojdzie. Dziś w trakcie snu pokazały mi się reklamy. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 28.01.25, 00:19 Przyzwyczaiłam się do głupawych reklam ale ostatnio pojawiła się jedna, która mnie irytuje, wkurza do tego stopnia że przełączam na inny program by tego nie słuchać. O co chodzi? O reklamę Rossmana zaczynającą się od słów "Chcę ci coś powiedzieć"... Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 31.01.25, 21:46 Kiedy w końcu ta irytująca reklama zaczynająca się od słów :"chcę ci coś powiedzieć" zniknie z ekranów? Kto to wogóle wymyślił, jakiś/jakaś małolata. Przełączam ją ale ile razy idzie przełączyć program. Specjalnie przełączam a nie wyciszam by może coś do kogoś dotarło. Ta reklama to dno, muł i wodorosty. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 31.03.25, 17:41 Dzisiaj jakiś wysyp idiotyzmów reklamowych. Od rana co jedna reklama to bardziej debilna. Ktoś ogłosił jakiś konkurs na najgłupszą reklamę? Odpowiedz Link