madohora Re: Czerwono miało być 25.01.21, 15:02 Czerwono, bo ktoś kombinował przy forum. Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 14.07.08, 11:19 Nie wiem czemu tu tak czerwono, jak to widziałam pierwszy raz, to myślałam, że mi za coś dali "czerwono kartka". Nawiasem mówiąc ja nie lubię czerwonego koloru w nadmiarze, wolę zielony!!! Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 22.07.08, 16:04 Ja za Azą krzyczę cicho To czerwone co za licho Mam alergię na czerwone Kiedy będzie to zmienione?! Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 22.07.08, 16:05 Cóż, ja na czarno już się staram Tylko w szaradach czerwonym się kalam Wówczas nie jestem w biedzie Bo przynajmniej komentarze widzę Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 22.07.08, 16:06 W Agorze tak się postarali Że na te wcześniejsze czerwone dali ... No i po oczach wali... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ufff, jak tu czerono:) 25.07.08, 20:23 Nooo, na gazecie jak coś chcą ulepszyć to z pewnością spieprzą Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Ufff, jak tu czerono:) 03.08.08, 13:20 Jo niy wiym co wom te kolory zrobily przeca wszystkie som fajne. Czerwone roze - Wom sie podobaja. Na zielony trowce - Wom sie podobo. A w corny klajd - Czy chces czy niychces i tak Cie loblekom Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Ufff, jak tu czerono:) 11.08.08, 08:38 Czy macie jeszcze problemy z kolorami? Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 20.08.08, 17:11 A co do czornego klajdu, no tu chodziło o ancug. Umar taki jedyn facet a był łojcym dwóch synów. I tyn jedyn synek godo do drugiego - Ty mogbyś coś zrobić dlo tego naszego łojca, jo ni mom czasu to ty zorganizuj tyn cały pogrzyb a mie ino przyśli rachunki. Jo to wszystko zapłaca. Jak uradzili, tak zrobili. No i synek dostoł tyż dość wysoki rachunek od krawca, zapłacił. Ale za rok zaś dostoł rachunek od tego samego krawca na ta sama kwota. Zapłacił. Mijo kolejny rok, sytuacja zaś sie powtarzo. W końcu niy wytrzymoł i dzwoni do brata: - Co jest grane, jo już trzeci rok z rzyndu dostaja te same rachunki za krawca? - No wiysz, bo jo pamiyntoł że nasz tata zawsze chcioł być taki elegancki, to jo mu wypożyczył smoking... Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 27.04.14, 17:55 Powyciągane stare wątki i to dlatego Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 06.11.14, 14:46 Bo ja jestem tak szaloną Że dość często na czerwono Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 31.01.15, 21:25 Bo to była jakaś zmiana I strona była czerwonym zafiksowana Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 22.02.18, 22:06 Wtoś sie przekonoł Że "za czetrwono" Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 22.02.18, 22:06 A terozki marnie Skończyło sie cerwone Zostało ino corne Odpowiedz Link
madohora Re: Ufff, jak tu czerono:) 17.01.19, 13:37 A tera czarno to widzę I powiedzieć się nie wstydzę Odpowiedz Link