Dodaj do ulubionych

I stało się! Polska została sługusem

IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.01.04, 13:43
Stanów Zjednoczonych w ich bandyckiej agresywnej polityce osaczania Rosji i
jej przyjaciół, oraz prawdziwym osłem trojańskim dla, dążącej do pełnej
niezależności od USA, Unii Europejskiej.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10045599&a=10045599
Każdego kto popiera coś takiego można określić tylko i wyłącznie mianem
ZDRAJCY interesów Polski i Europy!
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus widzisz czerwony dinozaurku :))))) 08.01.04, 14:43
      czy w kocnu dotarlo do ciebie jakim marginesem sie stales :))))

jestes dinozaurze na wymarciu i niestety niedlugo bedziesz do ogladania tylko
      w muzeach :DDDD
      • Gość: Piekny Lolo Re: widzisz czerwony dinozaurku :))))) IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.04, 14:56
        Krasula pokaz mu obrazek czolgu.
        • marcus_crassus jakiego???a moze lepiej samolotu ktorymi beda 08.01.04, 15:03
          latac u nas nasi amerykanscy sojusznicy??:)))

zaraz cos wrzuce :)))
          • Gość: Piekny Lolo Najlepiej zdjecie Rambo IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.04, 15:15
            Wrzuc cos bo to sa twoje najmocniejsze argumenty. To co wypisujesz i tak nikt
            nie bierze na powaznie.
            • Gość: grg Re: Najlepiej zdjecie Rambo IP: *.b.jawnet.pl 08.01.04, 15:32
              "Zolnierz USSF Rambo" to postac autentyczna. Powaznie :)
          • marcus_crassus podoba sie?? :DDD 08.01.04, 15:16
            www.af.mil/media/photodb/photos/000719-F-0000D-004.jpg
            • Gość: Piekny Lolo Pewnie ! IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.04, 15:20
              No widzisz jakis ty durny. Ktos cie robi w balona a ty nawet tego nie lapiesz.
              • marcus_crassus w balona pajacu???:))) 08.01.04, 15:24
                jak ci sie to nie podoba moge wrzucic takze np b-52 a akcji nad irakiem :))))

bardzo ladne fotki :)))..wolisz ujecia bombardowania czy juz efekty??? :)))))

:D
                • Gość: grg Re: w balona pajacu???:))) IP: *.b.jawnet.pl 08.01.04, 15:39
                  marcus_crassus napisał:

> jak ci sie to nie podoba moge wrzucic takze np b-52 a akcji nad irakiem :))))
                  >
                  > bardzo ladne fotki :)))..wolisz ujecia bombardowania czy juz efekty??? :)))))
                  >
                  > :D

No to ja poprosze efekty.
                  • Gość: Piekny Lolo Re: w balona pajacu???:))) IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.04, 15:59
                    Tez czekam w napieciu.
                  • marcus_crassus kurde,przez Ciebie musialem znalezc cos 08.01.04, 19:20
                    dobrego...:(((...jemu wkleilbym byle gowno gdzie cos wybucha :(((

;)))

www.militaryphotos.net/forums/viewtopic.php?t=1788
                    przepraszam,mam nadzieje ze fakt ze atakowal b-1b a nie b-52 nie stawia mnie w
                    zlym swietle...ale mialy byc efekty wiec sa :)

a to cos specjalnie dla GRG :))))

troszke brutalne ale....choc mi jakos sie Saddama zal zrobilo...patrzac na to
                    mam wrazenie ze ktos strzlil go w pysk...

images.military.com/Shock/0,,SA_Saddam_040106,00.html
                    ps-trzeba miec status "member" zeby to oberzec... ->> ale zgloszenie
                    uczestnictwa jest "free"
                    • Gość: grg Re: kurde,przez Ciebie musialem znalezc cos IP: *.b.jawnet.pl 08.01.04, 19:41
                      > images.military.com/Shock/0,,SA_Saddam_040106,00.html

www.somethingawful.com/articles.php?a=1587
                      www.freakingnews.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=104&start=1&end=10&display=photoshop
                      • marcus_crassus brutalny jestes grg :))) 08.01.04, 19:49
                        ja wole jednak cos takiego :)))

w tej kolejnosci:

www.politicaltoons.com/flash/were_3_of_us.cfm
                        www.politicaltoons.com/flash/saddam_gone.cfm
      • Gość: Tomson Kiedy do ciebie psycholu dotrze że to przez takich IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.01.04, 17:22
        idiotów jak ty Polska powoli staje się europejskim skansenem debilizmu. Z całej
        Europy, włśnie Polska może się pochwalić największym marginesem debilów
        popierających agresję na Irak.
        • Gość: grg Re: Kiedy do ciebie psycholu dotrze że to przez t IP: *.b.jawnet.pl 08.01.04, 17:50
          Gość portalu: Tomson napisał(a):

> idiotów jak ty Polska powoli staje się europejskim skansenem debilizmu. Z
          całej
          >
          > Europy, włśnie Polska może się pochwalić największym marginesem debilów
          > popierających agresję na Irak.

Tomson, nie ma wyjscia - wyemigruj ;)
          • Gość: Tomson Jak to mówią nie chciała góra do Mahometa IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.01.04, 18:02
            to Mahomet przyszedł do góry, czy jakoś tak...

Mam nadzieję że podobnie cywilizacja i zdrowa mentalność Europejska przyjdzie
            do Polski, gdy Polska nie chce podążać w jej kierunku.
        • kontrkultura Re: Kiedy do ciebie psycholu dotrze że to przez t 08.01.04, 18:25
          Nie warto bylo usunac dyktatora, ktorego Irakijczycy mieli dosc?
          • Gość: Tomson Nie przez tych którzy doprowadzili do śmierci IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.01.04, 18:31
            więcej ludzi niż ten dyktator.
            • marcus_crassus tomson,malo ze pierdzielisz glupoty to zdajesz 08.01.04, 19:25
              sobie sprawe ze pierdzielisz je na prozno bo takich jak ty debili zamyka sie w
              szpitalach debilu a nie daje im glos???

ty sobie nawet w marsjan wierzyc tak samo jak w to ze Bush zamordowal miliard
              nawet ludzi --> fakt faktem to co ty sobie myslisz ma gowniane znaczenie a ty
              nadajesz sie do cyrku...a fakt ze rzeczywistosc jest tak odlegla od tego co ty
              sobie myslisz dobitnie wskazuje gdzie ludzie maja takich jak ty...

mozesz najwyzej cmoknac mnie w tylek :DDDD
              • Gość: Tomson Crassus ty faszystowski pomiocie!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.01.04, 21:42
                2mln zagłodzonych Irakijczyków to fakt psycho-debilu i zrobili to władcy twego
                zakażego BSE umysłu!
                Zamordowanie 100tys cywilów i doprowadzenie do klęski humanitarnej po pierwszej
                napaści na Irak to kolejny fakt!!
                Ty się nawet do szpitala nie nadajesz psycholu, ciebie faszysto poprostu trzeba
                uśpić!!!
                • freemason Re: Crassus ty faszystowski pomiocie!!! 08.01.04, 22:02

> 2mln zagłodzonych Irakijczyków to fakt psycho-debilu i zrobili to władcy
                  twego
                  > zakażego BSE umysłu!

Wtedy jeszcze nie było BSE.

> Zamordowanie 100tys cywilów i doprowadzenie do klęski humanitarnej po
                  pierwszej
                  >
                  > napaści na Irak to kolejny fakt!!

A ja myślałem, że to Irak napadł na Kuwejt. Z jakichś złych podręczników
                  historii się uczyłem. No i za dużo lektury "Wyborczej";-)))
                  > Ty się nawet do szpitala nie nadajesz psycholu, ciebie faszysto poprostu
                  trzeba
                  >
                  > uśpić!!!

Томсон pokazał swe nazistowskie oblicze... Czyżbyś miał kontakt z
                  doktorem "Eutanazją" z lat drugeij wojny światowej? Tam Cię
                  nauczycli "usypiania", gratuluję! Skąd więc w Twoich ustach te wyzwiska
                  o "faszystach"?
                  • marcus_crassus jedyna negatywna rzecz w tomsonie :(((( 08.01.04, 22:15
                    po jego postach zaczynam odczuwac sympatie do faszyzmu :(((..

w ogole to bardzo negatywna rzecz u lewactwa i innej holoty -> uzywanie
                    slowa "faszysta"..w rezultacie czlowiek zaczyna odczuwac jakas sympatie do
                    tego slowa...

mialbym wielka prosbe do paroba tomsona aby mnie tak nie nazywal bo faszyzm to
                    ideologia zbrodnicza tak samo jak twoj powalony komunizm...

dzieki bogu USA i jedno i drugie wykopali z naszej pieknej planety :DDD
                    • Gość: Tomson Crassus psycho-ćpunie!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.01.04, 04:20
                      marcus_crassus napisał:

> po jego postach zaczynam odczuwac sympatie do faszyzmu :(((..
                      >
                      > w ogole to bardzo negatywna rzecz u lewactwa i innej holoty -> uzywanie
                      > slowa "faszysta"..w rezultacie czlowiek zaczyna odczuwac jakas sympatie do
                      > tego slowa...
                      >
                      > mialbym wielka prosbe do paroba tomsona aby mnie tak nie nazywal bo faszyzm to
                      > ideologia zbrodnicza tak samo jak twoj powalony komunizm...
                      >
                      > dzieki bogu USA i jedno i drugie wykopali z naszej pieknej planety :DDD
                      Skrajny debilu gdyby nie Armia Czerwona to cały świat mówiłby dziś po
                      Niemiecku, a od Alzacji i Lotaryngii, aż po Władywostok rozciągałaby się,
                      zamieszkała w 100% przez aryjczyków i ich pachołków, rzesza. Polaków by już nie
                      było, Amerykanie jak wierne pieski służyłyby rzeszy, albo zosatałyby uśpione.
                      Przed tym demonicznym światem uratowała nas Armia Czerwona dowodzona przez
                      marszałka Żukowa, a nie niedołęgi z USA!!!
                      • Gość: traianus Re: Crassus psycho-ćpunie!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.04, 17:43
                        > Skrajny debilu gdyby nie Armia Czerwona to cały świat mówiłby dziś po
                        > Niemiecku, a od Alzacji i Lotaryngii, aż po Władywostok rozciągałaby się,
                        > zamieszkała w 100% przez aryjczyków i ich pachołków, rzesza. Polaków by już
                        nie było,

A Polacy to nie Aryjczycy???

> Amerykanie jak wierne pieski służyłyby rzeszy, albo zosatałyby uśpione.
                        > Przed tym demonicznym światem uratowała nas Armia Czerwona dowodzona przez
                        > marszałka Żukowa, a nie niedołęgi z USA!!!

ta... ciekawe skad ta Armia czerwona miała sprzęt?
                        • Gość: grg Re: Crassus psycho-ćpunie!!!! IP: *.b.jawnet.pl 09.01.04, 20:27
                          Gość portalu: traianus napisał(a):

> > Skrajny debilu gdyby nie Armia Czerwona to cały świat mówiłby dziś po
                          > > Niemiecku, a od Alzacji i Lotaryngii, aż po Władywostok rozciągałaby się,

Wow. Caly swiat az po Wladywostok ;)

> > zamieszkała w 100% przez aryjczyków i ich pachołków, rzesza. Polaków by ju
                          > ż
                          > nie było,
                          >
                          > A Polacy to nie Aryjczycy???

Bo "aryjska strona" w Warszawie to byla nazwa dla zmyly ;)

> > Amerykanie jak wierne pieski służyłyby rzeszy, albo zosatałyby uśpione.
                          > > Przed tym demonicznym światem uratowała nas Armia Czerwona dowodzona przez
                          >
                          > > marszałka Żukowa, a nie niedołęgi z USA!!!
                          >
                          > ta... ciekawe skad ta Armia czerwona miała sprzęt?

Ciekawe tez, czy wiecej rosyjskich zolnierzy zabili zolnierze niemieccy, czy ta
                          cipa Zukow. Nasz i Amerykanow obronca przed demonicznym swiatem ;)
                    • Gość: Tysprowda Re: jedyna negatywna rzecz w tomsonie :(((( IP: 62.32.54.* 09.01.04, 10:37
                      >>po jego postach zaczynam odczuwac sympatie do faszyzmu :(((..<<

Zaczynales odczuwac sympatie do buszyzmu, czyli faszyzmu juz dawno, tylko z
                      tego sobie nie zdawales sprawy.

Marsus_crappus, ktoz to taki?
                      Buszystowski buszewik maly.

Jaki znak jego?
                      Trupia czszka i dwie paly.

Zapomniales juz gadzino?
      • j-k Stany Zjednoczone nie otaczaja ROSJI 09.01.04, 08:49
        przeciwnie, zabiegaja o jej popracie w wielu sprawach.
        (Takze Rosja zabiega o wspolprace z USA, chociaz ze wzgledow
        wewnatrzpolitycznych dyplomacja rosyjska czyni to raczej kanalami
        dyplomatycznymi)

EX definicione, Polska nie moze w takiej polityce (otaczania Rosji)
        uczestniczyc.
        Planowane zainstalowanie baz amerykanskich w Rumunii i Gruzji nie jest
        skierowane przeciw Rosji.

To raczej na Turcja moze sie o ten nowy uklad sil martwic,
        gdyz zmniejsza to jej geopolityczne znaczenie, jako sojusznika USA.
    • freemason & & #35 1058;& & #35 1086;& & #35 1074;& & #35 08.01.04, 15:17

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10045599&a=10045599

Tomsonozaury wszystkich krajów łączcie się!

PS. Товорищ Томсонович Томсонов, dlaczego tak często używacie słowa "sługus"?
      Czyżbyście mieli jakieś złe doświadczenia ze swych związków emocjonalnych
      (nieważne - z mężczyzną lub kobietą). Czyżbyście musieli grać kiedyś
      rolę "sługusa" (i w czym to sie przejawiało?). Czy mógłbyś o tym bliżej
      opowiedzieć? Z chęcią zaprosiłbym Cię na freudowską kozetkę... (jeśli nie
      miałbyś nic przeciwko temu).

> Stanów Zjednoczonych w ich bandyckiej agresywnej polityce osaczania Rosji i
      > jej przyjaciół, oraz prawdziwym osłem trojańskim dla, dążącej do pełnej
      > niezależności od USA, Unii Europejskiej.

Żal mi Rosji, ale powiedzcie Томсонов - które to kraje pragną CAŁKOWITEGO
      uniezależnienia się od USA???? I nie cytujcie mi więcej Prodiego (tego
      obrzydliwego katolika), wyszperajcie lepiej z podręcznika agitatora którąś ze
      złotych myśli Kim Ir Sena! Może też być Kim Dzonh Il od biedy;-))

Pozdrawiam!
      "freemason"
      • Gość: Tysprowda Re: & & & #35 35 1058;& & & #35 35 1086;& &# IP: 216.127.68.* 08.01.04, 16:09
        Czy ty tez jestes slugusem amerykansynow, czy dopiero chcesz nim byc, a?
        • freemason Re: & & & & #35 35 35 1058;& & & 08.01.04, 16:18
          Gość portalu: Tysprowda napisał(a):

> Czy ty tez jestes slugusem amerykansynow, czy dopiero chcesz nim byc, a?

Pytania nie skomentuję, bo jest debilne.

PS. Ile ci Томсон płaci za obronę swej czci?
          • Gość: Con-rad Chciales zdiecie ? IP: *.telia.com 08.01.04, 16:26
            masz wasz F16 tak laduje
            www.military.cz/usa/air/in_service/aircraft/f16/f16crash1_small.jpg
            • marcus_crassus ale na miejsce kazdego ktory tak laduje konradziku 08.01.04, 19:27
              startuje 1000 innych :DDD
          • Gość: Tysprowda Re: & & & & & #35 35 35 35 1058;& IP: 62.32.54.* 09.01.04, 10:33
            Pytania nie skomentuje, bo jest debilne.
        • Gość: Jasio Re: & & & & #35 35 35 1058;& & & IP: *.ipt.aol.com 08.01.04, 16:28
          > Ten palant razem z crasula wlasnie remontuja cylindry swoich siostr i matek,
          aby mogly wiernie sluzyc US Army.

> Jako normalne kurwy ....
          • Gość: Ron-dac Chcesz wiecej zdiec ? IP: *.telia.com 08.01.04, 16:30
            Tak ladowali inne F16
            images.google.se/imgres?
            imgurl=www.nato.int/sfor/indexinf/87/f16/s000512e.jpg&imgrefurl=www.nato
            .int/sfor/indexinf/87/f16/t000515j.htm&h=109&w=160&prev=/images%3Fq%3DF16%2B%
            252Bcrash%26svnum%3D10%26hl%3Dsv%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3DUTF-8%26sa%3DG
            • Gość: roc-dan Re: Chcesz wiecej zdiec ? IP: *.telia.com 08.01.04, 16:36
              Ostatnie dla pociechy
              www.aeronautics.ru/apachecrash02.htm
      • Gość: Tomson Jak to mówią głodnemu chleb na myśli. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.01.04, 17:35
        freemason napisał:

> Czyżbyście mieli jakieś złe doświadczenia ze swych związków emocjonalnych
        > (nieważne - z mężczyzną lub kobietą). Czyżbyście musieli grać kiedyś
        > rolę "sługusa" (i w czym to sie przejawiało?). Czy mógłbyś o tym bliżej
        > opowiedzieć?
        Niestety ja nie reprezentuję tego twojego zbocznia, więc zapytaj kogoś innego.
        Mogę ci jedynie poradzić byś zmienił forum, bo tu rozmawia się o innych
        sprawach.
        • freemason Re: Jak to mówią głodnemu chleb na myśli. 08.01.04, 21:45

> freemason napisał:
          >
          > > Czyżbyście mieli jakieś złe doświadczenia ze swych związków emocjonalnych
          > > (nieważne - z mężczyzną lub kobietą). Czyżbyście musieli grać kiedyś
          > > rolę "sługusa" (i w czym to sie przejawiało?). Czy mógłbyś o tym bliżej
          > > opowiedzieć?
          > Niestety ja nie reprezentuję tego twojego zbocznia,

A jakie ja mam zboczenie? Томсон, co wy prawicie?

więc zapytaj kogoś innego.

To było pytanie skierowane do Ciebie. Chciałem się trochę podroczyć. Nie możesz
          być ciągle taki poważny Томсон, rozluźnij się, lepiej wypadasz jak się
          wygłupiasz (choć tu mam czasem problemy z rozpoznaniem co jest u ciebie żartem
          a co na serio).

> Mogę ci jedynie poradzić byś zmienił forum, bo tu rozmawia się o innych
          > sprawach.

Ale wzorem Leszka Millera (twojego idola) można chyba przy okazji pomówić i
          o "tych sprawach". Życie seksualne ludzi ma przecież ogromny wpływ na ich
          zachowania na "innych odcinkach" (tak przynajmniej twierdził Freud).

Pozdro!
    • Gość: Mars zawsze nim byla IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 08.01.04, 16:44
      przynajmniej od czasu utraty niepodleglosci porozbiorowej.
      Teraz to polskim 'elitom' weszlo w krew i obecne wladze pokazuja
      ze niewazne jakiemu panu sie sluzy,oni sa w stanie 'dostosowac'..
    • kontrkultura heh... 08.01.04, 18:04
      Z Rosja to moze przesada, ale nie przebarwiaj,
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10045599&a=10057718
      Ale co do reszty, to sie nie zgadzam. To, ze Polska nie ma zamiaru uzalezniac
      sie od Francji i Niemiec, powinno Cie reaczej cieszyc, a nie burzyc,
      Europejczyku. Europa bedzie mniej antyamerykanska. bardziej przyjazna do
      wszystkich, bilans bedzie na dobrym poziomie.
      • Gość: Tomson Niemcy i Francja skończyły już z zmykaniem się IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.01.04, 18:20
        w swoich nacjonalizmach, oni widzą swoją przyszłość jako części składowe
        wielkiej Euro-federacji, gdzie każda nacja będzie znaczyć wprost
        proporcjonalnie do liczby ludności. Amerykanie już mają swoje wielkie państwo a
        na świecie szukają tylko wasali którym nic w zamian nie dają, a jedynie starają
        się ich jak najbardziej wykorzystać, jako bazy do swych agresji, kozły ofiarne
        gdy coś pójdzie nie tak, rynki zbytu, farmy niewolników dla swych koncernów,
        wykorzystują nie dając nic w zamian.
        Ja osobiście wolę by Polska była częścią składową wielkiego euro-mocarstwa, niż
        kolonią z której USA wysysają ostatnie soki.
        • kontrkultura A byly (Francja i Niemcy) zamkniete??? 08.01.04, 21:25
          ze sie teraz otwieraja, jak tu piszesz.
          Mi sie wydaje, ze nie. Mieli ponoc swoje
          interesiki z Saddamem Husejnem, kontrakty..

to ma byc postawa prawdziwego Europejczyka???
      • Gość: J.K. USA - Rosja, Kontra, ciesze sie, gdy sie pojawiasz IP: *.arcor-ip.net 08.01.04, 19:39
        zawsze sie ciesze, gdy widze tu Twoj glos...
        my, Polacy mamy z Rosja rozlegle historyczne RACHUNKI...

ale do znudzenia bede powtarzal,
        ze wspolpraca amerykansko-rosyjska jest najlepsza wersja na rozwoj tego Swiata
        na dalsze trwanie naszej cywilizacji...

Oczywiscie sa mozliwe i inne warianty
        Amerykanie sobie poradza...
        A i Rosjanie jakos tez...

ale te warianty beda gorsze...
        po prostu...

pozdraviam

• kontrkultura Re: USA - Rosja, Kontra, ciesze sie, gdy sie poja 08.01.04, 21:19
          >zawsze sie ciesze, gdy widze tu Twoj glos...

rowniez mi milo czytac Twoje posty

>my, Polacy mamy z Rosja rozlegle historyczne RACHUNKI...

nie przecze, ale nie uwazam, ze warto sie spodziewac
          najazdu. Choc bazy wojskowe nie zaszkodza i tak ogolnie,
          to jesli sie zbroic, zawsze znajdzie sie ktos, kto
          bedzie umial to wykorzystac.

>ale do znudzenia bede powtarzal,
          >ze wspolpraca amerykansko-rosyjska jest najlepsza wersja
          >na rozwoj tego Swiata na dalsze trwanie naszej cywilizacji...
          >
          >Oczywiscie sa mozliwe i inne warianty
          >Amerykanie sobie poradza...
          >A i Rosjanie jakos tez...
          >
          >ale te warianty beda gorsze...
          >po prostu...

masz racje
        • Gość: Tomson Zrozum w końcu że taki kraj jak USA z nikim nie IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.01.04, 21:47
          spółpracuje! Imperialiści z białego domu z nikim nie dyskutują, tylko wymuszają
          takie i inne zachowania, USA w swojej polityce nie liczy się z żadnym państwem,
          a rząda by każdy liczył się z nimi.
          Każdy kto "ośmieli się" mieć inne zdanie niż junta z Białego Domu jest w miarę
          maksymalnych możliwości zaszczuwany przez nich.
          Nie było jeszcze w historii świata tak obłudnego i zakłamanego państwa jak
          Stany Zjednoczone.
          • freemason Re: Tomson Tomsonowicz Tomsonow;-) 08.01.04, 22:35

> spółpracuje! Imperialiści z białego domu z nikim nie dyskutują, tylko
            wymuszają
            >
            > takie i inne zachowania, USA w swojej polityce nie liczy się z żadnym
            państwem,
            >
            > a rząda by każdy liczył się z nimi.
            > Każdy kto "ośmieli się" mieć inne zdanie niż junta z Białego Domu jest w
            miarę
            > maksymalnych możliwości zaszczuwany przez nich.
            > Nie było jeszcze w historii świata tak obłudnego i zakłamanego państwa jak
            > Stany Zjednoczone.

Томсон, я сказалбы, что ваша родина (СССР) более лицемерная чем США. Вы
            соглосни с тем? Скажите! Поговорим!
            • Gość: Tomson Wybacz, ale w podstawówce byłem pierwszym IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.01.04, 04:24
              rocznikiem który zamiast Rosyjskiego uczył się Niemieckiego, więc nie rozumiem
              twej ojczystej mowy... :o/

freemason napisał:

> Томсон, я сказ
              > ;албы, что вашk
              > 2; родина (СССР) &#
              > 1073;олее лицеме
              > 088;ная чем США. В&
              > #1099;
              > соглосни с те
              > м? Скажите! Поk
              > 5;оворим!
              • Gość: grg Re: Wybacz, ale w podstawówce byłem pierwszym IP: *.b.jawnet.pl 09.01.04, 20:30

> rocznikiem który zamiast Rosyjskiego uczył się Niemieckiego, więc nie
                rozumiem
                > twej ojczystej mowy... :o/

Tomson, znacznie bardziej szkoda ze wasz rocznik nie uczyl sie polskiego.
              • freemason Re: Wybacz, ale w podstawówce byłem pierwszym 09.01.04, 22:55

> rocznikiem który zamiast Rosyjskiego uczył się Niemieckiego, więc nie
                rozumiem
                > twej ojczystej mowy... :o/
                >
                > freemason napisał:
                >
                > > Томсон, я ска&
                > #1079;
                > > ;албы, что ваш
                > k
                > > 2; родина (СССР
                > ;) &#
                > > 1073;олее лицемk
                > 7;
                > > 088;ная чем США. 
                > 042;&
                > > #1099;
                > > соглосни с т&#
                > 1077;
                > > м? Скажите! По
                > k
                > > 5;оворим!

Chodziłeś do podstawówki po 22 czerwca 1941? A myślałem, że jesteś młodszym
                facetem!

Zdrówko i ukłony
    • Gość: ale-jaja Re: I stało się! Polska została sługusem IP: 5.1.* / 206.47.0.* 08.01.04, 18:30
      Patrząc na historię polski na przestrzeni ostatnich stuleci to twoi
      sprzymierzeńcy wyrządzili nam dużo szkód Tomson. Zastanów się co ty piszesz.
      Pierwswzy raz słyszę aby Rosja a tym bardziej Niemcy byli naszymi
      sprzymierzeńcami. Nie byli i nigdy nie będą - Polacy musieli znaleźć
      alternatywę, a tą alternatywą jest silne US.

Patriota, ale-jaja
      • Gość: Tomson Zmień płytę, tylko dzikusy wytykają sobie w IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 23:25
        nieskończoność NIEAKTUALNE dziś winy. Tylko zacofane i zakompleksione narody
        żyją samą historią, gdy się od tego nie uwolnimy, to Polska na zawsze
        pozostanie skansenem zacofania w Europie.
        Co było kiedyś i nie przekłada się na dziś nie liczy się, ale skurwysyństwo
        Amerykanóww wobec Polski po 1989 roku i bandycka natura tego państwa po IIWŚ to
        teraźniejszość.
    • Gość: kjl ILE TO BEDZIE KOSZTOWALO NAS?..... IP: *.20.185.81.internet9tcollecte.9massy1-1-ro-bas-2.9tel.net 08.01.04, 19:54
      bo WSZYSTKIE inne kraje, w ktorych stacjonuja bazy amerykanskie, oplacaja
      wszystkie koszta same!!!...chyba, ze duzo na tym zarobimy?
      • marcus_crassus tak jak niemcy ktorzy od roku rycza i placza 08.01.04, 20:17
        ze US juz ich nie kocha za ich kaclerza i sie wyprowadza w rezultacie czego z
        glodu zdechnie wszystko co sie rozmnozylo wokol baz US bo z ich zolnierzy zyly
        cale miasteczka???

oni tez doplacali???

nie jedz nigdy salami bo moze sie okazac ze krewniaka pozresz
        • spacerowicz niemcy sie tylko glosno nie ciesza, krasula 08.01.04, 20:32
          marcus_crassus napisał:

> ze US juz ich nie kocha za ich kaclerza i sie wyprowadza w rezultacie czego z
          > glodu zdechnie wszystko co sie rozmnozylo wokol baz US bo z ich zolnierzy
          > zyly cale miasteczka???
          > oni tez doplacali???

Amerykanie wszystko sprowadzaja z USA, wewnetrzne zaopatrzenie wojskowe, do
          papierosow wlacznie. Obrotu handlowego w miejscu baz z nimi zero.

Do pilnowania bezpieczenstwa wokol baz w Niemczech tylko policjantow
          oddelegowanych jest okolo 5000. Policz sobie ile to Niemcow kosztuje, przy
          placy dla policjanta rzedu 2.500 euro miesiecznie plus koszty wyposazenia itd.
          Po zamachu na "La Belle" w Berlinie w bodajze 1987 roku amerykanskie Szwejki
          nie sa mile widzianymi goscmi w knajpkach czy dyskotekach, gdyz ciagnie sie za
          nimi smierc i ploszy przyzwoitych klientow, ktorzy nie siedza caly wieczor przy
          jednej coca-coli.

Amerykanie zatrudniaja jedynie np. wartownikow, placac im przy tym psie
          pieniadze, nawet jak na warunki lokalne. Rozumiem, krasula, ze dla ciebie jest
          to marzenie zycia, sterczec na bramce wjazdowej do bazy AMERYKANSKIEJ za 900
          zlotych miesiecznie. Mundur musisz zaplacic z pensji.

Spacer

• Gość: grg Re: tak jak niemcy ktorzy od roku rycza i placza IP: *.b.jawnet.pl 08.01.04, 22:34
          marcus_crassus napisał:

> ze US juz ich nie kocha za ich kaclerza i sie wyprowadza w rezultacie czego z
          > glodu zdechnie wszystko co sie rozmnozylo wokol baz US bo z ich zolnierzy
          zyly
          > cale miasteczka???

To prawda. Rozmawialem z Niemcem wtedy, kiedy Rumsfeld ich straszyl zamknieciem
          baz w ich kraju... on wtedy myslal, ze to taki bluff tylko ;)
          • Gość: Tomson Niemcy mają swoją godność, w przeciwieństwie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 23:34
            do ludzi reprezentujących Polskę :o(
            Więc napewno się cieszą że bandyci opuszczą ich kraj, bo dziś USArmy zbytnio
            przypomina Wermacht, a USA III Rzeszą, a Niemcy mają dziś ostrą awersję do tych
            rzeczy.
    • Gość: . Fotki dla Krasuli IP: *.arcor-ip.net 08.01.04, 20:23
      Amerykanski Szwejk po akcji

poetry.rotten.com/chopper/Picture2.jpg
      poetry.rotten.com/chopper/Picture1.jpg
      • janosik6 Tomson a ile pozytku bedzie z tego wojska wiesz ? 09.01.04, 10:58
        Jak po takich zwyklych cwiczeniach wojsk sprzymiezonych okoliczne mieszkanki
        maja okazje dorobic sie brzucha i bachora .
        Alimenty zwiazane z tymi przypadkami tez.,
        Bo na chuj jankesowi wiesniara polska ?
        Do jebania ? ok ale na stale ? smiech na sali.
        Po cwiczeniach w drawsku to wszystko co bylo rodzaje zenskiego zostalo
        wydymane na wszystkie sposoby i wszystkie dziury.
        Nawet paru emerytowanych wiesniakow zostalo po pijaku wydupconych.
        Ale najsmieszniejsze jest to ze nikt polski nie prosil o bazy
        poprostu amerykance straszyli niemiaszkow ze ich ukarza odchodzac z bazami
        myslac ze ich niemcy z placzem przeprosz i wyblagaja o pozostanie.
        Natomiast niemcy z wielka radoscia nie moga sie doczekac kiedy te scierwa
        jankeskie opuszcza ich kraj i t ten sposob zakonczy sie ta okupacja ich kraju.
        A polaczkowate sprzedajne france juz od polowy zeszlego roku z jezorem
        na wierzchu lataja do amerykancow z usilna prosba <polak potrafi lizac >
        aby do polski przybyli, w swej prosbie zatracili wszystko co mieli
        jeszce godnego , nie chodzi mi o ich pochodzenie bo wiadomo chuj nocowal
        w ich zyciorysach chodzi mi o zwykly narod oglupialy przez tych
        \ karierowiczow i zawodowych slugusow i lachociagow z leva i prawa.
        Tomson dlaczego ty nie chcesz dac szansy zarobic ilus tam polka i ich
        rozpijaczonymn meza alfonsom ?
        Bo czy nie jest lepiej jak sie baba pod reka dupczy niz wysylac ja na saksy?
        I pieniazki sa zawsze swieze i jest kontrolowany ich przychod end rozchod.
        • Gość: Tomson No cóż mam nadzieję że chociasz dresiarskie bydło IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 17:32
          i kato-faszystowskie bojówki Młodzierzy Wszechpolskiej wezmą okupantów zza
          oceanu na celownik. W końcu mogliby zrobić coś porzytecznego.
          • Gość: traianus w kwestii poRZytku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.04, 17:39
            > Re: No cóż mam nadzieję że chociaSZ dresiarskie kato-faszystowskie bojówki
            MłodzieRZy Wszechpolskiej wezmą okupantów zza
            > oceanu na celownik. W końcu mogliby zrobić coś poRZytecznego.

np wreszcie nauczyć Tomsona polskiej ortografii
            • Gość: Konrad kasyna wojskowe IP: *.telia.com 09.01.04, 17:50
              Czy ktos z Was widzil jak wygladaja kasyna amerykanskie w misji zagranicznej?
              Ja widzialem. Prymitywne burdele z matkami bachorow amerykanskich w ciaglej
              sluzbie przy czerwonym swietle i prymitywnycm barze.
              Blaszany dach i cienkie sciany. "Stajnia" w Sajgonie byla urzadzona na
              amerykanski bar. byl lokal glowny i kilka pokoi . W kazdym pokoju stal jakoby
              materac na podlodze i zaslona. Po pokojach lataly dzieciaki co innego w zyciu
              nie widzialy tylko ten burdel. Przy stolach ruchajace i lizace sie zolnierze
              z miejscowymi korwami( lub zwyczajnymi rolniczkami bez innego wyboru) Od czsu
              do czsu ryki z za zaslony. Po Upadku amerykanow kiloro takich dzici dostalo
              sie do Szwecji. Spotkalem jedna Wietnamke i pojechalem i pokazala mi film z
              jej domu rodzinnego. burdelu amerykanskiego. T O T R A G E DI A To samo
              czeka Polske. Amerykanscy zolnierze maja tak zwany immunitet czyli sa
              niekaralni przez lokalne wladze. Polska podpisala "inblanco Chek" ze
              amerykanie co beda w Polsce leza poza prawem, sa nietykalni. Sam fakt. Rzad
              Polski Opierdala polskich obywateli na rzecz amerykanskich zboczencow. Polacy
              do walki. To jest wasza przyszlosc . USA zolnierz ma prawo zgwalcic , zabic,
              zaczepic za hak samochodu polaka lub polke i ciagac po lecie lub miescie bez
              mozliwosci ukarania. Polski rzad to Chuje ktore powinnicie sila zwalczyc.
            • Gość: grg Re: w kwestii poRZytku IP: *.b.jawnet.pl 09.01.04, 20:28
              Gość portalu: traianus napisał(a):

> > Re: No cóż mam nadzieję że chociaSZ dresiarskie kato-faszystowskie bojówki
              > MłodzieRZy Wszechpolskiej wezmą okupantów zza
              > > oceanu na celownik. W końcu mogliby zrobić coś poRZytecznego.
              >
              > np wreszcie nauczyć Tomsona polskiej ortografii

Tomson jest odporny na wiedze.
            • Gość: Tomson Powinieneś mniej pić traianus,może wtedy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 23:20
              przestaniesz robić z siebie idiotę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka