Dodaj do ulubionych

Łaskawa Pani ABE, założony przez Panią wątek....

10.02.04, 21:05
... na temat przewag Europy nad Ameryką:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10659417&a=10659417
był zaiste nader fascynujący.

Myślę, że po tym forumowym sukcesie mogłaby teraz Pani podjąć inny, równie ważny i fascynujący temat:
mianowicie, o przewagach Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy.

Na pewno wielu Forumowiczów mnie tutaj poprze. Czekamy więc niecierpliwie
na taki wątek, Łaskawa Pani!

Z poważaniem, Arsch_Boli
(Żyd i łagodny antysemita z kraju nieościennego).

PS. Jeśli Pani jest mężczyzna i ja Panią tytułuję niewłaściwie
"Pani", to bardzo przepraszam.
Obserwuj wątek
    • arsch_boli Errata: link był niedobry, podaję własciwy 10.02.04, 21:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10638154
      Podałem przez pomyłkę link do innego wątku, przepraszam.
    • Gość: ABE Skoncentrujme sie na tym co cie boli, IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.02.04, 21:17
      "Pytanie do Tomsona" i cos o klamstwach od niposzlakowanego caraluchusa...
      Freud to by te "pomylka" uznal za significant - no wiec co Pana boli :
      Tomson, ze mlody i nie poddaje sie twojej zgryzocie
      Caraluchus, ze zyje w blogiej nieswiadomosci realiow i precelkami sie zywi,
      Klamstwa? i dlaczego?
      Az arse boli jak czlowiek sie zastanowi nad korzeniami panskiej pomylki
      • arsch_boli Przepraszam, ja słabo rozumiem po Nowozelandzku... 10.02.04, 21:22
        Gość portalu: ABE napisał(a):

> "Pytanie do Tomsona" i cos o klamstwach od niposzlakowanego caraluchusa...
        > Freud to by te "pomylka" uznal za significant - no wiec co Pana boli :
        > Tomson, ze mlody i nie poddaje sie twojej zgryzocie
        > Caraluchus, ze zyje w blogiej nieswiadomosci realiow i precelkami sie zywi,
        > Klamstwa? i dlaczego?
        > Az arse boli jak czlowiek sie zastanowi nad korzeniami panskiej pomylki

Czy nie mogłaby Łaskawa Pani naopisać tego samego jeszcze raz po polsku?
        (po angielskiu Admin teraz nie pozwala niestety).
        • Gość: ABE significant = istotne :) Arsch to po jakiemu??? IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.02.04, 21:24
          • Gość: ABe ARSE = odpowiednik arsch :) w uprosczonej pisowni IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.02.04, 21:27
          • arsch_boli Re: significant = istotne :) Arsch to po jakiemu 10.02.04, 21:37
            W czasie I Wojny Światowej w armii austriackiej była popularna taka frywolna piosenka
            Niestety, po niemiecku ja słabo mówię, wec z góry przepraszam za ortografię):

"Herr Leutenant liegen in enen bette
            Mitt seine Frau Elisabette
            Un liegen sie arsch bei arsch
            Und singen sie Radetzky Marsch"

Spiewa się na melodię Marsza Radetzky'ego.

Z poważaniem, Arsch_Boli
            (Żyd i łagodny antysemita z kraju nieościennego).
            • Gość: ABE Re: significant = istotne :) Arsch to po jakiemu IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.02.04, 21:42
              No to leza arse by arse... pupa przy pupie???
            • schlagbaum Arsch to po jakiemu 10.02.04, 22:18
              arsch_boli napisał:

>> Niestety, po niemiecku ja słabo mówię, wec z góry przepraszam za ortografię):
              >
              > "Herr Leutenant liegen in enen bette
              > Mitt seine Frau Elisabette
              > Un liegen sie arsch bei arsch
              > Und singen sie Radetzky Marsch"
              >
              > Spiewa się na melodię Marsza Radetzky'ego.
              >
              > Z poważaniem, Arsch_Boli
              > (Żyd i łagodny antysemita z kraju nieościennego).

Drogi Arschu,

ortografia, ortografia ale slabo to ty mowisz nie tylko po niemiecku.

PS
              Moze to ci pomoze

www.avena.com.pl/wazelina.html
              • arsch_boli Re: Arsch to po jakiemu 10.02.04, 23:45
                schlagbaum napisał:

> Drogi Arschu,
                >
                >
                > ortografia, ortografia ale slabo to ty mowisz nie tylko po niemiecku.

Laskawy Panie Schlagbaumie,

Przyganial wielki kociol malutkiemu garnuszkowi, moj drogi przyjacielu!
                • Gość: ANka Panie Arsch- boli pojawilo sie takie ciekawe IP: *.ifn-magdeburg.de 11.02.04, 00:03
                  pytanie.
                  Jest Pan profesorem w tej ´b. dokladnej dziedzinie´ tam gdzie sa te ´b.
                  niebezpieczne urzadzenia ktorych ludzie sie boja´ czy tez biskupem?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7766816&a=7935599
                  Zacytowac Panu watek w ktorym wyjasnia Pan zmiane nicka?

Bo jest Pan osobnikiem dociekliwym ale najwyrazniej niekoniecznie prawdomownym
                  • Gość: jojo Re: Panie Arsch- boli pojawilo sie takie ciekawe IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 00:12
                    uuuuj,panie ANka,jak pan w tym Magdeburgu zyc moze,toz to ostatnie dno
                    dzisiejszego BRD .Nie lepiej byloby do Muenchen sie przemufowac ? I pracy
                    wiecej tam ,i piwa i nazistowskich potomkow...wiecej ...
                    • Gość: ANka A skad ty wiesz gdzie ja zyje IP: *.ifn-magdeburg.de 11.02.04, 00:17
                      i czemu sie wtracasz? Piwo sam pewno zlopiesz a swoje teksty zachowaj - zreszta
                      z kim my tu mamy do czynienia? Czlonek sekty sklocajacej Polakow zydowskiego i
                      innego pochodzenia pod kierunkiem radykalnych antyklerykalow?
                      No opowiedz cos o sobie zlotko. Odwaznym badz. Co jeszcze oprocz historii rybek
                      znasz?
                      • Gość: ANka I pozwol proxy. aol.com Panu arsch sie wygadac IP: *.ifn-magdeburg.de 11.02.04, 00:20
                        co on ryba? Mowic sam nie umie? Moze wlasnie czas aby kazdy mowil za siebie?
                        • Gość: ANka A do proxy- Krzysia- przypomnienie co miales IP: *.ifn-magdeburg.de 11.02.04, 00:29
                          robic- a czego sie bales- za to dobrales sie do Kosciola ktory ci przeszkadza.
                          No ale mamy na szczescie twoja wypowiedz -chociaz bardzo sie wzdragales- pomoge
                          ci zaczac nowy watek
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10621133&a=10630509
                          Tam jest jeszcze wyjasnienie twojej roli na forum i tego dlaczego zapewne jestes
                          jojo.. Tzn na Osla i spowrotem....
                          • Gość: ANka Tylko masz problem: nie jestem antyamerykanska IP: *.ifn-magdeburg.de 11.02.04, 00:35
                            i nie chodze do Kosciola. Ba nie jestem tez antyzydowska bo mialam wspanialego
                            wychowawce- Zyda zakochanego w Warszawie.

Wiec zadnej tajnej agentki ´czarnych´ jak to mowisz i KK ze mnie nie zrobisz

Natomiast szlag mnie trafia jak takie gnidy tu harcuja i buduja dospolki z
                            bardzo ´elokwentnymi´ lub mniej elokwentnymi Palnickami, Camrutami i Kaczorami
                            od jajek sekty...
                            Nie zeby mnie to tak bardzo obchodzilo tylko moj drogi mam tez dzieci. I wyobraz
                            sobie ze te dzieci musza miec jakas przyszlosc. Poinformuj o tym swoja
                            ´koteczke´jak wroci.
                            • Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 00:38
                              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                              • Gość: ANka Za klamstwo - tego typu i obelge mozesz IP: *.ifn-magdeburg.de 11.02.04, 00:40
                                odpowiadac nie z racji na Kosciol tylko dwa K innego rodzaju. Wiesz co to kodeks
                                cywilny?
                                Ale kim jestes to najlepiej administracja tego forum wie.
                                Zalosne. Tak sadze.
                                • schlagbaum Re: Za klamstwo - tego typu i obelge mozesz 11.02.04, 00:44
                                  Gość portalu: ANka napisał(a):

> Ale kim jestes to najlepiej administracja tego forum wie.

a ja sie domyslam, ze nalezy podobnie jak pan "bolesny dupak" do prymatow ale
                                  posledniego rzedu.
                                  • Gość: ANka Nie znam szanownego pana Ceessa IP: *.ifn-magdeburg.de 11.02.04, 00:50
                                    na razie wiem ze zdarza mu sie klamac - a jakze.
                                    Ja tez nie lubie jak sie mnie robi w balona. Coz - kto to lubi.
                                    Jestem dzis troche zmeczona i nie mam sily na rozplatywanie tego klebuszka.
                                    Nie wiem kim Pan jest i czy tez nie przyszedl Pan tu realizowac jakis ´misji´ bo
                                    niestety wydaje sie ze tu sami nawiedzeni a coraz mniej dostrzegam ludzi, ktorzy
                                    chca po prostu porozmawiac i wymienic sie pogladami.

Co do Krzysia - ktory sie tu miota jak piskorz to nie mam watpliwosci juz
                                    zadnych. Zreszta wiele innych osob tez choc on ostatnio po kraju zaatakowal
                                    aktualnosci...
                                    • Gość: jojo Re: Nie znam szanownego pana Ceessa IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 00:54
                                      Krzysio bedzie zly z pewnoscia kiedy to przeczyta,niewinny Krzysio !
                                    • schlagbaum Re: Nie znam szanownego pana Ceessa 11.02.04, 00:55
                                      Gość portalu: ANka napisał(a):

> na razie wiem ze zdarza mu sie klamac - a jakze.
                                      > Ja tez nie lubie jak sie mnie robi w balona. Coz - kto to lubi.
                                      > Jestem dzis troche zmeczona i nie mam sily na rozplatywanie tego klebuszka.
                                      > Nie wiem kim Pan jest i czy tez nie przyszedl Pan tu realizowac jakis ´misji´
                                      b
                                      > o
                                      > niestety wydaje sie ze tu sami nawiedzeni a coraz mniej dostrzegam ludzi,
                                      ktorz
                                      > y
                                      > chca po prostu porozmawiac i wymienic sie pogladami.
                                      >
                                      > Co do Krzysia - ktory sie tu miota jak piskorz to nie mam watpliwosci juz
                                      > zadnych. Zreszta wiele innych osob tez choc on ostatnio po kraju zaatakowal
                                      > aktualnosci...

Z misjonarskim pozdrowieniem

Dobranoc.
                                      • Gość: ANka :) IP: *.ifn-magdeburg.de 11.02.04, 00:57
                                        NO dobrze- przepraszam. Dobranoc.
                                    • Gość: sp;lit Re: Nie znam pana Ceessa ,... I do :) IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.02.04, 01:10
                                      Hi hi hi :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10661135&a=10678416
                                      uklony
                                • Gość: jojo Re: Za klamstwo - tego typu i obelge mozesz IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 00:44
                                  zabolala cie prawda,Hans? Tak? To majtki na dupe szybko wciagaj i Frau Helgi
                                  nie udawaj,OK?
                          • Gość: jojo Re: A do proxy- Krzysia- przypomnienie co miales IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 00:36
                            ....z powrotem....z powrotem....FLADRO sie pisze...!!!
                            • Gość: ANka Sekciarzu- ucz innych ortografii IP: *.ifn-magdeburg.de 11.02.04, 00:43
                              dialektyki, retoryki, i biegnij pod spodnice Kamilci.
                              I sprawdz czy sam nie robisz literufek...
                              • Gość: jojo Re: Sekciarzu- ucz innych ortografii IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 00:48
                                do kogo Hans te aluzje byly,he?
                      • Gość: jojo Re: A skad ty wiesz gdzie ja zyje IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 00:33
                        rybka to ty jestes,z odmiany flader baltyckich! OK.?
                • schlagbaum Re: Arsch to po jakiemu 11.02.04, 00:52
                  arsch_boli napisał:

> schlagbaum napisał:
                  >
                  >
                  > > Drogi Arschu,
                  > >
                  > >
                  > > ortografia, ortografia ale slabo to ty mowisz nie tylko po niemiecku.
                  >
                  >
                  > Laskawy Panie Schlagbaumie,
                  >
                  > Przyganial wielki kociol malutkiemu garnuszkowi, moj drogi przyjacielu!

Miedzy nami bikerami.

Chrzanisz.
                  www.bikersbarbecue.com/bicycle_america.html

• Gość: U Re: Skoncentrujme sie na tym co cie boli, IP: *.75.45.117.Dial1.Boston1.Level3.net 11.02.04, 01:31
        ABE,nie przejmajsie.

U,Goi,Zydofil i zaciekly,antysyjonista
    • Gość: ABE Swieta Bozego Narodzenia moja preferencja :) IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.02.04, 21:18
      Bo to choinka, szopka, koledy... ale co tam Zyd (lagodny czy nie) o tym moze
      wiedziec?
      • Gość: ABE Re: Swieta Bozego Narodzenia moja preferencja :) IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.02.04, 21:21
        Wracajac do szopki, krew sie wazy jak czlowiek pomysli co by teraz sie stalo w
        Betlejem we wspolczesnym Izraelu- czolgi Heroda na noworodki?
        • Gość: ABE Do Piessny i cmy - IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.02.04, 21:36
          Prosze powyzszy post wyciac bo sie opamietalam i za niego zaluje :(
      • arsch_boli Re: Swieta Bozego Narodzenia moja preferencja :) 10.02.04, 21:27

> Bo to choinka, szopka, koledy... ale co tam Zyd (lagodny czy nie) o tym moze
        > wiedziec?

Wyjaśnię, że Żyd ze mnie jest etniczny. Moje wyznanie jest Rzymsko-Katolickie.
        Więc może się okazać, że wiem nawet więcej od Pani, ha, ha!
        • Gość: ABE Re: Swieta Bozego Narodzenia moja preferencja :) IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.02.04, 21:33
          Ohhhh, to jedna bladzaca owieczka sie odnalazla :))))))
          Witam chlebem i sola w naszej chrzecijanskiej spolecznosci!

ABE
          (grzesznik, co za grzechy zaluje)
          • arsch_boli Re: Swieta Bozego Narodzenia moja preferencja :) 10.02.04, 21:42

> Ohhhh, to jedna bladzaca owieczka sie odnalazla :))))))
            > Witam chlebem i sola w naszej chrzecijanskiej spolecznosci!
            >
            > ABE
            > (grzesznik, co za grzechy zaluje)

No, pytanie jeszcze, kto kogo powinien witac...
            Ilu biskupów Pani miała w rodzinie, aha?
          • Gość: ANka ABE uwazaj IP: *.ifn-magdeburg.de 10.02.04, 22:01
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7766816&a=10575996
            znajdziesz tego wiecej. Tu nie chodzi nawet o kwestie zydowskie. To chodzi o
            antchrzescijanskie. Agresywnie i ideologicznie.
            I chodzi o to zeby wlasnie tak to ubrac.

Ja sie zmywam ale jest nas tu roznych - troszeczke. Roznimy sie sympatiami do
            USA, i jakimis tam wlasnymi upodobaniami.
            Niech sie Pani nie daje zwodzic- beda z Pania tak pogrywac.
            Paradoksalnie tych z zewnatrz dzieli wiele ale laczy to jedno - niezbyt
            agresywna pro- chrzescijanskosc. To wszystko. Reszta ich nie obchodzi.
            Zabawne.
            Nie nalezy do tej szajeczki, split, MM, - jakis Pawel z Niemiec- z dialinem.
            Sporo juz wykruszyli bo wyczerpali ich cierpliwosc. TAk ku przestrodze
            Pozdrawiam choc nie podzielam p. antyamerykanskosci a bardzo podzielam milosc do
            kraju
            • Gość: sp;lit Re: ABE uwazaj ,... Thank You Aniu :) IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.02.04, 17:58
              Ja rowniez ; Wole zbierac szyszki w lesie , jak by czlonkiem w ZMSie ,...

uklony
              • Gość: ABE Ditto - dziekuje Pani Aniu :) IP: *.dialup.xtra.co.nz 12.02.04, 06:11
    • marcus_crassus arsch_boli,nie dotykajac twojej inteligencji 11.02.04, 04:23
      masz zwyczaj stosunkowac sie do najglupszych watkow na forum :))))))

to tak bez urazy mam nadzieje ;)))
      • arsch_boli Re: arsch_boli,nie dotykajac twojej inteligencji 11.02.04, 04:32
        marcus_crassus napisał:

> masz zwyczaj stosunkowac sie do najglupszych watkow na forum :))))))
        >
        > to tak bez urazy mam nadzieje ;)))

Szanowny Panie Marcusie,

Oj, tak! ma Pan chyba racje.... Ale wydaje mi sie, ze i Pan nie jest w tym
        wypadku tak zupelnie bez grzechu....

O zadnej urazie oczywiscie nie ma mowy. Posmiac sie z siebie samego od czasu do
        czasu warto, pomaga to sie utrzymac w rozsadnej rownowadze psychicznej.
        • marcus_crassus przepraszam,ja wiem ze uwielbiam idiotow :)))) 11.02.04, 04:35
          to taka slabosc wewnetrzna,nic na nia nie poradze :))))))

przepraszam rowniez ale przez wschodnia goscinnosc obecnie jestem zupelnie
          niezdatny do intelektualnej dyskusji :))))))

koncze kanapeczki z czarnymi oliwkami i ide spac :DDDD
          • Gość: Tysprowda Re: przepraszam,ja wiem ze uwielbiam idiotow :))) IP: 216.127.68.* 11.02.04, 13:07
            Co prowda, to prowda. Wiemy, ze sa takie zboczenia rozne jak uwielbianie
            buszystow-idiotow.

Chyba ze to milosc wlasna, co tez pasuje.

crappus_marsus, ktoz to taki?
            Buszystow wielbiciel maly.

A jakiz znak jego?
            Trupia czaszka i dwie paly.

• schlagbaum Re: przepraszam,ja wiem ze uwielbiam idiotow :))) 11.02.04, 13:10
            marcus_crassus napisał:

>
            > przepraszam rowniez ale przez wschodnia goscinnosc obecnie jestem zupelnie
            > niezdatny do intelektualnej dyskusji :))))))

Sprobuj wiec te goscinnosc ograniczyc tylko do dni parzystych.
            Moze w nie parzyste poznamy cie z innej, nowej strony.
            Sam w to jakos nie wierze.
            • Gość: ABE Crappus ty naprawde jestes wybrakowany intelektual IP: *.dialup.xtra.co.nz 12.02.04, 06:17
              Przeciez arch_boli zacytowaj twoj wlasny -beznadziejnie glupi - watek
              w "preambule" powyzej.
              O tak, nie jestes bez grzechu... ale w dziedzinie plodzenia idiotyzmow
        • Gość: OSKAR Re: arsch_boli,nie dotykajac twojej inteligencji IP: *.cablep.bezeqint.net 11.02.04, 12:25
          SLUSZNIE MOWISZ, ZE POSMIAC SIE Z SAMEGO SIEBIE TO DOBRE DLA ROWNOWAGI
          PSYCHICZNEJ. JA TO ROBIE ILEKROC NIE JESTEM ZADOWOLONY Z SIEBIE I CZUJE ZAWSZE
          ULGE. TERAZ POWIEDZ MI SZCZERZE, ARSCH-BOLI, CZY "ZYD I LAGODNY ANTYSEMITA"
          NALEZY DO TEGO SMIECHU?... JUZ RAZ PYTALEM CO TO ZNACZY, ALE PYTANIE ZOSTALO
          BEZ ECHA (MOZE PRZEOCZYLES MOJ POST W INNYM WATKU).
          • ratler Re: arsch_boli,nie dotykajac twojej inteligencji 11.02.04, 13:27
            Niechcacy dotknales :-)

Ja ci to wytlumacze krotko bo jak on ci zrobi wyklad to zapomnisz po trzecim
            zdaniu o co sie pytales . W Ameryce jest ta odpowiednik (idiom) okreslajacy
            kogos kto sie naprzyksza , nie dajacy spokoju , "pain in an ass"

A prywatnie nie pytany dodam ze gdybys ty tyle siedzial przy klawiaturze
            komputera to jest to jedyne co co przyjdzie do glowy po czasie , to zdziebko
            samokrytyki i wyrzuty sumienia .

Narazie
            • Gość: OSKAR Re: arsch_boli,nie dotykajac twojej inteligencji IP: *.cablep.bezeqint.net 11.02.04, 15:59
              RATLER, DZIEKUJE ZA CIEKAWA INTERPRETACJE. MAM NADZIEJE TEZ USLYSZEC COS Z UST
              SAMEGO "POETY".
              • Gość: sp;lit Re: arsch_boli,nie dotykajac twojej inteligencji IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.02.04, 16:53
                A ja sie boje ze nie uslyszysz , bo ass_boli nie przepada za sp;lit'm ,... A ja
                wszedzie gdzie on jego expertyza i opinia . Tym razem troche ma racji , niestety

uklony
              • arsch_boli Laskawy Panie Oskarze, 11.02.04, 22:30
                Istotnie, Pana pytanie przeoczylem. Watki na FS leca bardzo szybko w dol, a ja
                czasem nie moge zagladnac kazdego dnia.

Czy mozna sie z Panem skobntaktowac przez e-mail? Moj adres e-mailowy jest
                arsch_boli@gazeta.pl. Gdyby Pan napisal, to ja wszystko Panu wytlumacze. Z tego
                forum juz czas mi odejsc (...jeszcze spojrzec w niebo pogodne...jeszcze spojrzec
                za siebie, w mlodosc...), nie chce juz tutaj wiecej pisac. Przenosze sie w 100%
                na privy. Panu tez radze, zreszta.
      • Gość: Tomson Ależ nie crassula, jesteś w błędzie. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 13:51
        marcus_crassus napisał:

> masz zwyczaj stosunkowac sie do najglupszych watkow na forum :))))))
        Co by nie powiedzieć o arsch_boli, to twoich wątków się nie tyka, jak zresztą
        każdy tu na forum. Więc nie wiem o co ci chodzi. :o)
    • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 11.02.04, 14:41
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka