Dodaj do ulubionych

do lee.miller/girlfriend/maeialonga/.....

IP: *.uBRgrb01.supercable.es 28.03.04, 22:23
Z przyjemnoscia widze, jak sie prosisz, zebym sobie z toba pogadal. Nawet swoj
prowokacyjny (z pewnoscia taki jest, nie musze go otwierac) poscik umiescilas
na stronie glownej, a nie podwiesilas go pod moja ostatnia wypowiedzia :)

Cisze sie niezmiernie, ze, zgrywajac taka looozaczke, jednoczesnie lazisz za
mna i prowokujesz, zebym tylko z toba pogadal :)))))))))))) niestety
:)))))))))))))))))

poza tym, co napisalem w ponizszym poscie, nie mam nic do dodania:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11629585&a=11650259
ps

to otworzenie przez ciebie nowego watku jest takie urocze. czy ja czasem w
twoim zyciu nie odgrywam zbyt duzej roli? grozac namierzaniem udowodnilas, ze
myli ci sie rzeczywistosc wirtualna z zyciem pozaforumowym. to nie dobrze,
girlfriend. ale doceniam twoja wiernosc. nie kazdy sie do mnie dobija tak jak
ty i uprasza o choc odrobinke mojej uwagi :))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: mirmil a. jeszcze jedno IP: *.uBRgrb01.supercable.es 28.03.04, 22:31
      nie trudz sie, girlfriend, ze smarowaniem odpwiedzi. juz dosc jasno dalas mi do
      zrozumienia, ze ci zalezy na rozmowie ze mna, a ja ci dosc jasno dalem do
      zrozumienia, ze ze wzgledu na twoje nieetyczne zachowanie, nie mam na takie
      rozmowy ochoty. zrozumiano?
    • Gość: Mike Mirmil, nie gadaj z wariatka, co grozi anonimami IP: 66.9.21.* 28.03.04, 22:31
      Jeszcze sie przejedziesz. Nie wiadomo, na co ja stac.
      • Gość: mirmil nie gadam. nawet nie przeczytalem jej: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 28.03.04, 22:38
        ostatniego postu, bo po co? nasza przygoda na tym forum juz sie skonczyla, chyba
        ze dziewcze znow zmieni nick i dalej bedzie mnie molestowac (troche sie tego
        obawiam, namolna to ona jest... jak rzucisz okiem na wyszukiwarke, to zobaczysz,
        ze jak tylko zblaznila sie uzwajac nicka maeialonga, to zaraz sobie zalogowala
        lee.miller.)

slyszales takie przyslowie, ze lepiej g** nie dotykac, bo sie pobrudzisz? to
        chyba sie tyczy wlasnie tej sytuacji.
    • Gość: kier MÓWIŁAM, ŻE TO ŚWIRUSKA? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 00:45
      TERAZ JESZCZE GROZI ANONIMAMI!!!
      • Gość: Mike Re: MÓWIŁAM, ŻE TO ŚWIRUSKA? IP: 66.9.21.* 29.03.04, 09:29
        Mowilas i mialas racje oczywiscie. Bezczelna dziewucha mi grozi namierzaniem, publikowaniem mojego kodu ip i wysylaniem listow do mojego szefa!
    • Gość: kier PIĘKNY ARGUMENT ŚWIRUSKI IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:20
      >Po drugie, ustawiasz się w roli tego, który demonstruje dobrą wolę w
      >dyskusji. To dość cwaniackie. Cóż, myślę, że Twoje zacierzewienie
      >antyizraelskie (...) świadczą o czymś przeciwnym.

WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA. CIEKAWE O CZYM WEDŁUG KLONA SZANTARZYSTY ŚWIADCZY
      WYSTĘPOWANIE POD KILKOMA NIKAMI. ROZMAWIANIE Z JEDNĄ OSOBĄ NA JEDNYM WĄTKU
      UŻYWAJĄC KILKU NIKOW. KŁAMANIE ŻE SIĘ TEGO NIE ROBI. GROŻENIE PUBLIKOWANIEM IP
      I WYSYŁANIEM INFORMACJI DO SZEFA. CIEKAWE.
      • Gość: mirmil Re: PIĘKNY ARGUMENT ŚWIRUSKI IP: *.uBRgrb01.supercable.es 31.03.04, 14:20
        sluchaj, ja nie mam ochoty czytac tych bzdur. powiedzialem to girlfriend (i
        innym jej nickom) i mowie to tobie. myslisz, ze ona mnie tak lubi za nic? i lazi
        za mna na roznych watkach? mysle, ze moje "zaciecie antyizraelskie" moze byc z
        ta jej paranoja nieco zwiazane ;)) nie cytuj mi tu wiecej jej postow.
    • Gość: kier I JESZCZE TYLKO TO TYLKO TO TYLKO TO IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:55
      CO TY NA TO?

>Jeśli ktoś coś do mnie pisze, to odnosząc się do jego uwagi nigdy nie
      napisałabym "piszesz do innych", ponieważ "mnie nie jest dwóch".
      Jak już wspomniałam w innym miejscu, przyzwoici ludzie wypowiadają się w
      imieniu swoim, a nie abstrakcyjnych "nas". Przemawianie w imieniu zbiorowości
      pozwala także podejrzewać, ze przemawiający czuje się niepewnie. Ale
      oczywiscie przyzwoitość nie jest koniecznością.
      • Gość: mirmil girlfriend/maeialonga/lee.miller/... ODCZEP SIE!!! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 01.04.04, 17:11
        czy nie widzisz, ze nie mam ochoty z toba gadac? nie dotarlo jeszcze do ciebie,
        ze jak nie mam ochoty czytac twoich postow, to znaczy ze nie zycze sobie tez,
        zebys mi je tutaj spamowala pod nowo wymyslonym nickiem? czy to jest tak trudno
        zrozumiec?

po co chcesz sie dalej blaznic? kazdy widzi, ze aby przejsc od mojego
        twierdzenia, ze piszesz do innych ze sa malo inteligentni do twojej pokreconej
        interpretacji, ze ja sie w ten sposob wypowiadam w imieniu innych, to trzeba byc
        lekko na bakier ze zdrowym rozsadkiem (ewentulanie moglabys sie awanturowac, ze
        wypowiadam sie tu w twoim imieniu. ale W IMIENIU INNYCH??? "piszesz" to jest
        druga osoba lp, a nie trzecia lmn) czy jak stwierdze, ze zosia napisala cos o
        krzysiu to to jest wypowiadanie sie w imieniu krzysia??? czy jak stwierdze, ze
        bush napisal cos do sharona to sie wypowiadam w imieniu szarona? mysl zanim cos
        napiszesz.

dosc? czy dalej bedziesz sie kolo mnie krecila?
        • Gość: J.K. Przepowiedzialem Ci, Mirmilku, klopoty IP: *.arcor-ip.net 01.04.04, 17:24
          z kobietami.
          I to sie sprawdza.
          Ale do tych (Twoich) dykusji nie zamierzam sie mieszac.
          Klopoty narobiles sobie sam.
          (wiesz: liberalki (kobiety) - to nie kobiety-islamuski)

Zycze powodzenia w wykretach.

• Gość: mirmil jotka - dzis jako mezczyzna czy kobieta :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 01.04.04, 17:29

Gość portalu: J.K. napisał(a):

> z kobietami.
            > I to sie sprawdza.

jotka, przeciez ja z toba nie mam zadnych klopotow. no co ty gadasz???

powiedz mi w sekrecie, czesto lubisz sie przedstawiac jako kobieta? ;)
            • Gość: J.K. Mirmilku , Zlotko... IP: *.arcor-ip.net 01.04.04, 17:34
              Mialem o Tobie lepsze zdanie.
              Ale...
              co to Islam nie robi z czlowieka...
              nie licz na to, ze pewna Dama na tym Forum,
              to ja.
              Niestety, nie.

• Gość: mirmil ty? dama? hehehehe :)))))) no spojrz sam IP: *.uBRgrb01.supercable.es 01.04.04, 17:41
                podpisujesz sie na tym forum kilkoma nickami. jeden z nich to goidbaum. jesli
                chcesz zacytowac jakas twoja wypowiedz, to pokazuje sie "goidbaum napisala".

doktorze, w momencie rejestracji kolejnego nicka musiales sie zadeklarowac jako
                kobieta!!! pytam sie wiec czy robisz to czesto? przeciez to proste pytanie.
                pytam sie tez, czy sprawia ci to przyjemnosc. to tez jest proste pytanie.

a potem wymyslasz sobie rozne gentelmenskie aaggrreemmeennttyy ;) dlaczego nie
                chcesz uczciwie odpowiedziec na moje pytanie?
                • Gość: J.K. Mirmilku, Skarbie, czemu nie lubisz kobiet? IP: *.arcor-ip.net 01.04.04, 18:26
                  czemu nie lubisz rownych praw kobiet w domu i w spoleczenstwie?
                  Lubisz tylko demokracje, a´la Iran - (bez wolnosci osobistych)?

Rozumiem, ze gdy jest sie islamusem,
                  Jest sie czlowiekiem przez los poszkodowanym.
                  Ale dlaczego sie do tego nie przyznac i poprosic o pomoc?
                  • goldbaum Mirmil owszem lubi kobiety... 01.04.04, 20:15
                    ale nie takie jak ty goidbaum.

Wiem, ze to dla ciebie duzy cios ale powinnas wreszcie sie z tym pogodzic...
                  • Gość: mirmil kobiet co pisza "mowilem" i "napisalem". passsssss IP: *.uBRgrb01.supercable.es 01.04.04, 22:21
                    oj, szanowna pani doktor goidbaum, mnie chyba faktycznie ten typ kobiet nie
                    pociaga ;)
            • marcus_crassus troche nie jestem w temacie ale mam wrazenie 01.04.04, 18:37
              ze mirmil gada sam ze soba. :)))))))))

fajnie :)) mozna sie posmiac :)))
              • Gość: kier MASZ MOKRE SNY Z MIRMIŁEM? OD DAWNA? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:13
                OPOWIEDZ NAM O NICH TROCHĘ.
        • Gość: kier NIE JESTEM LEE.MILLER DURNIU IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:11
          • Gość: mirmil na tym forum nigdy nic nie wiadomo: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 01.04.04, 22:16
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10146939&a=10146939
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10146239&a=10146357
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10126574&a=10126574
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10145568&a=10145568
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10100341&a=10100815
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10100341&a=10101298
            dziwne, nie? moja ewentualna girlfriend :)))
            • Gość: kier A CO TO MA WSPÓLNEGO ZE MNĄ? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 22:21
              CO MNIE OBCHODZI ŻE TEN ŚWIR KRADNIE IP?
              • Gość: mirmil nic i sie odczep, ok? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 01.04.04, 22:24
                bardzo milo, ze mi podajesz girfrienda na talerzu, ale ja sobie sam z nia poradze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka